Kombiner golf og spa i solfylte Spania

I Almerìa, et par timers kjøring fra Alicante, ligger flotte Valle del Este Resort i rolige omgivelser. Med sin unike 18-hulls golfbane kan de tilby en spennende og variert golfopplevelse. Almerìa har også et godt klima og kan lokke med flest soltimer i året i hele Spania - her kan man spille golf året rundt!
Passer for

Høydepunkter

Valle del Este er et moderne og populært 4-stjerners golfhotell, med mange fornøyde gjester. Her får du et flott opphold, enten du vil spille golf, bare slappe av eller gjøre begge deler. Etter en spennende golfrunde kan du ta et avbrekk ved bassenget, eller skjemme seg bort med en av de deilige behandlingene i spa-avdelingen.

Ønsker du litt strandliv har hotellet også en populær strandklubb ved Vera-stranden. Her kan du leie balinesiske solsenger, ligge ved bassengkanten og spise nydelig mat i den hyggelige restaurant som tilbyr både lunsj og middag.

 • 18-hulls golfbane på 5.693 meter som er direkte tilknyttet hotellet. Du kan nærmest starte rett fra hotellrommet. Banen er utformet i et ørkenaktig naturterreng, spesielt for dette området av Spania. Hvert hull har et egendefinert design som gir en variert og spennende golfopplevelse.
 • Denne pakken er basert på én ukes opphold og 5 runder golf, men golfpakkene kan legges opp etter individuelt behov. Er du kun på jakt etter et par netter og et par runder golf? Eller vil du bo og «golfe» ubegrenset i én uke? Mulighetene er mange.
 • Flott spa-avdeling som blant annet er spesialisert innen Hydroterapi. De tilbyr mange ulike behandlinger for både kropp og ansikt i tillegg til at de har bassengområde, sauna, jacuzzi, kald kulp, varmesenger mm.  Her kan du virkelig skjemme seg bort. Behandlinger må forhåndsbestilles.
 • Bor du i 5 netter eller mer er det inkludert 1 gratis inngang til spaet per person.
 • Fokus på miljø og bærekraft – de benytter blant annet bioenergi og solpanel til oppvarming, og benytter også 100% regenerert vann.
 • Ta turen til en av de sjarmerende små byene i regionen – for eksempel Almería, Mojacar eller Garrucha.

 

OBS! Flyreisen er ikke inkludert i prisen, men våre reiseeksperter legger gjerne inn dette i pakken også. Spesifiser hvor i Norge du ønsker å fly fra.

Overnatting

Dobbeltrom med utgang til privat balkong og sittegruppe. Foto
4 stjerner

Valle del Este Resort

Valle del Este er et populært 4-stjerners golfhotell i fredelige omgivelser. Alle rommene er romslige og lyse i morderne design, med privat balkong og utsikt mot golfbanen. Halvpensjon er inkludert og det er gratis Wi-Fi.

Turen i bilder

Kombiner golf og spa i solfylte Spania

 • Pris per person
  Fra kr 6.900,-
 • Reiselengde
  7 netter
 • Reisedato
  Når du vil
 • Avreise fra
  På forespørsel
Hva er inkludert?
 • Hotel Created with Sketch.
  Overnatting i delt dobbeltrom
 • restaurant copy 3 Created with Sketch.
  Halvpensjon
 • Stjerne Created with Sketch.
  5 runder golf
 • Svømmebasseng Created with Sketch.
  1 gratis inngang til spa-avdeling

Interessepunkter

Valle del Este Resort
4-stjerners golfhotell
Garrucha
Besøk den lille, men livlige fiskerlandsbyen og ta en tur langs den flotte strandpromenaden. Her finner du mange hyggelige restauranter og sjømat er selvfølgelig et must å spise her.
Marau Beach Club
Ta en dag ved stranden på Marau Beach Club, ca 20 minutter med bil fra hotellet. Lei deg en deilig balinesisk solseng ved det fine bassenget og nyt solen.
Almerìa
Almerìa har mye å by på av kultur, historie og matopplevelser, og regnes blant annet som tapasens hjemby. Besøk den spektakulære mauriske festningen, det mauriske badet eller ta en tur på det spennende markedet Mercado Central.
Mojacar
Besøk Mojacar, en av de vakreste landsbyene i Spania med historie helt tilbake til Bronsealderen. Vandre i de sjarmerende brosteinsbelagte smugene blant hvitkalkede hus som stammer fra Maurernes tid.