Cruise i Middelhavet – opplev de greske øyer

Opplev romantiske og pittoreske greske øyer, som Santorini og Mykonos, mens du seiler med Odyssey of the Seas - det nyeste banebrytende skipet i Royal Caribbean sin flåte. Stikkord på denne turen er uforglemmelige opplevelser og deilig mat fra alle verdens hjørner. Sett av 1 uke i 2024 og bli med!
Passer for

Høydepunkter

Om bord Odyssey of the Seas er det helt umulig å kjede seg. Skipet har totalt 16 dekk, fylt med alt du trenger for et behagelig, morsomt og innholdsrikt opphold.

Er du en livsnyter?
Sol deg på bassengdekket med ordentlig «tropevibber». Her kan du også nyte en skyggefull casita eller en behagelig hengekøye, med en god drink i hånden.

Har du lyst på litt action?
Føl friheten av fritt fall i simulatoren RipCord by iFLY, eller prøv deg på Flowrider – en 12 meter lang surfesimulator! Vil du opp i høyden gir North Star deg en fantastisk 360 grader panoramautsikt over skipet og omgivelsene rundt. Du kan også prøve den altoppslukende VR-opplevelsen Virtual Adventure Zone i 4D.

Er du glad i underholdning og show?
Odyssey tilbyr blant annet show som «Showgirl» og «The Effectors» – inkludert i prisen selvfølgelig. Det er forresten lurt å planlegge hvilke show du ønsker å se, og så legge måltidene dine opp etter dette. Det hadde vært synd om tidene kolliderte.

Setter du pris på gode matopplevelser?
Alle måltider er inkludert, og du kan velge blant mange ulike restauranter og kafeer. Det finnes også flere spennende spesialrestauranter hvor du kan betale et lite tillegg for å nyte et deilig måltid.

Reisedatoer i 2024 er: 26. mai / 2. juni / 9. juni / 16. juni / 23. juni / 30. juni / 7. juli / 14. juli / 21. juli / 28. juli / 4. august / 11. august / 18. august / 15. september

 

NB! Prisen er en fra-pris og gjelder per person i delt lugar for 2 voksne (innvendig lugar). Det finnes flere ulike lugartyper, og vi hjelper deg med å finne den riktige. Prisen vil variere ut fra antall personer og type lugar.  Flyreisen, drikkepakke, utflukter og eventuell overnatting før/etter cruiset er ikke inkludert. Vi setter gjerne opp et pakketilbud til deg, hvor alt dette også er med i prisen.

Overnatting

Lugar med balkong og dobbeltseng. Sofa med skrivebord med utgangen til balkongen.

Lugar

Velg mellom flere ulike lugartyper om bord, i ulike prisklasser. For par og småbarnsfamilier vil en innvendig lugar være det rimeligste, men vi anbefaler å oppgradere til en utvendig lugar med balkong for å få mest ut av oppholdet.

Turen i bilder

Cruise i Middelhavet – opplev de greske øyer

 • Pris per person
  Fra kr 15.000,-
 • Reiselengde
  7 netter
 • Reisedato
  26. mai 2024
 • Avreise fra
  På forespørsel
Hva er inkludert?
 • boat copy Created with Sketch.
  7 netter cruise
 • boat copy Created with Sketch.
  Skatter og havneavgifter
 • restaurant copy 3 Created with Sketch.
  Helpensjon, aktiviteter og underholdning om bord
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Tips

Dagsprogram

Dag 1: Roma, Italia
Cruiset starter i Roma (Civitavecchia) kl. 17:00. Roma, som også blir kalt den evige stad, er hovedtaden i Italia og en av verdens vakreste byer. Vi anbefaler deg å fly ned tidlig samme dag, eller dagen i forveien, for å nyte alt det Roma har å by på.
Dag 2: På sjøen
Denne dagen er du på sjøen, og dette er en perfekt anledning til å bruke alle de fine fasilitetene om bord.
Dag 3: Santorini, Hellas
Du ankommer Santorini kl. 13:00, og drar igjen kl. 23:00. Santorini er en av verdens mest populære øyer, best kjent for sin dramatiske natur, hvitkalkede landsbyer og brennende vulkansk aktivitet. En taubane tar deg til hovedstaden Fira, en livlig by på en klippetopp full av gamle katedraler og koselige tavernaer. Dra til kysten for en svømmetur i det dypblå vannet som omgir røde og svarte rullesteinstrender. Husk å nyte den fantastiske solnedgangen.
Dag 4: Efesos, Tyrkia
Skipet ankommer Efesos (Kusadasi) kl. 09:00, og drar igjen kl. 18:00. Ruinene i Efesos står på UNESCOs verdensarvliste, og imponerer selv de som er kjent med verdens andre eldgamle byer. Selv om utgravninger har pågått i 150 år, har bare 20 prosent av byen blitt avdekket. Ta en titt på Celsus-biblioteket som ble bygget i 117 e.Kr. Stedet består av høye søyler fremhevet av statuen av visdomsgudinnen. I Efesos vil du få en ordentlig smak på det tyrkiske livet, og du kan spasere langs strandpromenaden og besøke det travle sentrum. Gå i Marble Street, brolagt med ekte marmorplater, som tar deg fra sentrum til Artemis.
Dag 5: Mykonos, Hellas
Du ankommer Mykonos kl. 06:00, og drar igjen kl. 18:00. Mykonos ligger i hjertet av de greske Kykladene., og her blir du møtt av pudderhvite hus, glitrende blått vann, et yrende natteliv og svært hyggelig lokalbefolkning. Ta deg en tur langs de trange marmorgatene med lilla bougainvilla-blomster, og besøk landsbyen Ano Mera.
Dag 6: På sjøen
Den sjette dagen tilbringer du ute på sjøen, og dette er igjen en perfekt anledning til å benytte alle de flotte fasilitetene om bord.
Dag 7: Napoli, Italia
Du ankommer Napoli kl. 07:00 og drar igjen kl. 18:00. Napoli er pizzaens fødested, og en travel italiensk by full av skjønnhet. Opplev den rike historien og arkitekturen, gå langs Miglio Sacro og se folkelivet på kafeene. Ikke gå glipp av muligheten til å se ruinene i Pompeii eller ta den korte bussturen til foten av Vesuv. Eller kanskje det frister med en tur ut til den vakre øyen Capri?
Dag 8: Roma, Italia
Ankomst tilbake i Roma (Civitavecchia) er tidlig om morgenen, kl. 05:00. Du ble helt sikkert ikke ferdig med denne byen før cruisets avreise, så hva med å legge inn en ekstra natt eller to i etterkant også? Roma er full av historie, kunst og livlig gatekultur. Besøk underverket Colosseum, spis verdens beste pasta, nyt verdenskjent kunst og lev la dolce vita.