Rimini – en italiensk perle ved Adriaterhavet

Rimini er en populær badeby ved Adriaterhavet i Nord-Italia. Her får du både vakre strender, historie og en livlig atmosfære. Koselige trange gater, antikke romerske monumenter i kombinasjon med italiensk mat, sol og strender - med andre ord et feriested i full harmoni. Byen ligger i området Emilia-Romagna, som er en region kjent for sin kulturelle arv, gastronomi av høy kvalitet og vakre landskap.
Passer for

Høydepunkter

 • Kilometer med fantastiske langgrunne sandstrender ved Adriaterhavet. Byen er perfekt for sol og bad i kombinasjon med god mat og kulturelle opplevelser.
 • Rimini ligger i regionen Emilia-Romagna som regnes som Italias matmekka. Området er berømt for sin parmaskinke, parmesanost, balsamico-eddik og deilige pasta. I regionen finner du Bologna, Modena og Parma, og det er også enkelt og ta dagsturer til Firenze og San Remo. Det er stort utvalg av restauranter som serverer italienske spesialiteter, pasta og pizza i tillegg til fersk sjømat. Rimini har også et livlig uteliv.
 • Gamlebyen har mange historiske steder, med sjarmerende arkitektur, romerske monumenter og ruiner.
 • Det er marked i gamlebyen to dager i uken hvor du kan handle lokal mat, håndverk og klær. Du finner også flere italienske merkevarebutikker og kjøpesentre her, så det er gode muligheter for de som liker shopping.
 • Ta en dagstur til Firenze – en av verdens vakreste kunstbyer og fødestedet til den italienske renessansen. La deg imponere av den storslåtte arkitekturen, og opplev attraksjoner som Uffizi galleriet, Ponte Vecchio og Santa Maria del Fiore. Bli med på en sykkeltur i byen med lokalkjent guide, hvor du får oppleve de fire bydelene og se de mest ikoniske monumentene og plassene. Turen avsluttes med gelatosmaking i byens historiske sentrum. Turen varer i ca. 2,5 time.
 • San Marino regnes som verdens eldste republikk, og ligger bare noen kilometer fra Rimini. Det lille landet styres av to regenter og her kan du handle tax-free varer til en rimelig penge.

 

NB! Prisen er basert på avreise fra Oslo på en tilfeldig valgt dag, og rimeligste hotellalternativ i delt dobbeltrom. Guidet tur i Firenze på sykkel med gelatosmaking (2,5 t) er inkludert om ønskelig (med forbehold om tilgjengelighet på ønsket dato). Vi gjør oppmerksom på at prisene er dynamiske, og vil variere fra dag til dag. Pris på flybilletter vil også være avhengig av hvilken flyplass du reiser fra. Fortell oss når og hvor du ønsker å reise fra, så setter vi opp et tilbud basert på dine ønsker.

Overnatting

Hotellrom med dobbeltseng, skrivebord og utgang til terrasse. Foto
4-stjerner

Hotel Baia Imperiale

Et hotell med sentral beliggenhet i nærheten av Tiberius-broen og marinaen. Elegante rom i nyklassisk stil, samt et lite velværesenter og oppvarmet innendørs basseng.
Moderne rom med dobbeltseng og utgang til balkong. Foto
5-stjerner

i-Suite Hotel

Moderne og futuristisk luksushotell sentralt i Rimini med gåavstand til Piazza Marvelli. Rommene har privat balkong og gratis WIFI. Spa med ulike massasjer og behandlinger, treningssenter, utendørs basseng og boblebad.

Turen i bilder

Rimini – en italiensk perle ved Adriaterhavet

 • Pris per person
  Fra kr 10.500,-
 • Reiselengde
  1 uke
 • Reisedato
  Når du vil
 • Avreise fra
  Oslo
Hva er inkludert?
 • Fly Created with Sketch.
  Fly Oslo-Bologna tur/retur
 • Hotellbygning Created with Sketch.
  Overnatting i delt dobbeltrom
 • Icons/Bagasje ferie Created with Sketch.
  1 innsjekket bagasje + håndbagasje
 • tickets copy Created with Sketch.
  Guidet sykkeltur i Firenze med gelatosmaking

Interessepunkter

Ponte di Tibero
Den romerske Tiberiusbroen stammer fra år 21 e.Kr. og har fem buer. Den markerte starten på Via Emilia i romertiden, som var en viktig vei mellom Adriaterhavskysten og Po-elv dalen. Broen forbinder i dag Riminis sentrum med det gamle fiskerkvarteret.
Piazza Covour
Torget ligger i det historiske sentrum av Rimini, og var i middelalderen en travel markedsplass. I dag er det et av byens knutepunkter hvor du finner en rekke butikker og barer. Rundt plassen er det en rekke historiske bygninger.
Castel Sismondo
Slottet er et av byens viktigste monumenter. Det ble bygget i 1437 og fungerte opprinnelig som en festning for å beskytte byen. I dag er det kun rester av dette som står igjen, men har i de senere år blitt betydelig restuert, og huser nå Fellini Museum.
Firenze
Firenze er er regionhovedstad i Toscana og er kanskje mest kjent for sine kunstsamlinger, vakre bygninger og sin rike historie.
San Marino
Verdens eldste republikk, som ble grunnlagt på 300-tallet. Det er Europas tredje minste land og ligger helt omsluttet av Italia.
Bologna
Bologna er hovedstaden i regionen Emilia-Romagna og byr på matopplevelser, historie og spennende shopping.