Nyt livet, byen og stranden i Costa Blancas hovedstad, Alicante

Kombinasjonen av et behagelig Middelhavsklima, strand, shopping og nydelig mat og drikke gjør Alicante til den perfekte weekend destinasjonen. I Costa Blancas hovedstad finner du noen av Spanias fineste strender, flott arkitektur, en livlig strandpromenade, hyggelige små gater og et variert utvalg av restauranter og barer. Alicante har en rik historie og flere flotte severdigheter å by på. Du vil garantert finne noe som passer for deg!
Passer for

Høydepunkter

 • Costa Blanca har en kystlinje på over 200 kilometer med flere flotte strender. I sentrum av Alicante ligger den vakre stranden El Postiguet. Stranden har alle nødvendige fasiliteter og tilbyr flere vannsport aktiviteter.
 • Explanada de Espana er den vakre mosaikkbelagte promenaden langs havnen. Her er det som regel livlig med gateartister, kunstnere og kremmerboder. Langs promenaden finnes det et stort utvalg av barer og restauranter.
 • Et av de mest sjarmerende nabolagene finner du i Barrio Santa Cruz. Bydelen består av trange, små gater med hvite hus som er vakkert dekorerte med fargerike fliser og blomster. Dette er et livlig sted med flere koselige butikker, barer og restauranter. Her kan du også finne flere flotte utsiktspunkter over Alicante.
 • Nesten uansett hvor du befinner deg i Alicante vil du se festningen som ruver 166 meter over byen – Castillo De Santa Barbara. Festningen har en spennende historie, og du kan komme opp enten med heis, eller du kan velge å gå opp. Samme hva du velger vil du få en fantastisk panoramautsikt over Alicante.
 • Det er mulig å bli med på ulike sightseeing turer rundt i Alicante. Disse turene er gratis, men det forventes at deltagerne gir tips til guiden sin. Sjekk de ulike turene og tidspunkt her.
 • Museer og bygninger som er verdt å få med seg er MARQ Arkeologisk Museum, MACA – Alicante Museum of Contemporary Art, Alicantes eldste kirke – Basilica of Santa Maria og katedralen Concatedral Sant Nicolau de Bari d’Alacant.
 • Alicanteregionen er kjent for god vin, olivenoljer, nougat og lærvarer. Ta gjerne turen til det lokale markedet – Mercado Central og kjøp med deg noen av regionens delikatesser. I sentrum av Alicante er Avenida de Maisonnave er et bra utgangspunkt for shoppingrunden. Her vil du finne flere av de velkjente merkevarebutikkene. I tillegg finner du to El Corte Ingles varehus her. To andre populære handlesenter er Plaza Mar 2 og Gran Via.
 • I Alicante er det et stort utvalg av restauranter i alle prisklasser. For en opplevelse for både øyne og gane kan vi anbefale disse restaurantene et besøk: Nou Manolin, Monastrell, Open og El Gosto del Gourmet.

 

Fra-prisen i dette tilbudet er basert på avreise fra Oslo på en tilfeldig valgt dag. Vi gjør oppmerksom på at prisene til flyselskapene er dynamiske, og vil variere fra dag til dag, og avhengig av hvilken flyplass du reiser fra. Fortell oss når og hvor du ønsker å reise fra i forespørselen, så setter vi opp et tilbud basert på dine ønsker.

Overnatting

Eurostars Mediterranea Plaza, Alicante
Fra kr 8.200,- pr person i dobbeltrom

Eurostars Mediterranea Plaza

Eurostars Mediterranea Plaza er et 4-stjerners hotell med utmerket beliggenhet i Alicantes historiske sentrum, og bare noen hundre meter fra Postiguet stranden. Fra takterrassen er det flott utsikt over byen.
Casa Alberola Alicante
Fra kr 9.050,- pr person i dobbeltrom

Casa Alberola Alicante

Casa Alberola Alicante er et 4-stjerners hotell som ønsker gjester over 16 år velkomne. Hotellet ligger like ved Explanada de Espana, og har en flott utsikt over marinaen.
Melia Alicante
Fra kr 9.700,- pr person i dobbeltrom

Melia Alicante

Melia Alicante er et 4-stjerners hotell med utendørs basseng, beliggende midt mellom stranden og havnen. Dette er et av de mest populære hotellene i Alicante.

Turen i bilder

Nyt livet, byen og stranden i Costa Blancas hovedstad, Alicante

 • Pris per person
  Fra kr 8.200,-
 • Reiselengde
  3 netter
 • Reisedato
  Når du vil
 • Avreise fra
  Oslo
Hva er inkludert?
 • Fly Created with Sketch.
  Fly tur/retur Alicante
 • Icons/Bagasje ferie Created with Sketch.
  1 innsjekket bagasje + håndbagasje per person
 • Hotel Created with Sketch.
  Overnatting i dobbeltrom

Interessepunkter

Eurostars Mediterranea Plaza
Casa Alberola Alicante
Melia Alicante
El Postiguet stranden
Explanada de Espana
Castillo De Santa Barbara
MARQ Arkeologisk Museum
MACA – Alicante Museum of Contemporary Art
Basilica of Santa Maria
Concatedral Sant Nicolau de Bari d’Alacant
Mercado Central
Avenida de Maisonnave
Plaza Mar 2 Shopping senter
Gran Via Shopping senter
Nou Manolin
Monastrell
Open
El Gosto del Gourmet