Maldivene – barfotluksus i Det indiske hav

Avslappet barfotluksus i Det indiske hav - palmesus, kritthvite strender og turkisblått hav. Maldivene er en øygruppe bestående av 1.200 koralløyer, og er kjent for sine paradisstrender og fantastiske undervannsverden. Frister det med luksus, høyt servicenivå og tid med dine kjære? Da vil Maldivene by på alt du kan drømme om!
Passer for

Høydepunkter

 • På Maldivene finner du de fineste hvite sandstrender omkranset av vaiende kokospalmer. Med krystallklart vann og vakre korallrev er det et paradis for snorkling og dykking. Du finner et fargesprakende liv under vann, landet er også kjent for sine havskilpadder.
 • Klimaet er perfekt. Her skinner solen 10 timer om dagen og det er rundt 30 grader året rundt. Øyene er grønne og frodige med tropiske blomster.
 • Velg hvordan du vil bo, enten i egen villa eller bungalow på stranden eller på påler over vannet, ofte har de eget basseng.
 • Resortene har et stort utvalg av restauranter og barer, og alle har et høyt servicenivå. Du vil finne noe for en hver smak.
 • Det tilbys mange aktiviteter som dykking, snorkling og vannsport. Prøv deg på katamaranseiling, windsurfing eller vannski.
 • Nyt late dager på stranden. Her får du avslappet luksus på små paradisøyer.
 • Skjem deg selv bort på spa hvor det tilbys mange ulike behandlinger. Om du ønsker er det også muligheter for trening på treningssenter.

 

NB! Fra-pris er basert på rimeligste flyreise fra Oslo, samt rimeligste hotell i 7 netter. Pris er per person (ved 2 voksne i delt dobbeltrom). Vi gjør oppmerksom på at prisene på både fly og hotell er dynamiske, som betyr at de varierer fra dag til dag, og avhenger av hvilken flyplass du reiser fra. På Maldivene finnes det mange overnattingsmuligheter i ulike prisklasser, og dette er kun noen eksempler. Fortell oss når og hvor du ønsker å reise fra, så finne vi noe som passer deg og ditt budsjett.

Overnatting

Strandvilla med svømmebasseng og brygge på hvit sandstrand. Foto
4 stjerner

Kuramathi Maldives

4 stjerners resort på Rasdhoo Atollen. Stort utvalg av fasiliteter og passer godt for familier og par. Muligheter for all inclusive.
Privat svømmebasseng ved sandstrand og palmer. Foto
5 stjerner

Six Senses Lamuu

5 stjerners resort ved Lamuu Atollen. Ro, idyll og luksus kjennetegner dette stedet og passer veldig godt for livsnytere og forelskede par.
Strandvilla med moderne design beliggende rett på stranden. Foto
5 stjerner

Patina Maldives

5 stjerners designhotell ved North Male Atollen. Moderne og unikt designhotell på et eksklusivt øyparadis. Passer godt for par som ønsker noe helt spesielt.

Turen i bilder

Maldivene – barfotluksus i Det indiske hav

 • Pris per person
  Fra kr 35.000,-
 • Reiselengde
  7 netter
 • Reisedato
  Når du vil
 • Avreise fra
  På forespørsel
Hva er inkludert?
 • Fly Created with Sketch.
  Fly tur/retur Oslo
 • Hotel Created with Sketch.
  Overnatting i delt dobbeltrom
 • boat copy Created with Sketch.
  Transport fra flyplass til hotell med båt eller sjøfly

Interessepunkter

Kuramathi Maldives
Kuramathi Maldives tilbyr hele 12 restauranter og 7 barer, så her er det noe for alle. Det tilbys aktiviteter som dykking og vannsport. I tillegg finnes det spa og treningssenter. Korallrevet som omkranser øya innbyr til snorkling og dykking. Kuramathi ligger på Rasdhoo Atollen omkranset av kritthvite strender. Mange av områdene på øya er uberørte og innbyr til gåturer i frodig vegetasjon.
Six Senses Lamuu
Omkranset av hvite strender og vakre korallrev gjør dette til et paradis. Her får du trendy barfotluksus – du er omgitt av tropiske blomster og grønne planter. Idyllisk fred og ro innbyr til avslapning med den du er glad i. Restaurantene serverer gastronomisk mat med egendyrkede råvarer. De har også en vinkjeller med et stort utvalg. Hotellet har eget dykkersenter som arrangerer snorkle- og dykkerturer til noen av verdens flotteste korallrev. Prøv deg på katamaranseiling, windsurfing eller vannski. Avslutt dagen med en cocktail under stjernehimmelen eller se en film i utendørskinoen, med popcorn og kald champagne til.
Patina Maldives
Moderne designhotell hvor avslappet luksus og bærekraft er i fokus. De har som mål og håndtere marin plastforurensning, og har som første og eneste feriested på Maldivene et prosjekt med korallkonservering. Gjester inviteres til å få kunnskap og muligheter til å oppleve dette. Start dagen med en kaffekopp i badekaret ute på terrassen til lyden av bølgeskvulp. Krystallklart vann innbyr til mange vannaktiviteter - her vil du ikke kjede deg. Vannsportsenter, snorkling, surfetimer eller planting av koraller er noe av det du kan gjøre. Nyt ulike behandlinger i det eksklusive spaet. Om du ønsker er det også muligheter for trening på treningssenteret. Hotellet har 90 eksklusive villaer enten på stranden eller på påler over havet, alle med privat basseng og utendørs bad.