India – Gylne triangel, tigersafari og avslappende strandliv

Opplev Indias gylne triangel - Delhi, Agra og Jaipur, og få et innblikk i landets fortid og nåtid. I løpet av rundreisen kommer du tett på landets fascinerende kultur, og det blir besøk til flere vakre palasser - deriblant underverket Taj Mahal. Se også frem til tigersafari i Rantambore Nasjonalpark, og vakre strender i Kovalam. Kort oppsummert er dette en tur hvor du virkelig får kjenne på Indias puls og kontraster. Er du eventyrlysten, er dette turen og reisemålet for deg!
Passer for

Høydepunkter

 • India er en fargerik og utrolig spennende destinasjon for den eventyrlystne. Programmet nedenfor er et forslag til hvordan turen kan legges opp, men her kan vi gjøre tilpasninger og skreddersy.
 • Finnes det et sted med større kontraster? Fra et yrende byliv full av mennesker, spicy mat, falleferdige bygninger og kuer i gatene. Til vakre palasser, frodig natur og nydelige strender.
 • Opplev Delhi med spennende omvisning i Old Delhi, Det Røde Fort, Jama Masjid og Raj Ghat. Ta en sykkeltaxi (rikshaw) gjennom markedet Chandi Chowk, som er hektisk og fargerikt. I New Delhi blir det omvisning på Qutab Minar og Humayuns grav.
 • Agra er en perle som ligger 5 timers kjøretur fra Dehli. Her blir det besøk på byens fort og høydepunktet for mange; selveste Taj Mahal.
 • Jaipur er kjent som «The Pink City» og er proppfull av spennende historie og flott arkitektur. Se frem til severdigheter som Vindpalasset og Amber Fort.
 • Rantambore Nasjonalpark er kjent for sine tigre. På safari i nasjonalparken får du en unik sjanse til å oppleve disse vakre dyrene på nært hold.
 • Vi anbefaler å avslutte reisen med et strandopphold i Kovalam, som ligger i Kerala sør i India.
 • Les mer om Indias gylne triangel i dette blogginnlegget!

 

NB! Prisen er per person i delt dobbeltrom og basert på flyreise fra Oslo, samt overnattinger og utflukter som beskrevet i programmet. Vi gjør oppmerksom på at prisene på både fly og hotell er dynamiske, som betyr at de varierer fra dag til dag.

Alle reiser til India kan tilpasses individuelle ønsker og behov, og overnatting tilbys etter tre kategorier; mellomklasse, førsteklasse og luksus. Alle transfers og transport med guide er kun for reisefølget, og deles ikke med andre grupper.

Turen i bilder

India – Gylne triangel, tigersafari og avslappende strandliv

 • Pris per person
  Fra kr 52.200,-
 • Reiselengde
  16 dager
 • Reisedato
  Når du vil
 • Avreise fra
  Oslo
Hva er inkludert?
 • Fly Created with Sketch.
  Fly Oslo-Delhi
 • Fly Created with Sketch.
  Fly Delhi-Trivandrum
 • Fly Created with Sketch.
  Fly Trivandrum-Oslo
 • Icons/Bagasje ferie Created with Sketch.
  Innsjekket bagasje og håndbagasje
 • Hotel Created with Sketch.
  Overnatting i delt dobbeltrom
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Frokost
 • restaurant copy 3 Created with Sketch.
  Helpensjon på The Tigress
 • Bil Created with Sketch.
  Transfer som beskrevet
 • tickets copy Created with Sketch.
  Utflukter og transport som beskrevet
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Engelsktalende guide
 • Gratis avbestilling Created with Sketch.
  Lokale skatter og avgifter

