, , ,

Cruise med banebrytende MSC World Europa i Middelhavet

Bli med MSC World Europa på cruise i Middelhavet fra april til oktober. Reisen går fra Barcelona, og i løpet av 7 netter får du oppleve fantastiske destinasjoner som Provence, Portofino, Pompeii, Sicilia og Malta. Det banebrytende skipet er verdens første naturgassdrevne skip, og er like slående visuelt som innovativt.
Passer for

Høydepunkter

 • På denne seilingen i Middelhavet får du oppleve Provence, Portofino, Pompeii, Sicilia og Malta. Dette er reiseperler som byr på vakker arkitektur og spennende historie.
 • Om bord på MSC World Europa er det noe for enhver smak – blant annet det største badelandet i MSC’s flåte, radiobiler og popup-show som kan dukke opp når som helst.
 • Her finner du hele 7 bassenger spredt rundt på skipet, så det er alltid god plass til å slappe av ved bassengdekket.
 • Barnefamilier vil sette pris på MSC Kids Club i et eget område, hvor det tilbys en rekke skreddersydde aktiviteter for barn i alle aldre.
 • Du blir møtt av en elegant innredning, og et stort utvalg av restauranter. Velg mellom 13 ulike spisesteder hvor du får servert alt fra middelhavsretter, internasjonale retter, kjøtt og pasta, til takeaway og barnemenyer. Du kan også unne deg ekstra gode måltider på skipets spesialrestauranter mot et tillegg i prisen.
 • Inkludert i prisen er «Easy Drikkepakke», som er et utvalg av øl, vin, sprit og cocktails, brus/juice og varme drikker.
 • MSC Aurea Spa er et luksuriøst balinesisk spa hvor du kan nyte velvære for både kropp og sjel. Hva med en deilig behandling som får deg til å slappe av og revitalisere deg?
 • MSC Yacht Club er for den som ønsker en cruiseopplevelse uten like. Her får du luksus som i en privat klubb, med oppgraderte lugarer, egne restauranter, et stort privat bassengområde, boblebad, egne massasjerom og 24-timers butlerservice. 

 

NB! Prisen er en fra-pris og gjelder per person i delt lugar for 2 voksne (innvendig lugar). Det finnes flere ulike lugartyper, og vi hjelper deg med å finne den riktige. Prisen vil variere ut fra antall personer og type lugar.  Flyreisen, utflukter og eventuell overnatting før/etter cruiset er ikke inkludert. Vi setter gjerne opp et pakketilbud til deg, hvor alt dette er inkludert i prisen.

Overnatting

Lugar med dobbeltseng og balkong. Foto

Lugar

Velg mellom flere ulike lugartyper om bord, i ulike prisklasser. For par og småbarnsfamilier vil en innvendig lugar være det rimeligste, men vi anbefaler å oppgradere til en utvending lugar med balkong for å få mest ut av oppholdet.

Turen i bilder

Cruise med banebrytende MSC World Europa i Middelhavet

 • Pris per person
  Fra kr 12.099,-
 • Reiselengde
  7 netter
 • Reisedato
  April - oktober
 • Avreise fra
  På forespørsel
Hva er inkludert?
 • boat copy Created with Sketch.
  7 netter cruise
 • restaurant copy 3 Created with Sketch.
  Helpensjon
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Easy drikkepakke
 • Trening Created with Sketch.
  Aktiviteter om bord
 • Stjerne Created with Sketch.
  Underholdning om bord
 • boat copy Created with Sketch.
  Skatter og havneavgifter
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Tips

Dagsprogram

Dag 1: Barcelona
Cruiset starter i Barcelona kl. 18:00. Barcelona er hovedstaden i Catalonia og blant annet kjent for Gaudis La Sagrada Familia, boulevarden La Rambla, museer i verdensklasse, bra shopping og et stort utvalg restauranter.
Dag 2: Marseille (Provence)
Du ankommer Marseilles kl. 07:00, og drar igjen kl. 18:00. Når du går av skipet kan du oppdage alle kafeene rundt Vieux Port og se all fisken som selges direkte fra båtene. Bli med på en utflukt til Aix-en-Provence. Byen er kjent for vakker arkitektur, "det gode liv" og for det vakre lyset - noe som har tiltrukket mange kunstnere, som impresjonisten Paul Cezanne. Byen har mange smale smug, sjarmerende plasser og spennende markeder.
Dag 3: Genova (Portofino)
Du ankommer Genova kl. 08:00, og drar igjen kl. 16:00. Utforsk den gamle bydelen med smug fra middelalderen og store palasser fra 1600-tallet som nå er omgjort til museer og gallerier. Acquario di Genova er Europas nest største akvarium, og inneholder sjødyr fra alle verdens hjørner. 35 km sør for Genova ligger eksklusive Portofino, som er kjent for sin luksushavn med store yachter.
Dag 4: Napoli (Pompeii)
Du ankommer Napoli kl. 13:00, og drar igjen kl. 20:00. Napoli er Sør-Italias største by og er en av Europas eldste byer. MSC tilbyr spennende utflukter til Pompeii, Capri og Sorrento. Pompeii er på UNESCOs verdensarvliste. Byen ved Vesuv ble begravet under pimpstein og aske under vulkanutbruddet i år 79 e.Kr. Her kan du se hvordan byen er blitt frosset i tid - fossile mennesker, bygninger og fresker er godt bevart. En kort fergetur utenfor Napoli ligger Capri, en av Italias vakreste øyer. Den fantastiske kystbyen Sorrento ligger 1 times kjøring unna.
Dag 5: Messina (Taormina), Sicilia
Du ankommer Messina kl. 09:00, og drar igjen kl. 19:00. Oppdag vakre Sicilia på egenhånd, eller bli med på en utflukt til Taormina. Dette er en av de mest berømte stedene på hele øya, høyt beliggende i en åsside med utsikt over havet. Hovedattraksjonen er det gamle greske teateret, men byen er også full av restauranter, kafeer, butikker og sjarmerende små gater. Siciliansk mat er middelshavskjøkkenet på sitt beste. Tre kvarter kjøretid utenfor ligger Etna, Europas største og mest aktive vulkan.
Dag 6: Valletta, Malta
Du ankommer Valletta kl. 08:00, og drar igjen kl. 17:00. Den vakre hovedstaden på Malta er Europas minste, men byr på masse opplevelser om du er interessert i kultur og historie. Byen er på UNESCOs verdensarvliste og har mange severdigheter. I tillegg er det gode shoppingmuligheter og mange hyggelige uteserveringer.
Dag 7: På sjøen
Denne dagen er du på sjøen, og dette er en perfekt anledning til å bruke alle de fine fasilitetene om bord.
Dag 8: Barcelona
Du ankommer Barcelona kl. 09:00. Du ble helt sikkert ikke ferdig med denne byen før cruisets avreise, så hva med å legge inn en ekstra natt eller to i etterkant også?