Tilbake

Stor reiselyst blant sørlendinger høsten 2022

Berg-Hansen i Agder har i flere år gjennomført turer til spennende destinasjoner i Europa med direktefly fra Kjevik. Disse har naturlig nok stått på vent under pandemien, men nå er planleggingen av høstens turer godt i gang på Sørlandet. – Det er svært gledelig å se at planlagte direktefly denne høsten går «som varmt hvetebrød», sier leder for Meetings & Events i Agder, Elin Knudsen Stamnes.

Før pandemien traff oss i 2020, var det en tydelig trend at kundene satte pris på tilbudet til Berg-Hansen i Agder med egne direktefly ut i Europa. Etter et par år med liten reisevirksomhet for de fleste, kan det virke som at reiselysten er tilbake blant folk. Høsten 2022 er det foreløpig planlagt fire turer med direktefly fra Kjevik. Turene er rettet både mot ferie- og bedriftsmarkedet.

Elin og Verona
Elin Knudsen Stamnes i Berg-Hansen Agder arrangerer tur til blant annet historiske Verona høsten 2022

Direkte fra Kjevik til europeiske storbyer og cruise i Middelhavet

Den første turen med direktefly fra Kjevik går til Barcelona i høstferien. Denne turen er i kombinasjon med cruise i Middelhavet, 2.-9. oktober 2022. Deretter er de neste turene langhelger til Verona 13.-16. oktober 2022 og Krakow 20.-23. oktober 2022. For de som har lyst på en førjulstur, så går årets «julefly» til Bratislava/Wien 2.-4 desember 2022.

– Pakkene våre er alltid inkludert fly og hotell. Til grupper og bedrifter på tur skreddersyr vi et opplegg som møter deres behov og ønsker. Til Barcelona er fly og cruise i Middelhavet inkludert, og til Verona har vi laget en pakke hvor fly, hotell, vinsmakinger, lunsjer, utflukter til Gardasjøen og vakre Simeone, samt guidet byvandring i Verona er inkludert i prisen, forteller Elin til oss før hun fortsetter;

– Reiseleder fra Berg-Hansen er med på alle turene. Vi vil at kundene skal føle seg godt ivaretatt.

Markedsplassen, Krakow
Fra markedsplassen i Krakow

«Ryktet går» på Sørlandet

For turene til Verona og Krakow er det veldig mange som har vist interesse for – og det er mange som har reservert plass.

– Verona-flyet er det mange fra bedriftsmarkedet som er interessert i. Får vi bekreftet alle som har fått tilbud må vi plassere noen ut på vingene, sier Elin med et lurt smil;

– Når turen ble publisert på nettsiden vår og materiell skulle gå i trykken, måtte vi raskt «pause» påmeldinger for det var så mange bedriftskunder som viste interesse og ville ha tilbud. Allikevel klarte også noen privatreisende å booke til Verona. Det er jo gøy med tanke på at vi ikke har markedsført turen i feriemarkedet!

– For turen til Krakow rakk vi å distribuere markedsmateriell ut til butikkene før påmelding på nettsiden måtte settes på pause. Det kjennes veldig godt at direkteflyene våre er så populære, og det ser ut som covid-19 er blitt «veldig 2021», sier Elin.

Dersom det er plasser igjen på flyene til Verona og Krakow, vil dette bli lagt ut til feriemarkedet etter påske. Følg med på Berg-Hansen Agder på Facebook!

Solnedgang over Verona
Verona i solnedgang

Høstferie med familien eller førjulstur med gode venner?

Før reisevirksomheten stilnet vinteren 2020, var cruise en populær ferieform for familier, venner og storfamilier. Direktefly til Barcelona og cruise med det splitter nye skipet Wonder of the Seas er midt i blinken for både store og små, og dette er en av turene reiseekspertene i Agder tilbyr denne høsten.

– Vi ser nå at bestillingene også begynner å komme på turen til Barcelona med cruise. Det er også verdt å merke seg at «juleflyet» som går til Bratislava, hvor man kan velge å bo i Bratislava eller Wien, blir markedsført i disse dager. Få med deg gode venner og planlegg en førjulstur, avslutter Elin.

Wonder of the Seas
Foto: Royal Caribbean, Wonder of the Seas

Virker turene spennende?

Ønsker du mer informasjon om turene fra Kjevik? Ta en titt på Våre anbefalte turer eller kontakt reiseekspertene på Sørlandet:

Telefon: 38 12 21 60
E-post: grupper.agder@berg-hansen.no