Tilbake

Pakk konferansen inn med kule aktiviteter i Hamburg

Det sosiale er en viktig del av en konferanse – muligheten til å bli bedre kjent med kolleger utenfor kontorets fire vegger. Våre konferanseeksperter har kåret Hamburg som en konferansefavoritt, men hva kan byen tilby av morsomme teambuilding aktiviteter? Ganske mye, skal vi si deg!

Hamburg

En Hanseatisk by med urban atmosfære

Flere har fått øynene opp for Hamburg og byen gir sterk konkurranse til hovedstaden, Berlin. Dette har gjort Hamburg til en hipp og kul by, som virkelig begeistrer. Dette er en internasjonal by med maritim historie og et perfekt sted for å holde konferansen. Det er daglige gode direkteforbindelser med fly fra Norge, og kort vei fra flyplassen og inn til sentrum. Hamburg er en grønn by full av kanaler og broer, og korte avstander gjør at du enkelt kan gå til de fleste severdighetene.

Vi har her samlet opp en rekke aktiviteter som passer grupper i alle størrelser, og som er perfekte som «pauseinnslag» i konferansen.

Innendørs snøaktiviteter i Hamburg
Foto: Abenteuer Resort Bispingen

Eksklusiv cruise på Alster innsjøen

Man kan nesten ikke besøke Hamburg uten å oppleve innsjøen Alster. Innsjøen er i sentrum av byen og delt i er en innsjø i Hamburg sentrum og er delt i Binnenalster (den indre sjøen) og Außenalster (den ytre sjøen).

Rundt Binnenalster finnes det store, imponerende bygninger og berømte hotell. Außenalster er omgitt av mange kafeér, store grøntanlegg og praktfulle villaer. Cruiset tar gruppen med på en idyllisk tur gjennom de mange små og fine kanalene som munner ut i Alster innsjøen.

Bilde av Innsjøen Alster i Hamburg med utsikt mot Hamburg by
Elvecruise på Alster innsjøen

Sykkelsightseeing

Opplev Hamburg på sykkel! For deg som er opptatt av å flette inn bærekraftige elementer i konferansepakken, er dette aktiviteten perfekt. På turen har dere med en lokal guide. Hver sykkelgruppe er på opptil 20 personer av gangen. Her kan vi sette opp så mange grupper som ønskelig, opp til totalt 100 personer. På 3 timer får gruppen sykle fra innsjøen Innenalster til Speicherstadt, forbi rådhuset og videre til Landungsbrücken hvor man kan nytes en fantastisk utsikt over havnen. Den klassiske turen er på cirka 13 kilometer, og inkluderer mange stopp på veien hvor guiden forteller om omgivelsene og spennende historier.

Sykkel sightseeing guide som peker og viser veien
Sykkel sightseeing i Hamburg

GPS kano rally

Bli med på kano rally på lokale «farvann» med GPS som veiviser i dette interaktive rebusløpet. Denne aktiviteten krever at deltakerne finner lagånden og kreativiten og sammen oppdager byen fra et helt nytt perspektiv. Underveis skal dere løse gåter for å finne den riktige veien ut av kanalene ved hjelp av GPS. På turen blir det også servert snacks og drikke for å holde motivasjonen oppe. Her kan vi også arrangere grillfest for de sultne roerne ved målstreken.

Sikkerheten kommer alltid først. Derfor vil alle deltakere i forkant få god opplæring på navigasjon ved hjelp av GP og hvordan håndtere kanoer som tar opptil 10 personer. Alle får tildelt redningsvester og hele rallyet vil overvåkes av erfarne guider som hjelper til ved behov. Som avslutning blir det delt ut premier til beste lag og alle deltakere får utdelt sertifikat for gjennomført rally.

Mennesker i en kano på sjøen
Kano rally i Hamburg

iPad Sightseeing Challenge

Gruppen deles opp i lag og hvert lag får utdelt nettbrett og GPS. Denne aktiviteten går ut på å løse gåte og oppgaver som skjuler seg bak «tab spots» over hele byen. Her blir konkurransen mikset med sightseeing da spillet leder gruppene fram til de mest berømte landemerkene i Hamburg. Nettbrettene inneholder alle oppgavene som skal løses, fordeler og viser poengene dere klare å samle. Samtidig kommuniserer nettbrettet med de andre gruppene slik at dere får se hvordan de andre ligger an – alt i sanntid. Her lokkes virkelig konkurranseinstinktet fram samtidig som dere blir godkjent med byen.

Foto: Teamgeist AG

Klar for å legge din neste konferanse til Hamburg?

Ta kontakt med våre prosjektledere, så hjelper vi deg med både fly, konferansefasiliteter, overnatting og morsomme aktiviteter!