Tilbake

Våre beste anbefalinger for norgesferien 2020

Berg-Hansen har kontorer over hele Norge og eksperter som kjenner sin destinasjon til fingerspissene. Vi har de beste anbefalingene enten du reiser med kjæresten, familien eller venner. Her har vi samlet våre topp 10 feriemål i Norge i år. Hva med glamping på Vestlandet, sykkeltur i Hardanger eller gå i tungtvannsabotørenes fotspor på Rjukan?

«Alle» skal feriere i Norge i sommer og mange av dere sitter kanskje akkurat nå og planlegger reiseruten, sjekker ut ulike hoteller og hvilke aktiviteter som lokker mest. Husk at hotellene vil fylles opp i sommer, så det lønner seg ikke å sitte for lenge på gjerdet å vente med å bestille ferien. Her er våre beste anbefalinger akkurat nå.

Glamping utsikt

Glamping og ekte vestlandsidyll

Unngå overfylte turistfeller i sommer. Reis til naturskjønne Nedstrand og opplev ekte vestlandsidyll. Nedstrand er en liten og sjarmerende bygd i Tysvær kommune. Om sommeren forvandles Nedstrand til et lite ferieparadis og i ekte vestlandsstil tilbyr de opplevelser både i fjord og fjell.

Taubane som henger i luften

Spennende historie og mektige naturopplevelser på Rjukan

Sam Eyde kom til Rjukan, og ut av luft og vann skapte han et produkt han kunne selge til hele verden, nemlig kunstgjødsel. Deretter bygde han en hel by i en sprekk innerst i Telemark. Resten er historie. Rjukan er i dag kanskje mest kjent for å stå på UNESCO`s verdensarvliste, historien om tungtvannet, og majestetiske Gaustatoppen. Rjukan og omegn er en mangfoldig destinasjon og byr på utallige morsomme og spennende aktiviteter for store og små. Overnattingen anbefaler vi at du legger til sagnomsuste Rjukan Hotel Admini.

Foto: SeaDream

Seiling med Sea Dream langs norskekysten

Lyst til å sove på dekk under midnattssolen, eller nyte middagen ute mens Lofotens fjellvegg sakte passerer? Vel, alt er mulig ombord på en SeaDream-yacht. SeaDream Yacht Club setter seilene for norskekysten denne sommeren, og vil seile fra Oslo og Skagen i sør til Tromsø i nord. SeaDream har de siste årene vunnet flere anerkjente priser innen reisebransjen, og beskrives av Berlitz som ‘Utterly Exclusive’. Fra det øyeblikket du blir ønsket velkommen ombord av kapteinen, føles det som om du blir ønsket velkommen til ditt eget skip. Mannskapet om bord gjør sitt ytterste for at du som gjest skal ha en uforglemmelig opplevelse.

Yachten Marquis ligger til kai
Yachten Marquis ligger til kai

Opplev Lysefjorden og Prekestolen med privat yacht

I en av Norges flotteste fjorder kan du oppleve en eksklusiv og uforglemmelig tur med egen yacht og kaptein. Senk skuldrene, kjenn på litt luksus og nyt den fantastiske utsikten i dette spektakulære og naturskjønne området av landet vårt. Du overnatter på det lille og lekre Eilert Smith Hotel, midt i Stavanger, som er en opplevelse i seg selv. Etter en deilig frokost, servert på rommet, tilbringer du dagen på sjøen.

Utendørs sittegruppe med utsikt over jorder og fjell
Foto: Historiske Hoteller

Aktiv familieferie i Øyer, Gudbrandsdalen

Bo på det hyggelige og familiedrevne Nermo Hotell der alt ligger til rette for en fartsfylt og morsom ferie for hele familien. Med nærhet til kjente og ukjente opplevelser, kombinert med fantastisk og kortreist mat er det bare å nyte dagene til det fulle i disse flotte omgivelsene.

Hesteridning på Norefjell

Seterliv og sommer på Norefjell

Hva med en aktiv og morsom ferie med fjelltur, besøk på seter og andre spennende aktiviteter? Norefjell Ski&Spa Hotell ligger vakkert til i flotte naturomgivelser. Kun 1,5 times kjøretur fra Oslo og Gardermoen. Bo i trivelige selvhusholds-leiligheter i landsbyen nedenfor hotellet. Med utallige aktiviteter og moro for voksne og barn, blir det en minnerik ferie med mange opplevelser.

Sjøfly klar til avgang med utsikt til sjø og fjell

Ulvik – Perlen i Hardanger

Innerst i Hardangerfjorden mellom høye, snødekte fjell finner du Ulvik. Her er Norges eneste frukt- og siderrute. Gjør besøket til noe helt spesielt med sidersmaking, brevandring eller fjordutflukter. Enten du liker å bade i brevann eller kose deg med en god bok foran peisen – Brakanes Hotel tilbyr noe for enhver.

Brygga i Tønsberg
Foto: Visit Vestfold.com

Skjærgård, sommer og sol i Vestfold

Solkysten Vestfold er et perfekt ferieområde for alle! Her ligger sommerbyene som som perler på rad, avstandene er korte, skjærgården vakker og ikke minst så kan du besøke Verdens ende i nasjonalparken Færder.

Sørladsidyll i Mandal

Mandal – Norges svar på «syden»

Mandal er Norges sydligste by og Mandal Hotel er Norges sydligste hotell. Opplev den fantastiske utsikten fra alle hotellets rom, høre lyden av bølgeskvulp, samt beundre byens skjulte skatter som befinner seg bare et steinkast unna. Det er kun en kort spasertur gjennom furulunden til mange av byens strender. Vakre Sjøsanden er kun 5 minutters gange fra hotellet.

Postkortlandskapet i Øystese

I Øystese er det kort vei mellom fjord og tind. Hardanger byr på; buldrende fossefall og verdenskjent fjord, fartsfylt tur med rib eller en rolig padletur på blikkstille fjord. Museum, opplevelsessenter, aktivitetspark og badeanlegg. Her kan du hvile øynene på et fjordlandskap hele verden lengter til, med et glass ekte Hardangercider i hånden laget på den fineste frukten.

Ønsker du vår hjelp med bestilling av ferie? Ta kontakt med oss her!