Tilbake

Maldivene – jordens paradis!

Maldivene er uvirkelig vakkert – enda vakrere enn på bildene. Milevis med kritthvite strender, nydelig blått hav, og en rolig og avslappende atmosfære. Dette er det perfekte reisemålet for forelskede par, eller for familien som ønsker å unne seg litt ekstra.

Hvordan velger du det beste hotellet?

Det å velge hotell på Maldivene kan være utfordrende. Du har mye flott å velge i mellom, men hva passer akkurat mitt budsjett og mitt behov?

Her presenterer vi noen av våre favoritter på Maldivene.

Alle bildene er tatt av vår samarbeidspartner på Maldivene, Paradisreiser.

Priseksemplene er basert på syv netter i ulike perioder og med ulike kampanjer i 2019/2020. Alle eksemplene er inkludert lokal transport, skatter, avgifter og fly tur/retur. Hvis du vil reise på et annet tidspunkt eller utvide reisen, så er det selvsagt fullt mulig, men husk at prisene vil variere fra måned til måned. Prisene gjelder per person i dobbeltrom. Pristillegg for enkeltrom.

Kuredu Island Resort & Spa

Kuredu er et fantastisk hotell som ligger i Lhaviyani Atoll, ca. 130 km fra Male internasjonale flyplass. Øya er blant de større hotelløyene på Maldivene, og har nesten 3 km med kritthvit sandstrand.

Hotellet er godt tilrettelagt for familier og ideell for den perfekte familieferien.  Ellers er dette også en drøm for dere som skal på  bryllupsreise. Da kan man oppgradere til en vannvilla, hvis det er ønskelig. Dette hotellet er et prisgunstig valg for både familier og par.

Fasiliteter
Hotellet har en rekke fasiliteter, som 3 svømmebasseng (ferskvann), Duniye Spa, suvernirbutikk, Decompression Centre, konferansefasiliteter, lege/klinikk, vask av klær mot tilegg, samt romservice.

Utflukter & Sport
Her finnes det også massevis av utflukter og sportstilbud, alt fra 6-hulls golfbane og driving range, til fiske, sunset cruise, seiling, tennis, trimrom etc.

Vannsport
Vannsport er alltid et must når man reiser med familien, og her kan vi blant annet nevne Banana Boat, vindsurfing, kano, Katamaran seiling, dykking, snorkling etc.

Pris: fra kr 23.120,-  per person. Dette er inkludert:

 • 7 netter i Beach Villa
 • Fly tur/retur
 • Lokaltransport med sjøfly (tur/retur)
 • Alle måltider inkludert

Send oss en forespørsel her!

Olhuveli Beach & Spa Resort

Dette er et nydelig hotell med strand som flere ganger har blitt kåret til den beste. Olhuveli ligger i South Male’ Atoll, 34 km fra Male internasjonale flyplass. Øya har ca. 2 km med kritthvit sandstrand samt sandbanker som strekker seg mange hundre meter ut i vannet.

Denne vakre øya kan vi anbefale både familier og par.

Fasiliteter
Hotellet har en rekke fasiliteter, som 2 svømmebasseng, barnebasseng og lekeplass, spa, lege/førstehjelp, barnepass mot tillegg, konferansefasiliteter, souvenirbutikk, vask av klær mot tillegg, disco, karaoke, filmkveld etc.

Utflukter & Sport
Her finnes det massevis av utflukter og sportstilbud; fiske, øyhopping, glassbunn-båt, volleyball, tennis, trimrom etc.

Vannsport
Vannsport står i fokus, og hotellet tilbyr blant annet Banana Boat, kite-/wind surfing, parasailing, jet ski, surfing, kano, Katamaran seiling, dykking, snorkling etc.

Pris: fra kr  19.312,- per person (basert på 2 voksne og 2 barn som reiser sammen) Dette er inkludert:

 • 7 netter i en Grand Beach Suite m/basseng
 • Fly tur/retur
 • Lokaltransport med båt (tur/retur)
 • All Inclusive

Send oss en forespørsel her!

Kuramathi Island Resort

Kuramathi Island Resort er et meget godt mellomklasse/førsteklasses hotell som ligger i Radshoo Atoll. Øya er en av de største øyene på Maldivene med en lengde på ca 1,8 km. Man kommer seg hit med sjøfly fra Male internasjonale flyplass som tar ca. 20 minutter, eller båt som tar 90 minutter.

