Tilbake

Vi sørger for at du får pengene tilbake

Mange opplever å måtte avbestille en flybillett, der pengene går tapt. Men visste du at du faktisk har krav på refusjon av skatter og avgifter? En hundrelapp her, en hundrelapp der – det blir det store summer av.

Alle flybilletter, både inn- og utland, inneholder lovpålagte skatter og avgifter. Hvor stor sum dette utgjør per billett varierer, men i snitt kan du regne med 500 kroner for en økonomibillett tur/retur i Norge. For oversjøiske billetter kan det være snakk om tusenlapper.

Det er disse skattene og avgiftene du har krav på å få tilbakebetalt, uansett om flybilletten du har kjøpt er refunderbar eller ikke. Det er heller ingen automatikk knyttet til dette fra flyselskapenes side, så dersom du ønsker en refusjon må du selv søke flyselskapet om dette.

Med mindre du bestiller reisen din hos Berg-Hansen…

Vi har nemlig valgt å gjøre jobben for deg. Berg-Hansen refunderer automatisk helt- eller delvis ubenyttede flybilletter innen 30 dager etter at reisen skulle funnet sted. Det betyr at våre kunder slipper å bruke tid og krefter på å søke om refusjoner.

I noen tilfeller dreier det seg kun om refusjon av skatter og avgifter. I andre tilfeller kan det være snakk om hele, eller deler av billettprisen.

En av våre store bedriftskunder innenfor mediebransjen fikk i løpet av 2018 tilbakebetalt hele 9 millioner kroner – AUTOMATISK!

Konklusjonen må derfor bli at du som kunde i Berg-Hansen kan ha litt lavere skuldre enn kunder andre steder 😉

Er du ikke kunde av oss, men ønsker å bli det? Klikk her for å bli bedriftskunde!