Tilbake

Opplev Sør-Afrika: vin, safari og golf i Cape Town-området

Skal du på jobbreise til Cape Town? Reiser du så langt burde bør du slå sammen jobbreisen med noen dager ekstra ferie. Kan vi friste med opplevelser som vin, safari eller golf? Billigere for deg og bedre for miljøet! Jobbreise og privatreise i ett – vi kaller dette for Bleisure.

Cape Town, Sør-Afrika

Her får du noen få eksempler på hva du kan finne på i Cape Town-området, før eller etter jobb. Vi kan skreddersy etter ditt ønske, det er bare å ta kontakt med oss!

Turforslag 1:
En smak av safari og vinland på tre dager

Dag 1: Du blir hentet på hotellet eller flyplassen i Cape Town og kjørt til private Aquilla private viltreservat (cirka 2 timer fra Cape Town) til lunsjtider.

Aquila har vært et privat viltreservat siden 1985, og ble åpnet for publikum i 2003. Reservatet er 4.500 hektar stort og har «The big five» (løve, leopard, elefant, neshorn og bøffel). I tillegg har de ulike antiloper, giraff, flodhest og et rikt fugleliv. Terrenget er åpent og dyrene er forholdsvis lette å få øye på. Men ingenting er garantert, for det er ingen dyrehage. Stedet har restaurant, bibliotek, liten butikk og to barer.

Du får lunsj ved ankomst for å så ta en ettermiddagssafari klokken 16.00. Her er det bare å ha kameraet klart!

Dette er inkludert: Transport til Aquilla. Overnatting i 4-stjerners hytte med balkong, bad og minibar. Lunsj, middag og frokost. Ettermiddag og morgensafari.

Dag 2: Etter morgensafari og frokost blir du hentet og kjørt til Franschhoek, opprinnelig kjent som «Olifants Hoek» etter elefantene som slo seg ned her. Her ble det startet vinproduksjon på slutten av 1600-tallet av franskmenn. Franschhoek er kjent for sine utmerkede restauranter og vakre fjell. Du bor på Protea Hotel Franschhoek i selve landsbyen. Hotellet har blanta annet egen restaurant og svømmebasseng.

Dag 3: Avreise tilbake til Cape Town eller flyplassen.

Dette er inkludert: Transport til Franschhoek og til flyplass eller Cape Town. Overnatting i standardrom og frokost.

Send oss en forespørsel!

Turforslag 2:
Tre dager med eksklusiv safari

Dag 1: Du blir hentet på flyplassen eller i Cape Town og kjørt til Gondwana viltreservat som ligger cirka 4 timer fra Cape Town. Her finnes «The big five» (løve, leopard, elefant, neshorn og bøffel).

På Gondwana er det store runde hytter (75 m2) bygget i tradisjonell stil, med alle moderne fasiliteter, panoramautsikt fra sengen, glasstak over senga for stjernekikking og eget uteområde med utsikt over et vannhull.

I tillegg tilbys: fotsafari,  spabehandlinger, fugletitting, fisking, mountain biking, stjernetitting, besøke områder fra steinalderen, svømmebasseng, bibliotek, golfbaner lett tilgjengelig. Dette er ikke inkludert.

Dag 2: En typisk dag i viltreservatet starter tidlig om morgenen, det er da sjansen er størst for å se dyr. Opp cirka klokken 05:00. Te/kaffe og en enkel frokost serveres før safariavgang. 3-4 timers safari med innlagte pauser, og tilbake til lodgen for brunch”.

Midt på dagen er det ofte for varmt for både dyr og mennesker, så man holder seg kanskje rundt svømmebassenget. Cirka klokken 15:00 er det ”High Tea”, en snack lunsj, før du igjen drar ut på safari med drinker i solnedgangen over savannen. Safari er i åpen landrover med din egen guide. Det er slik man virkelig får føle Afrikas dyreliv.

Dag 3: Etter morgensafari og frokost blir dere og kjørt til flyplassen eller Cape Town.

Dette får du inkludert:  Transport til Gondwana viltreservat  og tilbake til flyplassen eller Cape Town, overnatting i Kwenahytte, alle måltider og «game drives».

Send oss en forespørsel!

Turforslag 3:
Avslappende dager på golfbanen

Dag 1: Du blir hentet i Cape Town eller på flyplassen og kjørt til Erinval og Erinval Hotel & Spa. Dette golfresortet har en historie som dateres helt tilbake til 1700-tallet da det originalet Cape Dutch-huset ble bygget. Nå fremstår det som et flott og moderne boutique hotell, men har likevel klart å beholde sin historiske arv og sjarm. Golfresorten ligger i flotte Somerset West hvor både vingårder og strender ligger i behagelig kjøreavstand, 45min fra Cape Town. Resorten har restaurant, pub og spa.

Dag 2: Golf på Erinvale Golf & Country Club. Etter frokost spiller dere golf på Erinvale. Gary Player designet denne 18-hulls banen som raskt ble kjent i golfmiljøet, både lokalt og i utlandet. Banen ligger skjermet mellom fjellene, og er en god bane å spille på om det er mye vind. Først del av banen er ganske lett, mens andre del er i mer kuppert terreng og mer krevende. Det imponerende klubbhuset gir alle nødvendige fasiliteter for golfere, inkludert en fremragende Pro Shop.

Dag 3: Etter frokost blir du hentet og kjørt til flyplassen.

Dette får du inkludert:  Transport Erinval Hotel & Spa. og tilbake til flyplassen eller Cape Town, Green fee, golf cart og frokost.

Send oss en forespørsel!