Sør-Afrika: Safari, ridning og vakre strender

Sør-Afrika er et populært reisemål for safariopplevelser, og det vakre landet byr sine besøkende på nydelig natur, et rikt dyreliv og store kontraster. Her finner du utallige nasjonalparker og private viltreservater, kombinert med kule storbyer og fantastiske langstrakte strender. Vi har skreddersydd en tur hvor du får oppleve noe av det beste Sør-Afrika har å by på, kombinert med hesteridning og et drøss av andre morsomme aktiviteter. Er du med?
Passer for

Høydepunkter

Turen går over én uke, som deles i to med overnatting på to ulike steder. Dette for å gi deg kombinasjonen av afrikansk villmark og avslappende strandliv.

 • De fire første nettene tilbringes nord i landet, drøye tre timers kjøretur fra Johannesburg.
 • All inclusive på Ant’s Hill, hvor du får oppleve det ville Afrika med safariturer på hesteryggen, i tillegg til tradisjonelle safariopplevelser med bil.
 • Ant’s Hill er ikke bare hjem til dyr som neshorn, bøffel, antilope, gepard og sjiraff. De er også kjent for den ultimate rideopplevelsen – ingen andre steder kommer du tettere på det afrikanske dyrelivet fra hesteryggen.
 • På programmet finner du også aktiviteter som nattsafari, lunsj ute i villmarken, solnedgang, terrengsykling, fiske, luftgeværskyting og bueskyting.
 • De tre siste nettene tilbringes sør, en times kjøretur fra Cape Town.
 • Halvpensjon på Last Word Long Beach, som er et sjarmerende lite boutiquehotell beliggende på stranden på Kapphalvøyen. Alle rommene har nydelig og endeløs utsikt over Atlanterhavet og Chapman’s Peak.
 • I tillegg til å kunne nyte hvite langstrakte strender, inkluderer pakken også en ridetur med Imhoff Horse Riding.
 • Du kan velge mellom en guidet tur rundt naturskjønne Kapphalvøyen, eller en rundtur i pulserende Cape Town.

 

NB! Prisen er en fra-pris basert på 2 personer i delt dobbeltrom. Pris vil variere ut fra sesong og tilgjengelighet. Pakken passer også godt for barnefamilier, da Ant’s Hill har trippelrom og familiehytte med plass til 5 personer. Pakken inkluderer ikke flyreisene, men vi hjelper deg selvfølgelig gjerne med dette. Tips er heller ikke inkludert, og gis lokalt i kontanter.

Overnatting

Stor himmelseng med myggnetting. Rom med utsikt til balkong med Jaccuzzi og skråtak i tre
4 netter

Ant's Hill

Ant's Hill er bygget på kanten av en klippe, og tilbyr fantastisk utsikt over Waterberg. Hver hytte er unikt designet og de individuelle badene har både badekar og dusj. Det oppvarmede bassenget ligger i steinblokker på kanten av klippen, og tilbyr utsikt over reservatet slik at du kan slappe av der i timevis.
Utsikt mot terrasse Last Word Long Beach
3 netter

The Last Word Long Beach

Boutiquehotellet ligger ved strander, og stedets seks elegante rom vender ut mot sjøen. Fra rommene kan du nyte endeløs utsikt over Atlanterhavet og Chapman's Peak. Hvert rom tilbyr fult utstyrt bad, flatskjerm-TV, minibar, hårføner, rikelig med garderobeplass, personlig safe og privat balkong.

