Se Manchester United spille på Old Trafford

Glory, Glory Man United! Brenner hjertet ditt for Manchester United, og du går med en drøm om å se «The Red Devils» spille på Old Trafford? Vil du se Bruno Fernandes briljere på midtbanen, eller har du kanskje en annen favorittspiller du vil se i aksjon? Du vet selv hvorfor du tar med deg gjengen din på fotballreise til England – vi vet hvordan det praktisk løses best mulig!
Passer for

Høydepunkter

Over tid har Manchester United vunnet ligaen 20 ganger, FA-cupen 12 ganger og Champions League tre ganger. Noe som gjør klubben til den mest vellykkede i engelsk fotball. Det er med andre ord kanskje et snev av ærefrykt i spillertunnelen når Uniteds største stjerner løper ut på banen på legendariske Old Trafford Stadium, «Theater of Dreams», med kapasitet til over 74.000 tilskuere.

 • Utforsk Old Trafford – Manchester United Stadium Tour and Museum tilbyr en opplevelse uten sidestykke! Opplev den rike arven, de elskede øyeblikkene og ekstraordinære prestasjoner som har formet denne historiske fotballklubben.
 • Hva sier du til over 17.000 kvadratmeter med ren fotballglede? Megastore er sannsynligvis den største butikken viet til fotball du noen gang vil finne – alt du kan ønske deg fra United finnes her!
 • Når du først er på Old Trafford, ta en spasertur rundt utsiden av stadion og se statuene av Sir Matt Busby, Sir Alex Ferguson og den berømte United Trinity.
 • Minnes München-tragedien med en spasertur gjennom München-tunnelen. Se München-klokken og München-plaketten, og sørg for at du også får med deg den berømte James Gibson-plaketten.
 • Manchester er en by full av liv og aktiviteter, og det er alltid mye å gjøre og se her. Visste du forresten at Englands nasjonale fotballmuseum ligger her? National Football Museum er et must å få med seg når man er på fotballreise!
 • VIP-billetter til kampen? Det fikser vi! Dersom du ønsker å unne deg litt ekstra luksus på stadion tilbyr vi billetter med bedre seter og tilgang til lounge.

 

Heier du på et annet lag i Premier League og vil dra på kamp? Ikke noe problem – send oss en forespørsel!


NB! Vi gjør oppmerksom på at prisen er en fra-pris og er per person basert på delt dobbeltrom. Pakken inkluderer ikke flyreisen, men den hjelper vi deg selvfølgelig mer enn gjerne med. Fortell oss hvor i Norge du ønsker å fly fra, så setter vi opp et komplett tilbud til deg.

Overnatting

Oppredd seng på hotellrom. Foto
4 stjerner

YOTEL Manchester Deansgate

Hotell med gunstig beliggenhet i Manchester, som tilbyr bar, restaurant og gratis Wi-Fi. I nærheten finner du populære attraksjoner som John Rylands Library, Albert Square og Royal Exchange Theatre.

Se hotellets nettside for korrekte bilder.
Oppredd seng på hotellrom. Foto
3 stjerner

Premier Inn Manchester City Centre West Hotel

Beliggende i Spinningfields-distriktet, 10 minutters gange fra Museum of Science and Industry og 2 km fra Old Trafford. Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi og en uformell restaurant/bar med klassiske regionale retter.

Se hotellets nettside for korrekte bilder.

Turen i bilder

Se Manchester United spille på Old Trafford

 • Pris per person
  Fra kr 5.590,-
 • Reiselengde
  3 netter
 • Reisedato
  Når du vil
 • Avreise fra
  På forespørsel
Hva er inkludert?
 • Hotel Created with Sketch.
  3 netter i delt dobbeltrom
 • tickets copy Created with Sketch.
  Offisielle standard kampbilletter

Interessepunkter

YOTEL Manchester Deansgate
Moderne og stilrent 4-stjerners hotell, med sentral beliggenhet i Manchester.
Premier Inn Manchester City Centre West Hotel
Pent 3-stjerners hotell, beliggende ved River Irwell. Her er du i nærheten av det moderne Spinningfields-distriktet og byens finansielle distrikt.
Old Trafford
Old Trafford er hjemmebanen til Manchester United, og har vært det siden 1910. Stadion ligger i Trafford i Stor-Manchester, nordvest i England, og er nok et av verdens mest kjente idrettsanlegg. Old Trafford har i dag nest størst publikumskapasitet av alle engelske fotballstadioner, det er kun Wembley Stadium i London som er større.
Manchester
For mange forbindes Manchester utelukkende med fotball, men denne pulserende storbyen har en rekke fristelser å by på. Besøk en av byens Michelin-dekorerte restauranter, kos deg med de gode shoppingmulighetene, eller ta deg en tur på museum. Pubkulturen i England er svært viktig for befolkningen, så ta turen innom en tradisjonell pub og nyt lokalbrygg, britisk kultur og britisk gjestfrihet på sitt beste!