Tilbake

Sommeravslutning med de ansatte – på den hybride måten

Selv om vi ikke kan møtes som før, helt enda – trenger vi en sommeravslutning med gode kollegaer. Vi anbefaler en hybrid variant, som garantert vil engasjere de ansatte på hjemmekontor. Vi tar oss av alt det praktiske.

Artist Kim i Need Sax

Vi kan fremdeles overraske og samle de ansatte

Vi savner alle de herlige sommerfestene med gode kollegaer, der man senker skuldrene, ser hverandre, prater, ler og styrker samholdet, mens man nyter god mat og drikke ut i de små timer. Det skulle vi gjerne gjort i år også. Men sammen kan vi fremdeles overraske og planlegge fag og fest – i tråd med alle smittevernregler, og sørge for at dine ansatte får en samlende sommeravslutning.

Nå er det viktigere enn noen gang at de ansatte føler tilhørighet til bedriften man jobber i, og blir satt pris på – selv om den store fysiske sommerfesten må utsettes til neste år.

Et spennende studio til dere – innendørs eller utendørs, en engasjert og morsom konferansier, sprakende underholdning, overraskelser, og en personlig sommerhilsen sendt hjem til hver ansatt.. Det er oppskriften på en fin avslutning, som garantert blir satt pris på.

Vi gjør det enkelt for dere

Våre erfarne prosjektledere og produsenter organiserer alt i forbindelse med arrangementet.

  • Invitasjoner og påmelding
  • Teknisk produksjon og gjennomføring av live-sendt sending
  • Studio – vårt eget eller eksternt, innendørs eller utendørs
  • Sommerhilsen/Goodiebag levert på døren
  • Budskap og innhold
  • Grafisk utvikling av presentasjoner og bildemateriell
  • Studio-dekor og den røde tråden i arrangementet
  • Film og musikk
  • Konferansier, foredragsholdere og artister
  • Morsomme innslag som sommerquiz, involverende konkurranser, vinsmaking og matkurs
Sommerquiz på digital sommeravslutning

Vi har selvfølgelig også full kontroll på budsjettstyringen og fremdriftsplanene knyttet til arrangementet, og vi sørger for at hele produksjonen er i tråd med gjeldende smitteverntiltak.

Fordelen med hybride arrangementer, er at vi har muligheten til å kombinere fysisk- og digital deltakelse. Vi kommer gjerne med kreative forslag til hvordan sommerfesten kan gjennomføres hybrid, og la enkelte kolleger møtes for å se den digitale sendingen sammen. Hva som er mulig og hvor mange som kan møtes, avhenger av hvor i landet dere befinner dere.

Goodiebag til sommeravslutning

Vi har mange gode ideer vi gjerne deler med deg!

Les mer om hybridmøter her, eller kontakt oss – så begynner vi planleggingen med én gang.

Telefon: +47 810 56 810
E-post: grupper@berg-hansen.no