Dagsprogram

DAG 1: ANKOMST
Fly Oslo - Delhi
Etter en flyreise på drøye 10+ timer, blir du møtt på flyplassen i Delhi og kjørt til hotellet.
Innsjekk på Maidens Hotel
Maidens Hotel ligger sentralt i byen, og er et kulturarv-hotell med 5-stjerner som tilbyr luksus fra svunnen tid. Her sjekker du inn på et romslige rom, og kan vente deg legendarisk gjestfrihet. Dette er et av de beste hotellene i Delhi!
DAG 2: OMVISNING DELHI
Red Fort, Chandni Chowk og Humayuns grav
Etter frokost blir det en omvisning i Delhi. På veien kjører du forbi historiske Red Fort og Indias største moskee Jama Masjid. Ta en spennende tur med rikshaw gjennom den kjente bazaren Chandni Chowk. Humayuns grav står på UNESCOs verdensarvliste og er en samling bygninger med blant annet gravmonument og hager med kanaler. Andre kjente severdigheter er minnesmonumentet fra 2. verdenskrig, India Gate, og Presidentpalasset Rashtrapathi Bhawan.
DAG 3: VIDERE TIL JAIPUR
Transport til Jaipur
Etter frokost blir du kjørt til Jaipur, og kjøreturen tar 5-6 timer. Jaipur som også blir kalt "The Pink City", er hovedstaden i Rajasthan. Fargen rosa forbindes med gjestfrihet i Rajputkulturen. Her finnes eventyrpalasser og festninger som ligger på golde åser, og en formidabel mur omkranser byen.
Innsjekk på Trident Jaipur
Trident Jaipur er et 5-stjerners luksushotell i nærheten av Amber Fort, som byr på fantastisk utsikt over Mansagarsjøen og Aravallifjellene. Det er bare å glede seg!
DAG 4: OMVISNING JAIPUR
Amber Fort og Vindpalasset
Etter frokost blir det utflukt til Amber Fort. Festningen ble bygget på 1500-tallet, og har en imponerende blanding av hinduistisk og mogul-arkitektur. Fortet troner majestetisk over Maota Lake og er kjent for sine intrikate palasser, hager og vakre utsiktspunkter. Amber Fort står som et symbol på Indias rike historie og kultur. På veien passerer du også Vindpalasset, hvor fasaden ble bygget for kvinnene i kongehuset på 1800-tallet.
Rundtur i byen
På ettermiddagen blir det rundtur i Jaipur. Rundturen er i privat bil med en kunnskapsrik engelsktalende guide.
DAG 5: UTFLUKT PUSHKAR
Brahma tempelet, Pushkar Lake og lokale markeder
Denne dagen legger vi opp til en utflukt til Pushkar, som er kjent for sine pittoreske småsteder med mer enn 400 templer - deriblant Brahma tempelet. Pushkar Lake er en annen viktig attraksjon i Pushkar, som har stor betydning for hinduistene. Det blir også besøk på de lokale markedene før turen går tilbake til Jaipur.
DAG 6: VIDERE TIL RANTHAMBORE
Rantambore Nasjonalpark
Etter frokost går ferden videre mot Rantambore Nasjonalpark, som ligger i delstaten Rajastan. Parken er kjent for sitt mangfoldige dyreliv, spesielt Bengal-tigeren, og for å være et av de beste stedene i India for tigersafari.
Innsjekk på The Tigress
Sjekk inn på The Tigress, som er et 5-stjerners luksushotell med smakfullt design. Hotellet er inspirert og bygget på temaet; Rajastans kongelige arv. Her lover feriestedet førsteklasses luksus, og en beliggenhet rett ved siden av nasjonalparken.
DAG 7: TIGERSAFARI
Morgen- og ettermiddagssafari
Tidlig start med morgensafari i Rantambore Nasjonalpark. Nasjonalparken dekker et område på 400 km2, og området er kjent for sine utrydningstruede tigre. Dette er en unik sjanse til å se disse vakre dyrene i sitt rette element. Dagen er til fri disposisjon, før det blir en ny safari på ettermiddagen.
DAG 8: VIDERE TIL AGRA
Chand Baori
Etter frokost sjekker du ut, og kjører videre mot Agra. På veien passerer du Abhaneri, som er en av de eldste landsbyene og en populær attraksjon. Her finner du Chand Baori, som er en av verdens største trinnbrønner, bygget for å spare vann og gi et pusterom fra den intense varmen. Den er et arkitektonisk vidunder med 3.500 perfekte symmetriske smale trinn.
Fatehpur Sikri
På veien besøker du Fatehpur Sikri - "Den forlatte by". Dette er en gammel by i India, som er kjent for sin arkitektoniske skjønnhet og historiske betydning. Byen ble bygget av keiser Akbar på 1500-tallet, og er et fantastisk eksempel på mogularkitektur og har imponerende palasser, moskeer og gatestrukturer som fortsatt fengsler besøkende den dag i dag.
Innsjekk på Trident Agra
Trident Agra er et 5-stjerners hotell som er rangert blant de beste hotellene i Agra. Her er alle moderne fasiliteter på plass, og hotellet har en flott beliggenhet rett i nærheten av Taj Mahal.
DAG 9: TAJ MAHAL
Taj Mahal
Tidlig ved soloppgang er det klart for besøk til Taj Mahal - verdens største kjærlighetsmonument, og et av verdens 7 nye underverk. Dette er et mausoleum bygget på 1600-tallet av Moghul-keiseren Shah Jehan, for sin kone. Bygningsarbeidet tok 17 år, og rundt 20.000 arbeidere var involvert.
Agra Fort
Etter frokost blir det besøk til Agra Fort. Fortet er også kjent som Lal Qila, "Røde Fort", og er et imponerende historisk festningsanlegg som ble bygget av keiser Akbar på 1500-tallet. Fortet står som et symbol på mughal-arkitektur og historie, og er oppført på UNESCOs liste over verdens kulturarv.
Innsjekk på The Claridges
Dette er Indias første 5-stjerners hotell og ligger i hjertet av New Delhi. Her kan du vente deg et svært luksuriøst design og upåklagelig service. Hotellet har 7 unike restauranter og er kjent for sine varierte kulinariske opplevelser.
DAG 10: VIDERE TIL KOVALAM
Fly Delhi - Trivandrum
Frokost, utsjekking og avreise til flyplassen i Delhi. Du skal nå fly til Trivandrum for å avslutte reisen med et strandopphold i Kovalam. Du blir møtt på flyplassen og det er privat transport til hotellet i Kovalam.
Innsjekk på The Leela Kovalam, A Raviz Hotel
The Leela Kovalam er et 5-stjerners luksushotell beliggende på en klippetopp. Her er bor du i frodige omgivelser og med fantastisk havutsikt. Fra hotellet kan du nyte solnedgangene og utsikt til det gamle Kovalam palasset.
DAG 11 - 15: SOL & BAD
Fantastiske strender i Kovalam
Kovalam ligger i Sør-India og er kjent for sine fantastiske strender og avslappende atmosfære. Her er det også muligheter for aktiviteter som surfing, yoga og ayurvedisk behandling. Utforsk de sjarmerende fiskerlandsbyene i nærheten eller nyt fersk sjømat fra lokale markeder.
DAG 16: RETUR
Fly Trivandrum - Oslo
Etter avslappende dager i Kovalam returnerer du til Norge. Du blir hentet på hotellet og transportert til flyplassen.