Tilbake

De 6 beste takterrassene i Oslo – tips til sommerfesten eller kickoff

«Kom mai du skjønne milde» heter det, og jammen har mai levert i 2018! Juni ser også lovende ut, og hva er mer passende enn å nyte varme sommerdager på Oslos beste takterrasser? Planlegger du sommerfest eller kickoff er det alltid populært å legge festen utendørs. Her får du våre 6 beste tips på egnede takterrasser i Oslo.

Takterrassen på Grims Grenka
Foto: Grims Grenka

Grims Grenka

First Hotel Grims Grenka har en sentral beliggenhet i Kvadraturens urbane omgivelser, rett bak Akershus Festning ved Bankplassen i Oslo Sentrum.
I toppetasjen finner du en av Oslos flotteste takterrasser, Q Lounge som serverer deilige cocktails og mat i sommerhalvåret. Q Lounge er kåret til den 18ende beste takbaren i verden av CNN Travel og absolutt verdt et besøk.

Takterrassen på Bar Vulkan
Foto: Bar Vulkan

BAR Vulkan

BAR Vulkan er en restaurant og bar i samme bygning, med like stor vekt på begge parter

Takterrassen på BAR Vulkan er en unik sommer-restaurant med utsikt over store deler av Oslo.
Restauranten har 250 sitteplasser, egen bar, eget kjøkken og har en fantastisk utsikt over Oslo og det yrende folkelivet rundt vulkanområdet.

Takterrassen på Stratos
Foto: Stratos

Stratos

Stratos, også kalt «byens tak» på folkemunne, ligger på toppen av folketeaterbygningen og er i dag kjent som en av Oslos store funkisperler. Takterrassen ligger i 12. etasje med nydelig utsikt over Oslo. Her kan man nyte noe godt i glasset, mens man ser og hører folkelivet nede på Youngstorget.

Takterrassen på The Thief, Thief Roof
Foto: The Thief

THIEF ROOF

THIEF ROOF er en unik takterrasse på The Thief og byr på en av Oslos beste utsikter. Med magisk panoramautsikt over fjorden, Holmenkollen og byens skyline får du sett Oslo fra en helt ny vinkel.

Det er romslig takareal, små og store sittegrupper som gir en unik og behagelig atmosfære. Nyt friske signaturcocktails og enkle retter med sommerinspirert musikk i bakgrunnen.

Taket på Steen & Strøm
Foto: Taket Steen & Strøm

Taket Steen & Strøm

Taket finner du på toppen av Steen og Strøm MIDT i Oslo sentrum. Takterrasse på 340 kvm i kombinasjon med innendørs eventlokale, bar og lounge på 415 kvm. Solrik takterrasse med regnavskjerming med pergola, varme og lys slik at det er mulig å benytte seg av TAKET uansett vær.

Terrassen på Ling Ling Hakkasan
Foto: Ling Ling Hakkasan

Ling Ling Hakkasan

Ling Ling Hakkasan blir kalt «Hakkasan’s naughty little sister» og er inspirert av det populære konseptet Izakaya. Menyen tar utgangspunkt i Hakkasans signaturretter og skaper en opplevelse som reflekterer de lokale omgivelsene og spiller på norske råvarer. Cocktaillisten er innovativ og er utviklet av det prisvinnende teamet i London. I de solrike lokalene ytterst på Aker Brygge finner du flere unike rom: restaurant med bar, Rooftop Bar med vakker utsikt over Aker Brygge Marina, vår eksklusive bar “Hidden” og uteservering rett ved vannkanten om sommeren. Det bankende hjertet i Ling Ling-opplevelsen er musikken. Hver uke fra torsdag til lørdag kveld vil DJs fra Oslo og London bringe den pulserende lyden av Ling Ling til Oslo.

Trenger du flere tips til sommerfesten?

Har du spørsmål til takterrasser eller andre arrangementer? Ta kontakt med en av våre prosjektledere. Hos oss får du veiledning og vi skreddersyr etter dine ønsker.