Tilbake

Hils på verdens største cruiseskip: Icon of the Seas

De fleste reiseentusiaster har hørt om rederiet Royal Caribbean, som er giganter innenfor cruisesegmentet. Og akkurat nå bygger de verdens største cruiseskip – «Icon of the Seas». Nysgjerrig? Det er vi også!

Royal Caribbean (RCCL), er delvis norskeid og derfor er det litt ekstra spennende å følge med på hva de gjør innenfor cruiseverdenen. Cruiseskipet de nå bygger blir 365 meter langt og vil romme svimlende 7600 gjester. Skipet bygges i Finland og vil stå klart til sin første seiling i Karibia i januar 2024.

Salgsstart for dette ferievidunderet var tirsdag 25. oktober, som vil ha 7-netters ruter ut fra Miami. Har du lyst til å sikre deg en plass? Send oss en forespørsel nedenfor!

Verdens største vannpark til havs

Listen over hva de heldige cruisegjestene kan forvente seg er lang. 20 dekk, mer enn 2800 lugarer i ulike kategorier, skøytebane, klatrevegg, verdens største vannpark til havs med hele seks heftige vannsklier, surfesimulator og ikke mindre enn syv svømmebasseng fordelt ut på skipet er noen av høydepunktene. Det blir praktisk talt umulig å kjede seg om bord.

Skipet vil også by på åtte ulike «nabolag», med temaer som «Central Park», «Chill Island», «Royal Promenade» og ikke minst «Surfside» kun for familier.

Det første av sitt slag

Interessant er det også at skipet blir det første av RCCL sine skip som skal gå på flytende naturgass, i tillegg til at de tar i bruk smart teknologi for å spare energi – blant annet ved å gjenbruke varme fra motorene. Vi har også fått vite at de skal konvertere avfall til energi om bord.

Vi gleder oss til å se hva de får til innenfor miljø og bærekraft, for det er ikke til å stikke under en stol at cruisenæringen har en vei å gå før de blir karbonnøytrale – slik målet til RCCL er innen 2050.

Kontakt oss for tilbud

Som nevnt innledningsvis, vil du sikre deg en plass om bord kan vi hjelpe deg med det. Send oss en forespørsel nedenfor 😊

Jeg ønsker tilbud på cruise

Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut