Tilbake

Våre høyfjellsfavoritter for årets påskeferie

Påskeferien nærmer seg, og for de som ikke setter kursen ut av Norge eller skal på egen hytte, finnes det masse flotte hoteller rundt om i landet som passer perfekt i denne høytiden. Her får du noen av våre favoritter!

Det er typisk norsk å dra på påskeferie, og hva er vel mer «påske» enn fjellet, solveggen, snø, ski og kvikklunsj? Nedenfor kan du lese om seks av våre hotellfavoritter her til lands, som enten ligger på høyfjellet eller befinner seg i nærheten. Alle hotellene på listen holder en god standard – både hva gjelder overnatting og mat. I tillegg ligger de i nærheten av langrennssporet og/eller skitrekk, som er vel så viktig i påsken.

Dr. Holms

En klassiker, beliggende på den populære vinterdestinasjonen Geilo. I tillegg til langrennsløyper og skitrekk, kan du nyte late dager i hotellets spa, spise god mat, se på show og bowle. Dette hotellet og Geilo som destinasjon er virkelig full pakke, både familier, venner og par.

Fýri Resort

Dette er et av landets mest trendy hoteller, og ligger perfekt til i Hemsedal – med skitrekk rett utenover døren. Avslutt en lang dag på ski i hotellets Pool Club, eller med nydelig mat i Liv Bistro. En sikker vinner for par og vennegjengen.

Norefjell Ski & Spa

En favoritt blant både barnefamilier og par, beliggende på Norefjell kun 1,5 time fra Oslo. Her finner du skitrekk og langrennsløyper rett utenfor døren, og hotellet er utstyrt med både velværeavdeling, badebasseng, klatrevegg, restauranter og barer.

Myrkdalen Hotel

Er du glad i ski og er på utkikk etter et sted med mye snø, bør du se nærmere på Myrkdalen. Her har du ski inn/ski ut i forbindelse med Vestlandets mest komplette skianlegg, samt Årmotslia Langrennsarena. På hotellet finner du flere lekerom til barna, tre restauranter og to barer.

Gaustablikk Høyfjellshotell

Her befinner du deg i Rjukan på 960 moh., tett på Gausta Skisenter og Telemarks høyestefjell – Gaustatoppen. Hotellrom for par eller hytter for storfamilien, velværeavdeling, basseng, restauranter og bar. Alt du trenger for en komplett påskeferie!

Gudbrandsgard Hotell

Spenn på deg skiene rett utenfor inngangsdøren, og sett utfor en av landets beste alpinbakker – Kvitfjell. Her får du kilometervis med nypreparerte løyper for skientusiasten, frikjøringsområder for den eventyrlystne, og skiskoler for nybegynneren. Trekk inn på hotellet etter en aktiv dag ute, unn deg et par timer i velværeavdeling, og nyt god mat og drikke.

Kontakt oss

Er du på jakt etter det perfekte hotelloppholdet for påsken? Snakk med våre ferieeksperter for gode råd og bestilling 😊