Tilbake

Berg-Hansen Nordvest – ditt lokale reisebyrå på Nordvestlandet

Berg-Hansen familien består av mange kontorer på kryss og tvers av landet, og denne uken skal vi bli litt bedre kjent med kontorene våre som ligger naturskjønt til på Sunnmøre og i Sunnfjord – nærmere bestemt i Ålesund, Fosnavåg, Volda og Førde.

Berg-Hansen Nordvest er fellesnavnet på de fire kontorene, og her jobber det en gjeng med dedikerte, positive og uredde sunnmøringer og førdianere – som setter kundene sine i førersetet, alltid med en løsning på ethvert behov. Berg-Hansen Nordvest er den største reiseaktøren mellom Bergen og Trondheim, og dekker hele Møre og Romsdal fylke, i tillegg til det geografiske området som en gang var Sogn og Fjordane fylke.

Kristi Rørvik Nordstrand er Key Account Manager (KAM) her, en rolle hun har hatt siden februar 2019. Kristi er én av 25 dyktige ansatte, og har sitt hovedkvarter på kontoret i Ålesund. Jeg har tatt en prat med henne, for å bli litt bedre kjent med Berg-Hansen Nordvest og hva de kan hjelpe bedriften din med.

Gjengen fra Berg-Hansen Nordvest

Fortell kort hvilke reisebyråtjenester dere leverer?

Vi bistår kundene våre med det aller meste innenfor jobbreiser – både online via reiseportalen Webgate, og manuelt på e-post og telefon. Vi skreddersyr alle reiseløsninger for kundene våre ut fra deres behov, tidsrammer og budsjett. Vi har spesialisert oss på energi- og marinereiser, samt industrireiser, der det ofte er utfordrende reiser med krevende reisemål og hyppige endringer. Her sørger vi for å bli ordentlig godt kjent med kundene våre, for å kunne ligge et skritt foran og alltid tilby de beste løsningene basert på kundenes unike behov.

I tillegg har vi en avdeling for «Meetings & Events» som er dyktige på alt fra små møter og seminarer, til store samlinger, konferanser, eventer og gruppereiser. Her skreddersyr prosjektlederne våre arrangementer med en rød tråd, i tett samarbeid med kundene. Vi håndterer alt fra A til Å – fra påmelding til sluttevaluering.

KAM-tjenestene våre er også en viktig del av leveransen vår. Som nevnt over bruker vi mye tid på å bli ordentlig godt kjent med kundene våre, slik at vi kan følge de best mulig opp. En av fordelene med å være fysisk tilstede lokalt, er jo nettopp det, at det blir enklere å være «tett på». Men det handler selvfølgelig om balanse – for vi har noen skikkelig kule online verktøy også, som tillater kundene våre å være mye selvbetjente.

Hvis du skal trekke frem et par ting, hva er dere skikkelig gode på?

Energi-, og marinereiser (ERM) er noe vi er svært dyktige på. Vi har en gjeng reiseeksperter med dybdekunnskap innenfor dette området, som hjelper disse kundene med alle mulige reiseutfordringer hver eneste dag. Vi har også en rekke skreddersydde verktøy til ERM-kundene, som gjør det administrative rundt mannskapsskifter mye enklere. Under pandemien har vi fått god erfaring med å chartre fly til mannskapsreiser, når store deler av flytrafikken stopper opp. Vi er gode på å tilpasse oss verden vi lever i og se nye muligheter, noe som har fått oss helskinnet igjennom pandemien (og vel så det) 😊

Jeg vil også trekke frem Meetings & Events her. Vi har lang erfaring med store konferanser og eventer, samt gruppeturer for både hele avdelinger og hele bedrifter. Når det ikke er global pandemi, har vi en rekke store grupper på tur til utlandet, der vi gjerne chartrer egne fly. Fordelene med å kunne fly direkte i eget fly er mange, i tillegg til at det er utrolig stas for de ansatte. Prisen per person er heller ikke avskrekkende, så be oss heller om et tilbud enn å anta at dette ikke er aktuelt for bedriften din.

Hva er siste nytt fra kontoret?

Vi har styrket oss ytterligere lokalt, og har i løpet av pandemien åpnet opp et kontor i Førde. Dette for å kunne være tilstede for kundene våre i området Sogn og Fjordane. Vi har stor tro på å være fysisk tilstede – der kundene våre er. Her jobber det nå et knippe erfarne rådgivere, med mange år bak seg i reiselivet.

I tillegg utvider vi satsingen vår i Fosnavåg, med nye og større lokaler, og flere folk. Våre kunders reisevirksomhet i dette området er i sterk vekst, så det er en spennende tid vi lever i.

Har dere en god kundehistorie på lager?

Etter halvannet år med pandemi har det blitt ganske mange historier, fra kunder som virkelig har fått kjenne på fordelen med å ha et stødig reisebyrå i ryggen.

Vi har blant annet bistått Utenriksdepartementet under evakueringen av Afghanistan, i tillegg til å chartre flere «pandemi-fly» for å frakte norske reisende hjem. Vi har fått flyselskap til å åpne flere seter under pandemien, for å frakte våre rederikunder fra A til B. Og så har vi hjulpet kunder med å lokalisere reisende rundt om i verden, for så å få de trygt hjem.

Våre erfarne reiserådgivere har virkelig fått mye ros for hvor enestående de har vært i en ekstremt vanskelig situasjon. Jeg er skikkelig stolt av innsatsen ❤️

Berg-Hansen Nordvest sine fire kontorer

Helt på tampen, dette er ukens 3 tips fra Berg-Hansen Nordvest:

  1. Oddhild Skorpen; Teamleder på Meetings & Events, med over 6 år i Berg-Hansen.
    Vær tidlig ute med planleggingen av større samlinger, da det begynner å bli svært fullbooket for neste år. Planlegg helst med flere alternative datoer, og tenk gjennom mål og ønsker for samlingen. Slik kan vi sammen komme frem til en løsningen som passer perfekt til dere.
  2. Irene Skoge Remøyholm; Marineekspert på vårt ERM-team, med 13 års erfaring.
    Sjekk Utenriksdepartementet (UD) sine reiseråd tett opp mot avreise. Når du bestiller reise er det viktig at du også ser på hvor du mellomlander, og om en mellomlanding utløser karanteneplikt. Oppdater reiseapoteket ditt med munnbind og antibac, og sjekk utløpsdato på eventuelle reisemedisiner. Og sist men ikke minst, sjekk at passet ditt fremdeles er gyldig.
  3. Heidi Rørvik Grimstad; Teamleder for jobbreiser, med over 20 år i Berg-Hansen.
    I tillegg til å sjekke UD sine reiseråd, som Irene anbefaler, vil jeg anbefale deg å benytte CIBT Innreiseguide for oppdaterte innreisebestemmelser på ditt reisemål. Sjekk at koronapass er gyldig på reisemålet, eller om du evt. også må ta en obligatorisk PCR-test i forkant og/eller ved ankomst.

Har du lyst til å snakke med noen i Berg-Hansen Nordvest? Klikk her for kontaktinformasjon.