Sjelden mulighet: All Inclusive cruise Cape Town – Dubai

En drømmereise av de sjeldne – nå til kampanjepris! Bli med når Regent Seven Seas Cruises legger ut på en svært innholdsrik seiling fra Cape Town til bl.a. Mosambik, Komorene Madagaskar og Seychellene, før ferden ender i det luksuriøse ørkenemiratet Dubai. Vertskap fra Berg-Hansen Cruise Collection er med på reisen og alt er inkludert om bord – også utflukter! Bestill nå og få med 3-netters landprogram!
Passer for

Høydepunkter

Denne 24 dager lange turen står nok på manges «bucket list». Den står i hvert fall på vår, og vi er derfor veldig glade for at drømmen snart går i oppfyllelse!

Skipet Seven Seas Voyager (680 gjester) seiler fra Cape Town, Sør-Afrika, og innom 9 varierte og vidunderlige destinasjoner før ankomst Dubai 20 dager senere. Bestill tidlig og sikre deg et gratis 3-netters landprogram i Cape Town eller Dubai før / etter seilingen – velg ett av to alternativer i Cape Town eller ett i Dubai. Ved bestilling hos Berg-Hansen Cruise Collection får du dessuten spesialtilbud med USD 400 per suite i ombordkreditt. Opptil 33 organiserte utflukter, WiFi, alle måltider og drikke* er allerede inkludert i prisen, så her kan du i prinsippet legge igjen lommeboken hjemme! Fra og med Concierge Suite inngår også en natt på hotell i Cape Town i forkant av seilingen. Flyreiser er ikke inkludert i tilbudet, så kontakt oss for et skreddersydd pakketilbud samt mer informasjon om cruise og landprogram.

Vi har seilt med et av Regents nyeste skip – les reisebrevet her.

Bli kjent med Regent Seven Seas Cruises på våre nettsider her.

Se alle Regents seilinger og bestill enkelt i vår cruiseportal her.

 

«En fellesreise for individualister»

Fra Berg-Hansen Cruise Collection vil Elisabeth og Johnny Bråthen være med som vertskap, slik at du / dere har noen å henvende dere til ved behov. Vi liker å betegne denne typen turer som «fellesreiser for individualister», og med det mener vi at våre cruiseeksperter er tilgjengelige for dem som ønsker det, samt at vi har noen felles – og valgfrie – møtepunkter i løpet av cruiset. Deltakerne på denne reisen styrer med andre ord dagene som de selv vil.

 

Seilingsrute med Seven Seas Voyager 1. – 20. desember 2024

Cape Town, Sør-Afrika – Mossel Bay, Sør-Afrika – sjødag – Richards Bay, Sør-Afrika – Maputo, Mosambik – 2 sjødager, Mosambikkanalen – Mayotte, Komorene – Nosy Be, Madagaskar – sjødag, Indiahavet – Mahé, Seychellene (over natten) – 4 sjødager (Indiahavet og Arabiahavet) – Muskat, Oman – Dubai, De forente arabiske emirater.

Se detaljert seilingsrute til høyre lenger ned på siden. I tillegg til 19-netters cruise, inngår også 3-netters landprogram i enten Cape Town eller Dubai (velg ett av to programmer i Cape Town eller ett i Dubai – tilbudet om landprogram er valgfritt og plass avhenger av kapasitet). Kontakt oss for mer informasjon om de ulike landprogrammene.

 

Inkludert i prisen:

 • 19-netters cruise med Seven Seas Voyager.
 • 3-netters landprogram i Cape Town eller Dubai (velg mellom 2 alternativer i Cape Town og ett i Dubai. OBS! Begrenset antall. Kontakt oss for mer informasjon).
 • USD 400 per suite i ombordkreditt (spesialtilbud hos Berg-Hansen Cruise Collection). Ombordkreditten kan f.eks. brukes i spaet, på skjønnhetspleie, i butikkene om bord, på treningstimer, e.l.
 • Opptil 33 utflukter organisert av rederiet.
 • Alle drikkevarer* og minibar etterfylt på daglig basis.
 • Alle måltider, inkl. spesialrestauranter.
 • Tips til besetningen.
 • WiFi.
 • 24-timers romservice.
 • Velkomst-champagne og frukt på suiten.
 • Fra Concierge Suite inngår også én natt på hotell i Cape Town i forkant av seilingen + prioritet ved bestilling av utflukter og spesialrestauranter, i tillegg til det ovennevnte.
 • Fra Penthouse Suite er privat butler inkludert i prisen, i tillegg til alt det ovennevnte.

