Tilbake

Her er de hotteste feriepakkene i Norge akkurat nå

Koronaviruset skaper store overskrifter om dagen, men det betyr ikke at vi ikke lenger kan reise. I disse tider lokker Norge som ferieland fordi det er trygt, kortreist og bærekraftig. Norge kan by på fantastiske ferieopplevelser, og her har vi samlet våre mest populære Norges-pakker til deg som ikke vil la viruset stoppe ferieplanene.

Feriehus i Norge

Å leie feriehus med famile eller vennegjengen er blitt veldig populært de siste årene. Hva med å leie en hytte og sammen oppleve nydelige dager i norsk natur? Hyttetur passer like bra sommer som vinter!

Se våre tilbud på feriehus i Norge her.

Jenter som sitter foran fontenen i Spikersuppa en sommerdag
Foto: VisitOSLO/Didrick Stenersen

Storbyferie i Oslo

Norges hovedstad, Oslo, står ikke tilbake for andre storbyer i Europa! Byen har de siste årene blomstret opp med restauranter, barer, opplevelser, aktiviteter og shoppingmuligheter. Visste du forresten at Oslo ble kåret til Europas miljøhovedstad i 2019? Er du opptatt av miljø og bærekraft kan Oslo by på grønne parker, veganske restauranter og et bilfritt sentrum.

Ja, jeg vil se hva tilbudet til Oslo inneholder!

Røros hyttklokka
Foto: Lian

Togferie for hele familien til Røros og Trondheim

Sett deg på toget, ta en kopp kaffe og nyt utsikten fra togvinduet på vei til Røros og Trondheim. Kanefart i Røros, Rockheim i Trondheim og bærekraftige aktiviteter er bare noe av det du kan oppleve på denne turen. Når kvelden kommer sjekker du inn på et av de Historiske Hotellene som byr på en god natts søvn.

Denne turen har gått ut på dato, men send oss gjerne en forespørsel!

Sauer som gjeter på en seter i Klungtveit
Foto: Energihotellet

Storslagen vestlandsnatur i Stavanger, Suldal og Nesflaten

Har du lyst til å oppleve norske tradisjoner hvor bærekraftig utvikling går hånd i hånd? Vi har satt sammen en pakkereise hvor du får oppleve storslagen vestlandsnatur, norsk industrihistorie og nydelig lokalmat. Vi anbefaler et besøk i vakre Suldal!

Denne turen har gått ut på dato, men send oss gjerne en forespørsel!

Utsikt fra restauranten, Rondane Høyfjellshotell
Foto: Rondane Høyfjellshotell

Fjell, spa og gourmet i Rondane

Ta en pause fra hverdagen og ta med kjæresten, familien eller vennegjengen til Rondane Høyfjellshotell. Hotellet tilbyr mektige naturopplevelser rett utenfor dørstokken, morsomme aktiviteter, et gourmetkjøkken og ikke minst, spa! Rondane har de høyeste toppene i Norge, nest etter Jotunheimen og Snøhetta. Rondane er et av landets mest besøkte områder for fot- og fjellturisme både sommer og vinter.

Denne turen har gått ut på dato, men send oss gjerne en forespørsel!