Tilbake

Downtown Camper by Scandic

Har du hørt om Scandic sitt nyeste signaturhotell i Stockholm, Downtown Camper by Scandic? Det hadde ikke jeg heller, før jeg dro med jentegjengen hit på blåtur i september. Jeg er stum av begeistring, men for alle reisende sin skyld så skal jeg forsøke å ytre noen ord om hvor rått dette hotellet faktisk er!

Downtown Camper by Scandic ligger midt i sentrum av Stockholm, en liten rusletur fra sentralstasjonen. Hotellet er for den «urbane oppdagelsesreisende» og skal være et «inspirerende livsstilshotell» ifølge Scandic selv. Store ord og store sko, men de fyller skoene og vel så det.

Hotellet har en avslappende fremtoning med varme farger og robuste materialer. De har lagt vekt på generøse fellesområder, med mulighet for å tilbringe tid med både kjente og ukjente. Atmosfæren trigger kreativitet og nysgjerrighet, og de tilrettelegger for at du som hotellgjest skal ha de beste forutsetninger for å utforske Stockholm by. En egen livsstils-concierge gir deg gode innsidertips til alle byens skjulte perler, og de kan til og med låne deg fremkomstmidler som longboards, sykler eller kajakker.

Jeg gikk på oppdagelsesferd rundt på dette fascinerende hotellet og fant en rekke møterom som passer perfekt for små til mellomstore grupper, 10 – 50 personer. Rommene er annerledes, morsomme og fulle av inspirasjon. Rommene er designet for sosiale møter, inspirerende seminarer og teambuildingaktiviteter.

Hotellets restaurant heter Campfire. Her er hele restauranten plassert rundt en stor peis, med store robuste bord, og særdeles hyggelig atmosfære. Frokosten serveres på en fargerik og innbydende buffet hver morgen – og i helger står maten fremme helt til kl. 12.00!

Downtown Camper by Scandic er gjennomført fra topp til tå, og jeg har definitivt funnet mitt favoritthotell i Stockholm!

Kontakt oss

Fikk du også lyst til å spille shuffleboard på kveldstid, lese en bok i vinduskarmen på hotellrommet ditt, sove lenge og nyte en deilig frokost kl. 11.45 søndag morgen? Ta kontakt med oss, så bestiller vi rom til deg.