NB! Flyreiser er ikke inkludert i ovennevnte priser. Kontakt oss for mer informasjon / bestilling av fly.

*Enkelte unntak – eksempelvis inngår ikke spesiell årgangsvin eller andre «premiumprodukter». Kontakt oss for mer informasjon.

 

Pris per person (i suite delt av to personer):

 • Pris fra NOK 90.950,- (EUR 7.984) per person. Ordinærpris: EUR 10.949 p.p.
 • Kontakt oss for priser på øvrige suiter.

Prisene er basert på valutakurs og kapasitet per 24.06.24. Kontakt oss for tilbud til dagens pris og kapasitet. Forbehold om ledig plass, feil og/eller endringer.

 

Vi kom nylig hjem fra cruise med Regent – les reisebrevet her.

Se alle Regents seilinger og bestill enkelt i vår cruiseportal her.

 

Kontakt Berg-Hansen Cruise Collection:

Ring oss på 67 20 80 00 eller send en e-post til cruisecollection@berg-hansen.no for mer informasjon. Se også www.berg-hansen.no/cruisecollection

Trykk her for å melde deg på vårt nyhetsbrev. Vi sender ut nyhetsbrev annenhver uke og som abonnent er du først ute til å motta tilbud, reisetips samt eksklusive invitasjoner til cruisekvelder, skipsbesøk, etc. (velg «Jessheim» og deretter «Cruise- og privatreiser»).

Turen i bilder

Din reiseleder

Elisabeth ved Regent skip

Elisabeth M. Bråthen har jobbet innen reiseliv og med cruise siden hun var ansatt i Winge Karl Johan på 70-tallet. Hun har seilt med alle våre rederier (og mange flere), og en av hennes spesialiteter er skreddersøm for hver enkelt kunde ut ifra deres individuelle behov og ønsker. Elisabeth har opplevd mange deler av verden og sitter på inngående kunnskap om de fleste havområder, skip og seilingsruter. Hun har seilt med Regent flere ganger tidligere, og på denne reisen ser hun spesielt fram til å oppleve Cape Town, Madagaskar og Seychellene. Ta kontakt med Elisabeth på 67 20 80 00 eller ebra@berg-hansen.no hvis du lurer på noe.

Sjelden mulighet: All Inclusive cruise Cape Town – Dubai

 • Pris per person
  Fra kr 91.050,-
 • Reiselengde
  24 dager
 • Reisedato
  1. desember 2024
 • Avreise fra
  På forespørsel
Hva er inkludert?
 • boat copy Created with Sketch.
  19-netters cruise med Seven Seas Voyager
 • Hotel Created with Sketch.
  3-netters landprogram før/etter cruiset
 • Kredittkort Created with Sketch.
  USD 400 per suite i ombordkreditt
 • Person med headset Created with Sketch.
  Opptil 33 utflukter
 • restaurant copy 3 Created with Sketch.
  Alle måltider (inkl. spesialrestauranter)
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Alle drikkevarer*
 • Gavekort Created with Sketch.
  Tips til besetningen
 • WiFi Created with Sketch.
  WiFi
 • Icons/Bagasje ferie Created with Sketch.
  Vaskeritjenester (betjent)
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Vertskap/reiseleder

