Golf i luksuriøse omgivelser på Costa Brava, Spania

Bo på eksklusive og unike Hotel Peralada Wine Spa & Golf i Spania, og spill golf på en av Spanias beste golfbaner. Hotellet ligger i den sjarmerende landsbyen Perlada med sine 2.000 innbyggere, som er rundt 1,5 time fra Barcelona og 30 minutter fra grensen til Frankrike. Hotellet tilbyr elegante rom, nydelig mat, og er et perfekt sted for å nyte både rolige og aktive dager.
Passer for

Høydepunkter

Hotel Peralada Wine Spa & Golf er et femstjerners resort som ligger nord i Spania. De tilbyr en idyllisk 18-hulls golfbane, og en morsom 9-hulls «pitch and putt» bane. Golfbanene er omringet av vingårder, trær og mark, og du får fin utsikt utover landsbyen Peralada. På resortet er det to restauranter og en bar, der den ene restauranten fikk Michelin-stjerne i 2017. Det betyr at nivået på maten er av skyhøy kvalitet – faktisk noe av det beste i verden.

 • Vi tilbyr skreddersydde golfpakker. Du velger selv hvor lenge du vil bo og hvor mange runder du vil spille (dette priseksemplet er på 4 netter og 3 stk. greenfee).
 • Førsteklasses 18-hulls golfbane med lengde på 6.000 meter, samt par på 71.
 • Hoteller byr på ulike fasiliteter, blant annet et utebasseng for avkjølende svømmeturer i varmen. Eller plei kroppen etter mange timer golf med en massasje på hotellets eksklusive spa. Spaet inneholder flere typer behandlinger med vin som tema, sauna og basseng.
 • Området har mange muligheter for aktiviteter utenom golf. Besøk vingårder, eller spis middag på slottet i Peralada. Eller hva med en dag på en av strendene som ligger en kort kjøretur unna? I tillegg ligger Barcelona kun 1,5 time unna, hvor du kan shoppe, se den berømte katedralen, eller ta taubanen opp til Montjuic.

 

NB! Flyreisen er ikke inkludert i prisen, men våre reiseeksperter sitter klare til å hjelpe deg med alt fra flybilletter eller andre spennende aktiviteter. Vi kan bestille flyreisen fra hvor som helst i landet, så spesifiser hvor du ønsker å reise fra i forespørselen din.

Overnatting

Elegant rom med beige farger og tremøblement. Foto

Hotel Peralada Wine Spa & Golf

Flott og unikt 5-stjerners golfresort i Peralada. Her finner du 64 elegante rom i ulike størrelser, alle utstyrt med det du trenger for et behagelig opphold. Badeartikler fra high-end Natura Bissé, room service, minibar, badekåpe og tøfler. Frokost er inkludert og gratis internett er tilgjengelig på hele hotellet.

Turen i bilder

Golf i luksuriøse omgivelser på Costa Brava, Spania

 • Pris per person
  Fra kr 6.300,-
 • Reiselengde
  4 netter
 • Reisedato
  Når du vil
 • Avreise fra
  På forespørsel
Hva er inkludert?
 • Hotel Created with Sketch.
  Overnatting i standard dobbeltrom
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Frokost
 • WiFi Created with Sketch.
  WIFI
 • tickets copy Created with Sketch.
  3 stk. greenfee

Interessepunkter

Hotel Peralada Wine Spa & Golf
Hotellet ligger flott til midt mellom grønne gressplener, ved den lille landsbyen Peralada i Costa Brava.
Golf Club Peralada
En av de beste golfbanene i Costa Brava, med naturskjønne omgivelser og flott utsikt.
Castell de Peralada
Et vakkert slott fra 1300-tallet som er erklært et kulturarvsted. Her finner du en Michelin-restaurant, et casino, en rekke konserter og forestillinger, samt den årlige Peralada-festivalen.
Barcelona
Turistmagneten Barcelona er vel verdt et besøk, når du først er på denne siden av Spania. Byen er spekket av aktiviteter, severdigheter og gode matopplevelser.