Turen i bilder

Sør-Afrika: Safari, ridning og vakre strender

 • Pris per person
  Fra kr 39.900,-
 • Reiselengde
  7 netter
 • Reisedato
  Når du vil
 • Avreise fra
  På forespørsel
Hva er inkludert?
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Transfer tur/retur flyplass - hotell begge steder
 • Hotel Created with Sketch.
  4 netter på Ant's Hill
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  All inclusive på Ant's Hill
 • Kamera Created with Sketch.
  Safari som beskrevet
 • Hotel Created with Sketch.
  3 netter på Last Word Long Beach
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Frokost, middag og drikke på Last Word Long Beach
 • Hjerte Created with Sketch.
  Hesteridning som beskrevet
 • Stjerne Created with Sketch.
  Andre aktiviteter som beskrevet
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Kunnskapsrike guider

Dagsprogram

DAG 1: ANKOMST
Ved ankomst Johannesburg Int. flyplass blir du møtt og kjørt til Ant's Hill. Kjøreturen hit tar ca. 3 timer.
Ant's Hill, The Waterberg Biosphere
Innsjekk på hotellet. Her har du pakken som heter "helpensjon pluss", som betyr at frokost, lunsj, middag, all lokal drikke og aktiviteter er inkludert.
DAG 2, 3 & 4: SAFARI
Dagene ved Ant's Hill legges opp med morsomme og spennende aktiviteter. Her følger du stedets safariprogram, og pakken inkluderer safari både dag og kveld - med bil, til fots og på hesteryggen, terrengsykling (for barn over 12 år), fiske (sesongbasert), luftgeværskyting og bueskyting.
DAG 5: FLY SØROVER
Etter frokost og utsjekk kjøres du tilbake til Johannesburg Int. flyplass, hvor du flyr videre til Cape Town. Ved ankomst Cape Town Int. flyplass blir du møtt og kjørt til The Last Word Long Beach. Turen hit tar ca. 1 time.
The Last Word Long Beach, Kapphalvøyen
Innsjekk på hotellet. Her har du halvpensjon inkludert, som betyr frokost, middag og lokal drikke.
DAG 6: RIDETUR
Etter frokost blir du hentet for dagens aktivitet, som er en ridetur med Imhoff Horse Riding. Turen varer i ca. 1,5 time og tilrettelegges for alle ryttere (minimumsalder er 12 år og maksvekt er 95 kg).
DAG 7: VALGFRI AKTIVITET
Etter en deilig frokost blir du hentet til valgfri aktivitet. Valget står mellom en guidet tur av Kapphalvøyen og en guidet tur av Cape Town.
Alternativ 1: Kapphalvøyen
Dette blir en dag fylt av nydelige naturopplevelser. Først går turen via Chapman’s Peak til Cape Point Nature Reserve, hvor Atlanterhavet og det Indiske hav møtes. Du kan skimte et skille i havet; det blå Atlanterhavet møter det grønne Indiske hav. Dette er det magiske punktet - følelsen av verdens ende og Sydpolen neste. Deretter går turen videre til Simon’s Town og de kjente Kapp-pingvinene, som er verdens eneste landhekkende pingvinkoloni. Pingvinene slo seg ned her i 1982 og grunnet tilgangen på mat finnes det nå rundt 3.000 pingviner her. Lunsj inntas her, før du kjører tilbake mot Cape Town. Lunsj og inngangsavgifter for egen regning.
Alternativ 2: Cape Town
Bli med på en rundtur i ”The Mother City” og føl på Cape Towns puls. Bo-Kaap er et fascinerende multikulturelt område med brosteinsgater og fargerike hus. Bli bedre kjent med dette fascinerende områdets historie, som strekker seg tilbake til da slaver ble hentet til Cape Town av Hollenderne på 1500-tallet. Bo-Kaap har blitt en smeltedigel av kulturer og religioner, og hvert år feires Eid med at husene får et friskt malingstrøk (hver familie har sin farge). Du spaserer videre ned til Green Market Square hvor du har tid til litt shopping, før turen fortsetter til Castle of Good Hope, City Hall, St George’s Anglican Cathedral, Slave Tree og Slave Lodge, samt Parlamentet. Lunsj for egen regning.
DAG 8: HJEMREISE
Etter frokost og utsjekk blir du møtt på hotellet og kjørt tilbake til flyplassen i Cape Town.