Dagsprogram

SØNDAG 1. DESEMBER – CAPE TOWN
Cape Town, Sør-Afrika
Cape Town er regnet som en av verdens vakreste byer, og her finnes både museer, frodige parker og et stort utvalg butikker. Imponerende fjell, praktfulle strender og enestående vingårder bidrar til byens enorme popularitet. Kjør taubane opp til Table Mountain og nyt utsikten av høye fjell, dype daler og sammenløpet av Atlanterhavet og Indiahavet. Det historiske høydepunktet her er Robben Island, hvor Nelson Mandela satt fengslet i 18 år. Skipet seiler fra Cape Town kl. 18:00.
MANDAG 2. DESEMBER – MOSSEL BAY
Mossel Bay, Sør-Afrika
Skipet ligger til kai fra kl. 11:00 til 18:00. Mossel Bay ligger halvveis mellom Cape Town og Port Elizabeth, og tilbyr cirka 6 mil med strender og minimum 300 soldager i året. Nåtidens Mossel Bay, kjent som stedet der de første europeerne gikk i land på sørafrikansk jord i 1488, er en av landets mest populære stranddestinasjoner, samt et fristed for friluftseventyrere.
TIRSDAG 3. DESEMBER – SJØDAG
Dag på havet til fri disposisjon.
ONSDAG 4. DESEMBER – RICHARDS BAY
Richards Bay, Sør-Afrika
Skipet ligger til kai fra kl. 08:00 til 16:00. Richards Bay er en av Sør-Afrikas største havner, og er turistenes inngangsport til Zululand – en gang det mektigste av de afrikanske kongedømmene sør for Sahara. Richards Bay var i utgangspunktet en provisorisk havn, satt opp av Sir Frederick Richards under den første boerkrigen (Transvaalkrigen) i 1880-81.
TORSDAG 5. DESEMBER – MAPUTO
Maputo, Mosambik
Skipet ligger til kai fra kl. 08:30 til 17:00. Oppdag den avslappede sjarmen til Maputo med sine brede bulevarder i europeisk stil, frodig beriket med Jacaranda, Bougainvillea og annet tropisk løvverk, hvor gamle kolonipalasser er blandet inn med moderne høyhus. Besøk katedralen fra 1944 som er formet som et kors, og ta deretter en tur innom livlige Mercado Central. Nyt en matbit med nystekte cashewnøtter og kald drikke. Stopp innom National Museum of Art, og gå så langs Avenida Julius Nyerere og utforsk de mange butikkene og restaurantene. Se etter afrikansk vokstrykk og vevde stoffer, vakre trebokser og bilderammer. Oppsøk de surrealistiske Pancho Guedes-bygningene, som minner om Gaudí. Nyt kaffe på en av de mange fortauskafeene mens du ser verden gå forbi i denne pulserende kysthovedstaden.
FREDAG 6. OG LØRDAG 7. DESEMBER – SJØDAGER
2 dager på havet til fri disposisjon.
SØNDAG 8. DESEMBER – MAYOTTE
Mayotte, Komorene
Skipet ligger til kai fra kl. 10:00 til 19:00. Med sitt krystallklare vann, hvite paradisstrender og vakre korallrev, er Mayotte en populær dykkedestinasjon. Mayotte er en av Komorenes fire største øyer og er et oversjøisk territorium tilhørende Frankrike. Siden franskmenn kan reise hit uten visum, er Mayotte et yndet feriested for folk fra hele Frankrike. Nesten 1/3 av kystlinjen dekkes av mangroveskog og skaper en naturlig biologisk balanse mellom kysten og lagunen som omgir Mayotte. Mayotte består i hovedsak av to hovedøyer ("Grande Terre" og "Petite-Terre") og kalles gjerne "sjøhestøya" på grunn av sin form. Mayotte er av vulkansk opprinnelse og er den eldste øya på Komorene (ble dannet for ca. 8 millioner år siden).
MANDAG 9. DESEMBER – NOSY BE
Nosy Be, Madagaskar
