Førsteklasses golf på Tyrkias største golfbane

Drømmer du om å spille golf som proffene? Nå har du i hvert fall sjansen til å spille på de samme banene! Bo på Gloria Golf Resort, Gloria Serenity Resort eller Gloria Verde Resort, som alle har 5-stjerner og er en del av Gloria Hotel & Resorts. Resortene tilhører Gloria Golf Club, som er Tyrkias største golfbane. Anlegget ligger i Belek i Antalya, kun 40 minutters kjøretur fra flyplassen i Antalya. Dette er en stor favoritt blant golfere, med sine to 18-hulls golfbaner og en 9-hulls golfbane.
Passer for

Høydepunkter

Gloria Golf Club er som nevnt innledningsvis Tyrkias største golfbane, og har hele 45 hull i internasjonal standard. Banene er designet av Michel Gayon, som er kjent for å ha utviklet noen av de beste golfbanene i verden. På Gloria Golf Club er det to 18-hulls golfbaner, og en 9-hulls golfbane. I tillegg til å ha Tyrkias største golfbane, har de også Tyrkias og Europas første- og eneste «Trackman Range System». Dette er mye brukt i PGA Tour, og er foretrukket av mer enn 10.000 profesjonelle golfere og instruktører verden rundt.

 • Golfpakken kan skreddersys – du velger selv hvor lenge du vil bo og hvor mange runder golf du vil spille (OBS! minimum 5 dager).
 • Her får du tilgang på ulike golfkurs med svært dyktige instruktører (ikke inkludert i prisen).
 • 4 stk. greenfee er inkludert i dette prisforslaget.
 • Tilgang på en deilig strand rett nedenfor hotellene, med solsenger for avslapping. I tillegg har du både utendørs- og innendørsbassenger her.
 • Deilige spa-avdelinger med blant annet massasje, ansiktspleie og kroppspleie. For den som ønsker å holde kroppen i gang, finnes det eksempelvis tennis, volleyball, ulike vannsporter og yoga.
 • Flere ulike restauranter på alle resortene, med en a la carte meny som representerer mat fra hele verden.
 • Kun 40 minutter til Antalya sentrum, der du kan ta taubanen opp for en flott utsikt over byen, eller legge inn et besøk til idylliske Duden Waterfalls.

 

NB! Flyreisen er ikke inkludert i prisen, men våre reiseeksperter sitter klare til å hjelpe deg med alt fra flybilletter, ekstra døgn på hotellet eller andre spennende aktiviteter. Oppgitt fra-pris gjelder per person for 7 netter i standard rom med hageutsikt i november. Prisene varierer, så spør oss om pris på ønsket dato.  

Overnatting

To senger i beige på standard rom, med balkong og skrivebord, stol og tv. Foto
5 stjerner

Gloria Golf Resort

Her finner du til sammen 515 lyse og komfortable rom, i tillegg til 3 villaer. Hotellet passer perfekt for barnefamilier, og tilbyr gratis WIFI.
Superior rom, gloria serenety. En stor seng og et sofahjørne. Foto Gloria
5 stjerner

Gloria Serenity Resort

Her finner du til sammen 279 delikate rom, i tillegg til 7 villaer. Hotellet passer for par og venner, og tilbyr sine gjester gratis WIFI.
Gloria verde. Standardrom med to dobbeltsenger. Stol i hjørnet og skrivepult med tv. Foto gloria
5 stjerner

Gloria Verde Resort

Her finner du til sammen 262 deilige rom, i tillegg til 2 store villaer. Dette hotellet passer for par og venner, og tilbyr selvsagt også gratis WIFI.

Turen i bilder

Førsteklasses golf på Tyrkias største golfbane

 • Pris per person
  Fra kr 16.800,-
 • Reiselengde
  7 netter
 • Reisedato
  Når du vil
 • Avreise fra
  På forespørsel
Hva er inkludert?
 • Hotel Created with Sketch.
  Overnatting i dobbeltrom
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Frokost
 • WiFi Created with Sketch.
  WIFI
 • Strand hav Created with Sketch.
  Tilgang til strand
 • tickets copy Created with Sketch.
  4 stk. greenfee

Interessepunkter

Antalya Flyplass
Antalya Flyplass ligger kun 40 minutters kjøretur fra Gloria Hotel & Resorts og Gloria Golf Club. Vi anbefaler deg å leie en bil som venter på deg på flyplassen, slik at du kan komme deg enkelt rundt i området.
Gloria Golf Resort
Gloria Golf Resort er et flott 5-stjerners golfhotell beliggende ved stranden i Belek, Tyrkia. Her får du et høyt servicenivå, bra restauranter og et stort og variert velværetilbud.
Gloria Serenity Resort
På Gloria Verde Resort bor du i flotte omgivelser på et hotell med 5-stjerner. Her er du nær både strand og golf, samtidig som hotellet tilbyr et stort antall aktiviteter til sine gjester.
Gloria Verde Resort
Gloria Verde Resort er et imponerende 5-stjerners golfresort, som flere ganger er kåret til verdens beste golfhotell. Golfresortet ligger midt i en flott pinjeskog helt ut mot kysten, og byr på flere bra restauranter, aktiviteter og velvære.
Gloria Golf Club
Gloria Golf Club ligger like i nærheten av de tre resortene. Dette er Tyrkias største golfanlegg med to 18-hulls golfbaner, og en 9-hulls golfbane.