,

Cruise fra Roma til de greske øyer – med reiseleder

Bli med på cruise med innovative og spektakulære Odyssey of the Seas, som seiler i Middelhavet denne sommeren. Nydelige destinasjoner i Hellas, Italia og Tyrkia venter. Tenk å komme til steder som Santorini, Mykonos, Kusadasi/Efesos og Napoli i løpet av en uke! Du vil garantert ikke kjede deg, enten du er barn eller voksen. Om bord på dette skipet, som er et av de beste i Royal Caribbeans flåte, finnes et utrolig utvalg av aktiviteter og underholdning i verdensklasse. Ellen Merete Ribe Nilsen fra Berg-Hansen Agder har lang erfaring som reiseleder på våre cruise, så her er du i de beste hender!
Passer for

Høydepunkter

 «Mitt skip er lastet med aktiviteter»
Skipet Odyssey of the Seas er i den stolte Quantum Ultra-klassen og har mer å by på enn kun adrenalinfremkallende vannsklier og surfebasseng. La barna utfordre deg til kappestrid i radiobiler og laserkamp hos SeaPlex, det største innendørs aktivitetsområdet til sjøs! Bli vektløs i vindtunnel, og la deg underholde i multimediasalen Two70 med bevegelige skjermer med robotarmer. Her får du oppleve en helt ny teknologisk dimensjon innen underholdning, kombinert med dansere på scenen.

Høydepunktet vil for mange være den utrolige 360-graders utsikten fra 90 meters høyde, i observasjonskulen North Star. Ellers byr skipet på levende musikk, dans, treningssenter og show med prisbelønnet internasjonal underholdning. Her kan du se musikaler som om det var på Broadway, inkludert i prisen.

Odyssey har også spa og bassengområde kun for voksne, med lekre solsenger og rolige omgivelser. Bestill spabehandlinger og bli skjemt bort av kyndige hender. Her finner du panoramavinduer og en flott restaurant.

Fantastiske matopplevelser
Helpensjon med lekre retter er inkludert. Velg mellom kafeer og snack-restauranter med enklere og spennende retter, lounge barer og puber med levende musikk. Rykende fersk italiensk pizza, hamburger og is blir fort barnas favoritt. Du har også flere fremragende à la carte og tema-restauranter der du betaler et lite tillegg for et fantastisk måltid.

Fristende rute i Middelhavet
Ruten for dette cruiset går til den østlige delen av Middelhavet, med en fristende blanding av yndige greske øyer, storslåtte kulturopplevelser og salte bad. Så hvorfor nøye seg med ett reisemål når du kan oppleve flere på én og samme ferie? Øyloffing og familievennlig ferie – ja takk begge deler!

 • Cruiset starter i Civitavecchia utenfor Roma, den italienske hovedstad.
 • Dag to har du mulighet til å utforske fasilitetene om bord på skipet, mens vi setter kurs for Egeerhavet.
 • Før du får sukk for deg ankommer vi den greske øya Santorini, som for mange er den mest ikoniske av alle øyer i Hellas. Den kullsorte lavasteinen står i flott kontrast til de kritthvite murhusene med blått tak som klynger seg til klippene.
 • Den historieinteresserte vil ha stor glede i neste stopp, nemlig Kusadasi i Tyrkia, der man får mulighet til å besøke det antikke templet i Efesos. En liten smak av orienten og mulighet for snorkleturer i det krystallklare vannet.
 • Man kan aldri få nok av de greske øyer, og på dag fem besøker vi øya Mykonos, kjent for sine vakre strender, designbutikker og tavernaer med nyfanget fisk. Oppdag gamlebyen og nyt den tilbakelente atmosfæren på fortauskafeene.
 • Ferden går tilbake til Italia og etter en god natts søvn møter du Napoli, hvor du har mulighet til å besøke blant annet vakre Sorrento, Capri eller den historiske byen Pompeii.