Skipet ligger til kai fra kl. 08:00 til 17:00. Oppdag eksotiske Nosy Be med sin rike luft, duftende av lokalt krydder og blomster, og utforsk naboøya Nosy Komba med en lemurbestand som kun finnes i denne delen av verden. Begynn med en spasertur rundt sentrum av Hellville i Nosy Be, med besøk på den åpne markedsplassen. Lei deretter en sjåfør som tar deg med på en øytur for å se de knallblå vulkanske innsjøene, eller lei en båt som tar deg til Nosy Komba for å besøke lemurene. Tilbake i Nosy Be kan du handle lokalprodusert parfyme, destillert rom og håndskåret kunst i tre. Nyt noen av den ferske lokale sjømaten tilberedt med de lokale krydderne på denne fargerike og aromatiske destinasjonen.
TIRSDAG 10. DESEMBER – SJØDAG
Dag på havet til fri disposisjon.
ONSDAG 11. OG TORSDAG 12. DESEMBER – MAHÉ
Mahé, Seychellene
Skipet ligger til kai fra 11. desember kl. 13:00 til 12. desember kl. 18:00. Mahé, den største øya på Seychellene, ble oppkalt etter Mahé de Labourdonnais, en guvernør i Mauritius. Det er få hovedsteder som har et flottere bakteppe enn hovedstaden Port Victoria, hvis beliggenhet er omringet av bratte og praktfulle fjell. De nærliggende skjærene og de uberørte marine nasjonalparkene er et paradis for snorklere.
FREDAG 13. – MANDAG 16. DESEMBER - SJØDAGER
4 dager på havet til fri disposisjon.
TIRSDAG 17. DESEMBER – MUSKAT
Muskat, Oman
Skipet ligger til kai fra kl. 08:00 til 18:00. Muskat er hovedstaden i Oman, og har vært en viktig by siden det 6. århundre f.Kr. da perserne kontrollerte havnen. Den var under portugisisk dominans fra 1508 til 1650, og deretter fikk iranerne kontroll over byen. Muskat tilbyr en rekke spennende utflukter, inkludert delfinsafari og off-road ørkeneventyr.
ONSDAG 18. DESEMBER – FUJAIRAH
Fujairah, De forente arabiske emirater
Skipet ligger til kai fra kl. 07:00 til 16:00. Fujairah er et av de syv emiratene som utgjør De forente arabiske emirater. Fujairah er omgitt av de robuste og majestetiske Hajar-fjellene, men er samtidig kjent for sine langstrakte og deilige sandstrender. Dana Plaza tilbyr shopping i soukene, mens sanddyneturer, kamelsafari og en reise til regionens eneste fjord, Musandam Fjords, er populære utflukter. Fujairah ligger en 2-timers biltur unna Dubai.
TORSDAG 19. DESEMBER – ABU DHABI
Abu Dhabi, De forente arabiske emirater
Skipet ligger til kai fra kl. 10:00 til 23:00. Oppdagelsen av olje i 1958 forvandlet dette landlige bakvannet til en moderne metropol med den høyeste inntekten per innbygger i verden. I dag kan Abu Dhabi skryte av ekstraordinære skyskrapere, kjøpesentre, luksushoteller og pittoreske hager, samtidig som emiratet opprettholder en subtil arabisk mystikk. Ta en seiltur i det vakre Gulf-vannet og til de mange øyene rundt byen i en tradisjonell dhow, bli med til Heritage Village - et levende museum hvor håndverkere driver sitt tradisjonelle håndverk, eller gå på shopping i det sentrale souk-området for gull og beduinske sølvsmykker.
FREDAG 20. DESEMBER – DUBAI
Dubai, De forente arabiske emirater
Skipet ankommer Dubai kl. 07:00 og det er på tide å forlate Seven Seas Voyager for denne gang. Med sin beliggenhet i den nordøstlige delen av De forente arabiske emirater, tiltrekkes besøkende av Dubais internasjonale fasiliteter og eksotiske, men samtidig kosmopolitiske, livsstil. Dubais moderne avgiftsfrie kjøpesentre og tradisjonelle souker, kjent som "Hong Kong of Arabia", tilbyr noen av de beste kuppene i verden på luksusgjenstander som gullsmykker og designerkreasjoner. For en mer historisk utflukt kan man utforske museet ved Al Fahidi Fort, eller dra ut i det gamle kvarteret i Bastakia.