Opplev Afrika: Safari i Kruger og Cape Town

Drømmer du om å se «The Big 5» – elefant, løve, neshorn, bøffel og leopard? Hva med å kombinere enestående safariopplevelser i Kruger, med den vakre storbyen Cape Town? Denne pakken er et eksempel på hva du kan oppleve i løpet av 8 netter. Det er selvfølgelig mulig å korte ned reisen til kun å inneholde safari i Kruger, eller å forlenge oppholdet. Mulighetene er mange og vi skreddersyr etter dine ønsker og behov!
Passer for

Høydepunkter

Kickstart oppholdet ditt i Afrika med safari på Sabi Sand Private Game Reserve. Dette området ligger «vegg-i-vegg» med Kruger nasjonalpark, helt uten gjerder. Sabi Sand er et privat viltreservat som er kjent for sitt fantastiske dyreliv, og er det stedet i Sør-Afrika med størst sjanse til å se leopard. I løpet av fire dager her vil du dra på leting etter de uoppnåelige Big Five, og få fantastiske og unike dyre- og safariopplevelser. Landskapet har 65.000 hektar savannedekket land omgitt av vannhull, skoger og elver.

I pakken legger vi opp til overnatting på en av Sør-Afrikas mest luksuriøse safari-lodger, hvor du vil ha både frokost, lunsj og middag inkludert.

Dra deretter til Cape Town som er en av verdens mest populære feriebyer – verdens vakreste i følge noen. Med Table Mountain i bakgrunnen, grønne Signal Hill og Lions Head i horisonten, og med sitt flotte havneområde i front, er det ikke vanskelig å forstå at dette blir kalt Sør-Afrikas moderby. Her bor dere på det luksuriøse Twelve Apostles Hotel & Spa, som er en opplevelse og destinasjon i seg selv.

Oppholdet i Cape Town kan fylles med en lang rekke spennende utflukter og aktiviteter om ønskelig, som vi gjerne hjelper deg med å bestille (ikke inkludert):

 • Vintur til vinland i området rundt Cape Town. I nesten 400 år har man laget vin her, og navn som Stellenbosch, Paarl og Franschhoek er kjente for de fleste vinkjennere.
 • Kapp Det Gode Håp, Chapmans Peak og Simon’s Town for å se de spesielle Kapp-pingvinene.
 • Ta gondolen, gå, eller klatre opp til det verdenskjente fjellplatået Table Mountain.
 • Walk to Freedom tour: Opplev den multikulturelle siden av Cape Town og bli kjent med lokale innbyggere og den rike kulturen som blomstrer i de lokale townshipene. Besøk «District Six» hvor innbyggerne ble tvunget til å bo under apartheid.
 • Museum: The Slave Lodge, District Six Museum og South African National Gallery er å anbefale. Eller Zeitz Museum of Contemporary Arts, som er et fantastisk galleri for afrikansk samtidskunst.
 • Strender: Camps Bay eller Clifton Beach er begge nydelige sandstrender og verdt et besøk.
 • Bo Kaap, tidligere Cape Malay, er et multikulturelt område i sentrum av byen med brosteinsgater og berømte fargerike hus.
 • Kirstenbosch Gardens – en av de få botaniske hagene som er på UNESCOs verneliste.
 • Ta en båttur ut til den kjente fangeøya; Robben Island, hvor Nelson Mandela sonet mesteparten av sin tid i fengsel.

 

NB! Vi gjør oppmerksom på at prisen i denne pakken er fra-pris, og er per person i delt dobbeltrom. Flyreisene er ikke inkludert, men vi kan selvfølgelig sette opp et tilbud til deg på hele pakken inkludert flyreise.

Overnatting

Terrasse og basseng på Sabi Sabi Bush Lodge

Sabi Sabi Bush Lodge

Sabi Sabi Bush Lodge er en 5-stjernes lodge i moderne afrikansk stil. Suitene er ca. 80 m2, og lodgen tar maks 50 gjester. De tilbyr familievennlige lodger med «Elefun»-senter for barn i alderen 4-12 år. Her er aktiviteter tilpasset den enkelte aldersgruppe. Av fasiliteter finnes også et spa, og rommene er utstyrt med både aircon, takvifte, minibar, safe og telefon.
Et av rommene på hotellet som har flott utsikt mot havet

Twelve Apostles Hotel & Spa

Hotellet ligger like utenfor Cape Town i Table Mountain National Park, med kort gangavstand til stranden. Hotellet har 5-stjerner og kun 70 luksuriøse rom, alle med bad, aircon, TV, telefon, og privat balkong. Hotellet har i tillegg to oppvarmede svømmebasseng, spa, gym, jacuzzi, restauranter, bar, egen kino og gratis shuttlebuss til Camps Bay og Waterfront.