Dette er Maldivenes største øyhotell, perfekt for kjærestetur, bryllupsreise og familieferie. Prisene er også meget hyggelige!

Fasiliteter
Hotellet har en rekke fasiliteter, blant annet 3 svømmebasseng hvorav ett separat barnebasseng, boblebad, barneklubb (for barn 3-12 år), barnepass, spa, frisør, legesenter, suvenirbutikk, vask av klær mot tillegg, Eco Center etc.

Utflukter & Sport
Hotellet tilbyr blant annet tennis, fotballbane, trimrom, eget aktivitetstilbud til barn som går på dykking, seiling/vannsport og snorkling. Det tilbys også ulike utflukter som Sunset Cruise, snorkelturer, dykking med hammerhai etc.

Vannsport
Her finner du vannsport som dykkesenter, snorkeling, kajakk, vindsurfing, Katamaran seiling, vannski, wakeboard og Banana Boat.

Pris: fra kr  31.080,- per person. Dette er inkludert:

 • 7 netter i Water Villa
 • Fly tur/retur
 • Lokaltransport med båt (tur/retur)
 • Alle måltider inkludert

Send oss en forespørsel her!

Constance Halaveli Maldives

Constance Halaveli er et nydelig og luksuriøst hotell på en vakker koralløy i North Ari Atoll på Maldivene. Øya er kun én kilometer lang, og 200 meter på det bredeste. Man kommer seg hit med sjøfly fra Male internasjonale flyplass som tar ca. 20 minutter.

Dette er et hotell i luksusklasse, og anbefales for voksne par, eksklusiv familieferie og romantisk bryllupsreise.

Fasiliteter
Av fasiliteter så har dette hotellet absolutt alt. Vi kan nevne svømmebasseng, Le Spa de Constance (tilbyr et stort utvalg behandlinger, også Ayurvedic), frisør, badstue, steam rom, chill pool, hot pool, Jacuzzi, barneklubb (for barn 4-11 år), barnepass mot tillegg, 2 butikker som inneholder nødvendigheter, suvernirer, smykker og klær, bibliotek, underholdning på kveldstid, samt lege/apotek.

Utflukter & Sport
Hotellet kan tilby en rekke utflukter til sine gjester, så vel som tennis (også med instruktør), yoga (også med instruktør), treningssenter etc.

Vannsport
Av vannsportaktiviteter kan gjestene blant annet finne vindsurfing, pedalbåter, kajakk, gratis bruk av all ikke-motorisert vannsport, dykkesenter og havfiske.

Pris: fra kr 32.960,- per person. Dette er inkludert:

 • 7 netter i Water Villa med basseng
 • Fly tur/retur
 • Lokaltransport med sjøfly (tur/retur)
 • Frokost inkludert

Send oss en forespørsel her!

Six Senses Laamu

Six Senses Laamu er et luksuriøst hotell som ligger på en vakker og frodig koralløy i Laamu Atoll. For å komme seg til øya tar man først fly i 40 minutter fra Male internasjonale flyplass til Kadhoo Airport, derfra blir man fraktet i 15-20 minutter med hurtigbåt til hotellet. Båtturen er en utrolig flott tur, der du har store muligheter for å se delfiner.

Vi anbefaler hotellet for romantisk ferie for par, eksklusiv familieferie og bryllupsreise, eller for deg som ønsker å reise med ekstra god samvittighet.

Fasiliteter
Hotellet tilbyr flere restauranter, samt en rekke spennende lokasjoner for en spesiell middag (strand, sandbanke, vin-tårn mm.), bar, svømmebasseng, Six Senses SPA og treningssenter, barneklubb og Junior Marine Biology Program.

Utflukter & Sport
På hotellet finner du et velutstyrt treningssenter, så vel som en rekke muligheter for spennende utflukter.

Vannsport
Hotellet tilbyr en rekke vannsportaktiviteter, som eksempelvis kiting, surfing og dykkesenter.

Pris: fra kr 40.920,- per person. Dette er inkludert:

 • 7 netter i Lagoon Water Villa
 • Fly tur/retur
 • Transport flyplass – hotell t/r med fly (40 min.) og båt (20 min.)
 • Six Senses’ fantastiske frokost og middag
 • Vannflasker fylles daglig i villaene (med og uten kullsyre)
 • Gratis is under oppholdet (velg mellom 42 typer hjemmelaget iskrem)

Send oss en forespørsel her!