Explora I sett bakfra

Explora Journeys

Velkommen til Explora Journeys! Et helt nytt og luksuriøst cruiserederi som sjøsetter sitt første skip sommeren 2023. Explora Journeys passer for aktive og bereiste gjester som stiller høye krav til standard, service og komfort.

Vi har gleden av å introdusere Explora Journeys – et helt nytt rederi som tar sikte på å redefinere luksuscruise! Explora Journeys retter seg mot en aktiv, bereist og kresen målgruppe som søker kvalitet, komfort, spennende seilingsruter og elegante omgivelser. Rederiets første skip, Explora I, ble sjøsatt sommeren 2023, og hele fem nye skip kommer fortløpende de neste årene. Om bord er alt inkludert, med unntak av utflukter og personlige utgifter som spabehandling, kasino, shopping, etc.

Explora I er et middels stort skip med plass til ca. 900 gjester, og allerede ved ombordstigning vil du føle at du er kommet til et luksuriøst og delikat boutiquehotell. Lobbyen er innbydende innredet i grønne og brune nyanser, og her finnes både sittegrupper og bar, som gjør rommet til en sosial samlingsplass. Om bord finnes det seks restauranter hvorav tre er med «open seating», og de øvrige tre regnes som spesialrestauranter med bordreservasjon.

Skipets første seiling gikk fra København 1. august 2023. Følg med på våre nyhetsbrev for mer informasjon (velg «Jessheim» og deretter «Cruise- og privatreiser») eller kontakt oss på telefon 67 20 80 00 / epost for mer informasjon og bestilling.

Franck Garanger, som tidligere jobbet for Oceania Cruises, er utnevnt Head of Culinary. En spennende nyhet er at en av hans spesialrestauranter om bord Explora I har fått navnet Anthology by X, hvor X-en avhenger av hvilken gjestekokk/-team som driver restauranten for en bestemt periode. Hver kokk eller kokkens team er om bord i 3-4 måneder av gangen, før et nytt konsept overtar. I Anthology-restauranten kan du nyte utsøkt mat med tilpasset vin mot en avgift på EUR 265 per person. De øvrige restaurantene om bord er den pan-asiatiske Sakura, den europeiske steakhousen Marble & Co Grill, Med Yacht Club med sin middelhavsmat, Emporium Marketplace med internasjonal mat og 18 ulike kokkestasjoner, samt franske Fil Rouge. I tillegg kan du velge Chef’s Kitchen som tilbyr matlagingskurs og private selskaper for opptil 12 personer, eller du kan spise i suiten din. Om bord er det også steder som serverer fingermat, bakst og snacks, som Crema Café. Drikkevarer, deriblant kvalitetsvin og champagne, inngår i cruiseprisen, men dersom man ønsker noe enda mer luksuriøst, kan dette kjøpes om bord.

Explora I har åtte innendørs- og fire utendørs barer/lounger og kleskoden er «Resort Casual». Når du ankommer suiten på cruisets første dag, står en flaske champagne på kjøling klar i suiten. Explora Journeys’ skip har ikke teater i tradisjonell forstand, men det vil være variert underholdning, deriblant livemusikk, i skipenes mange barer og lounger.

Explora I har både treningssenter og spa (Ocean Wellness), samt 461 delikate og innbydende suiter. Alle suitene om bord er med tilhørende privat balkong (hos Explora Journeys omtales disse som terrasser), og suitestørrelsen inklusive terrasse varierer fra 35 kvadratmeter (Ocean Suites) til 248 kvadratmeter (Owner’s Residence – kun én om bord).

Explora II er et mer eller mindre identisk skip og har sin debut sommeren 2024, hvor hun begynner med en Middelhavssesong før hun setter kursen mot Karibia vinteren 2024/25. Deretter fortsetter hun til bl.a. Maldivene og Seychellene på sin tur til Afrika. Her venter destinasjoner som Mosambik, Tanzania, Madagaskar, Kenya, Mauritius og Sør-Afrika. Salget startet i desember 2022. Kontakt oss på 67 20 80 00 for mer informasjon/bestilling.

Kvinne ser utover havet fra balkongen om bord på et cruiseskip. Foto.


Hvor går ditt neste drømmecruise?

Søk og bestill cruise blant våre utvalgte premium- og luksusrederier, i vår døgnåpne cruiseportal.
Her finner du også cruise med det splitter nye luksusrederiet Explora Journeys.

Ta kontakt med oss for en hyggelig cruiseprat, så forteller vi deg alt du trenger å vite om Explora Journeys.

Følg med på vår Facebook-side og nyhetsbrev for å holde deg oppdatert (velg «Jessheim» og deretter «Cruise- & privatreiser»).

Ønsker du rådgivning eller et tilbud?

Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut

Ønsker du rådgivning eller et tilbud fra Cruise Collection?

Fyll inn skjema eller kontakt oss på:

E-post: cruisecollection@berg-hansen.no

Telefon: 67 20 80 00