Turen i bilder

Opplev Afrika: Safari i Kruger og Cape Town

 • Pris per person
  Fra kr 44.200,-
 • Reiselengde
  8 netter
 • Reisedato
  Når du vil
 • Avreise fra
  På forespørsel
Hva er inkludert?
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Transfer til Sabi Sabi Bush Lodge
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Transfer til Kruger Int. Flyplass
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Transfer til Twelve Apostles Hotel & Spa
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Transfer til Cape Town Int. Flyplass
 • Hotel Created with Sketch.
  4 netter i delt dobbeltrom Sabi Sabi Bush Lodge
 • Hotel Created with Sketch.
  4 netter i delt dobbeltrom Twelve Apostles
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Frokost alle dager
 • restaurant copy 3 Created with Sketch.
  4 stk. lunsj på Sabi Sabi Bush Lodge
 • restaurant copy 3 Created with Sketch.
  4 stk. middag på Sabi Sabi Bush Lodge
 • Kamera Created with Sketch.
  Safariprogram ved Sabi Sand Private Game Reserve
 • Kart pin 2 Created with Sketch.
  Parkavgifter

Dagsprogram

DAG 1: ANKOMST
Ved ankomst Skukuza flyplass blir dere møtt og kjørt til safari lodgen. Turen hit tar ca. 1,5 time.
Innsjekk Sabi Sabi Bush Lodge
Dere sjekker inn på lodgen. På ankomstdagen blir det ettermiddagssafari.
DAG 2 & 3: SAFARI
Disse dagene følger dere safarilodgen sitt program.
Sabi Sand Private Game Reserve
En typisk dag i viltreservatet starter tidlig om morgenen. Morgensolen skaper nydelig lys og stemning i bushen, og det er gode sjanser for å se dyr på denne tiden av døgnet. Plutselig står en elefantflokk i veien og dere må vente på tur, før dere får øye på løvene som slapper av i skyggen, gode og mette etter nattens fangst. Etterpå venter sunn og god «brunsj» på lodgen, etterfulgt av avslapning ved bassenget. På ettermiddagen drar dere igjen ut på safari. Underveis stopper dere for en «sundowner»-drikk mens solen går ned. Dagen avsluttes med middag under den afrikanske stjernehimmelen.
DAG 4: SAFARI & CAPE TOWN
Etter morgensafari og frokost blir dere møtt og kjørt til Kruger Mpumalanga Int flyplass. Dere flyr videre til Cape Town. Ved ankomst Cape Town Int flyplass blir dere møtt og kjørt til hotellet. Turen hit tar ca. 30 minutter.
Innsjekk på Twelve Apostles Hotel & Spa
Ved ankomst i Cape Town sjekker dere inn på hotellet og har ettermiddagen til fri disposisjon.
DAG 5, 6 & 7: OPPLEV CAPE TOWN
Om ønskelig kan vi skreddersy et program for dagene i Cape Town, basert på dine ønsker. Alle utflukter kan bestilles med engelskspråklig guide. Noen eksempler på utflukter finner du nedenfor.
Vinruten
Er du glad i god mat og drikke? Sør-Afrika er kjent for sin vin, og her kan vi legge opp til en full dag med besøk på fire-fem berømte vingårder i området.
Table Mountain
Ta gondolen, gå, eller klatre opp til det verdenskjente fjellplatået. Nyt fantastisk utsikt over byen, kanskje kombinert med den vakre solnedgangen?
Walk of Freedom
Opplev den multikulturelle siden av Cape Town og bli kjent med lokale innbyggere og den rike kulturen som blomstrer i de lokale townshipene. Vi besøker «District Six» hvor innbyggerne ble tvunget til å bo under apartheid.
Bo-Kaap
Bo-Kaap, tidligere Cape Malay, er et multikulturelt område i sentrum av byen med brosteinsgater og berømte fargerike hus. Verdt et besøk!
DAG 8: HJEMREISE
Etter frokost blir dere hentet på hotellet og kjørt til flyplassen i Cape Town. Turen hit tar ca. 1 time.