Shoppingtur til Aberdeen – direkte fra Stavanger

Unn deg en helgetur til Skottland! På en time kan du reise direkte fra Stavanger til Aberdeen, granittbyen på den skotske østkysten. Aberdeen er et populært reisemål for shopping - reisetiden er kort og byen er kompakt og oversiktlig. Du finner alt fra de kjente kjedebutikkene til mange spesialbutikker over hele byen. Du både bor-, spiser- og drikker godt her, til en god pris!
Passer for

Høydepunkter

De største butikkene og sentrene i Aberdeen holder åpent syv dager i uken, så shoppe kan du gjøre hele uken her! De mest kjente og besøkte shoppinggatene er den store hovedgatene Union Street, George Street og St Nicolas Street. I tillegg til de kjente kjedebutikkene finnes det mange trendy og eksklusive spesialbutikker her, og større og mindre shoppingsentre er det flere steder i byen.

Vi anbefaler også å gå langs Thistle Street. Her finner du flere spennende spesialbutikker og spisesteder. Ta en tur innom Almondine, hvor de serverer nydelige kaker, makroner og Flora Tea. I samme område finner du Foodstory, som er en koselig kafe med fantastisk god kaffe. Maten de serverer er for det meste plantebasert, så er du glad i denne type mat har du funnet et perfekt lunsj-sted.

Sør for Union Street ligger kjøpesenteret Union Suare Shopping Center. Her finner du kjente kjeder som Marks &Spencer, Next, Zara, Hennes&Mauritz og TK MAXX. Sistnevnte er et outlet hvor du kan gjøre gode kupp på kjente merkeklær, kosmetikk og vesker.

Anbefalte restauranter er Maggie’s Grill, som er en av byens mest populære restauranter og serverer amerikansk, cajun og kreolsk mat. Mi Amore er en livlig italiensk restaurant med gode priser, svært populær både for lunsj og middag. The Jewel In The Crown er en av byens beste indiske restauranter gjennom mange år.

 

Priseksempelet er for flyreise fra Stavanger tur/retur på en tilfeldig valgt helg i desember og overnatting i delt dobbeltrom. Vi gjør oppmerksom på at prisene til flyselskapene er dynamiske, og vil variere fra dag til dag, og avhengig av hvilken flyplass du reiser fra. Fortell oss når og hvor du ønsker å reise fra i forespørselen, så setter vi opp et tilbud basert på dine ønsker.

Overnatting

Standardrom på Park Inn by Radisson i Aberdeen
Fra kr. 5.155,- per person i dobbeltrom

Park Inn By Radisson

Park Inn By Radisson har 3-stjerner og ligger perfekt til midt i sentrum like ved Union Street. Det ligger i gangavstand fra jernbane- og busstasjoner så vel som shopping.
Standardrom på Jurys Inn i Aberdeen
Fra kr. 5.160,- per person i dobbeltrom

Leonardo Hotel Aberdeen

Leonardo Hotel Aberdeen er et 4-stjerners hotell som ligger rett ved både jernbane- og busstasjonen, samt Union Square Shopping Centre. Her befinner du deg i gangavstand til det meste.
Rom på Residence Inn by Marriotten i Aberdeen
Fra kr. 6.670,- per person i dobbeltrom

Residence Inn By Marriott

Residence Inn By Marriott er et 3-stjerners hotell sentralt i sentrum. Kjøpesenteret Bon Accord & St Nicholas ligger like ved. Union Street og Union Square Shopping Centre er i gangavstand.

Turen i bilder

Shoppingtur til Aberdeen – direkte fra Stavanger

 • Pris per person
  Fra kr 5.155,-
 • Reiselengde
  3 netter
 • Reisedato
  Når du vil
 • Avreise fra
  Stavanger
Hva er inkludert?
 • Fly Created with Sketch.
  Fly tur/retur Aberdeen
 • Icons/Bagasje ferie Created with Sketch.
  1 kolli bagasje
 • Hotel Created with Sketch.
  Overnatting i dobbeltrom

Interessepunkter

Park Inn by Radisson
Leonardo Hotel Aberdeen
Residence Inn by Marriott
Almondine
Foodstory
The Jewel in the Crown
Maggie's Grill
Mi Amore
Union Square Shopping Centre
Primark