 

Ta kontakt med oss for mer informasjon og for et tilpasset tilbud:
Telefon 38 12 00 00 eller epost ferie.krs@berg-hansen.no

Overnatting

Lugar ombord på skip, med dobbelseng og balkong med 2 solstoler. Foto

Lugar

Lugarene er utstyrt med dobbeltseng eller to enkeltsenger (på forespørsel). Lite sitteområde, TV, telefon, bad med dusj, safe, minibar, sminkebord med hårføner, garderobeskap og 110- / 220-volts stikkontakter. Bildet viser en dobbel balkonglugar av typen "Superior oceanview with balcony", som er en av flere oppgraderingsmuligheter på denne seilingen.

Turen i bilder

Din reiseleder

Ellen Merete Ribe Nilsen fra Berg-Hansen vil være med under hele reisen.
Det vil bli gitt informasjon om trefftider og informasjonsmøte med henne om bord på skipet.

Cruise fra Roma til de greske øyer – med reiseleder

 • Pris per person
  Fra kr 17.990,-
 • Reiselengde
  8 dager
 • Reisedato
  4. august 2024
 • Avreise fra
  På forespørsel
Hva er inkludert?
 • boat copy Created with Sketch.
  7 netter cruise
 • restaurant copy 3 Created with Sketch.
  Helpensjon om bord
 • Svømmebasseng Created with Sketch.
  Aktiviteter om bord
 • tickets copy Created with Sketch.
  Underholdning om bord
 • boat copy Created with Sketch.
  Skatter og havneavgifter
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Tips
 • Person med headset Created with Sketch.
  Reiseleder fra Berg-Hansen

Dagsprogram

Dag 1: Roma (Civitavecchia)
Cruiset starter i Civitavecchia der vi går om bord i skipet. Odyssey of the Seas forlater havnen kl. 17:00.
Dag 2: På sjøen
Denne dagen tilbringes på sjøen og er en perfekt mulighet til å utforske aktiviteter og tilbudet om bord. Et tips er å laste ned The Royal-appen for å få oversikt over det rike underholdningstilbudet. Solarium er forbeholdt voksne, og her finner du både svømmebasseng og boblebad. Velg mellom ulike behandlinger på skipets spa, eller ta deg en treningsøkt på fitness-senteret.
Dag 3: Santorini
Ved lunsjtid dag 3 ankommer vi Santorini, kanskje en av verdens mest berømte øyer. Det er ikke uten grunn, for her finner du et helt unikt landskap med kullsort vulkanstein og hvitvaskede hus tett i tett. Utforsk øya, meld deg på en sykkeltur eller utflukt til en av naboøyene - det er nok å finne på frem til vi kaster loss kl. 23:00 og fortsetter videre inn i Egeerhavet.
Dag 4: Kusadasi
Kl. 09:00 denne dagen ankommer vi Tyrkia og havnebyen Kusadasi. Stedet er nok mest kjent for tempelruinene i Efesos, ca. 15 km unna. Vi anbefaler en utflukt til dette unike stedet som står oppført på UNESCOs verdensarvliste. I gangavstand fra Efesos finner du det som sies å være gravstedet til apostelen Johannes. Skipet seiler videre kl. 18:00.
Dag 5: Mykonos
Før du har rukket å spise frokost er vi allerede fremme ved den greske øya Mykonos. Her kan du utforske den sjarmerende øya og dens flotte strender frem til solen går ned. Vi kaster loss kl. 18:00.
Dag 6: På sjøen
Mange vil sette stor pris på å få tid til å utforske fasilitetene om bord dette fantastiske skipet også denne dagen. Vi forflytter oss tilbake til italiensk farvann i løpet av dagen.
Dag 7: Napoli
Vi ankommer Napoli kl. 07:00 på morgenen. Napoli er berømt for langt mer enn pizza, og du har mulighet til å melde deg på flere spennende utflukter. Hva med en tur til Pompeii? Eller en båttur ut til vakre Capri, der du kan gå i Ibsens fotspor og nyte utsikten over de stupbratte klippene. Sorrento, sitronenes hjemby, er et flott alternativ dersom du ønsker å kjøpe med lokale delikatesser. Skipet seiler videre mot Roma kl. 18:00.
Dag 8: Roma
Vi ankommer Civitavecchia, havnebyen til Roma, tidlig den siste morgenen. Etter en innholdsrik frokost er det på tide å forlate lugaren og følge reiselederen ut av skipet. Takk for denne gang!