Wien – en reise i kultur, arkitektur og vakker musikk

Wien er en by som mange drømmer om å dra til; Mozart, Wienerwaltz, klassiske konserter, enestående arkitektur og utrolig gode shoppingmuligheter. Ta med deg din bedre halvdel eller vennegjengen, og opplev Østerrikes hovedstad!
Passer for

Høydepunkter

 • Stefansdomen er en romersk-katolsk domkirke på Stephansplatz i Wiens sentrum. Kirken er viet til Sankt Stefan og er i hovedsak gotisk, med noen romanske trekk.
 • Det er mange steder å velge mellom når man skal ha seg en kaffe, litt vin eller en matbit. Ærverdige restaurant Griechenbeisl har sin historie helt tilbake til 1447, som har vært og fremdeles er et kjent møtested for prominente gjester. Maten passer utmerket sammen med en pilsner. I 1852 var det nettopp her at Pilsner Urquell startet sin popularitet.
 • Wien er kjent for sin sjokolade og Mozartkuler, og du finner en lang rekke små og innbydende butikker med konfekt rundt om i byen. Et av de stedene vi har testet heter Wiener Schokoladekönig, og er absolutt verdt et besøk.
 • Der Hundertwasserhaus er et unikt bygg som er verdt et besøk, skapt av kunstneren Friedensreich Hundertwasser og arkitekten Joseph Krawina.
 • Det verdenskjente Schönbrunn-palasset ligger like utenfor Wien sentrum, og er et absolutt must! Vil du på konsert med Mozart og Strauss, så kan dette oppleves på palasset. Du kan til og med overnatte her hvis du ønsker det!
 • Er du glad i shopping bør du ta turen til Kärtner Str. 19. Her finner du shoppingsenteret Steffl med kjente luksusmerker.


Priseksempelet er for flyreise fra Oslo tur/retur på en tilfeldig valgt helg og overnatting i delt dobbeltrom. Vi gjør oppmerksom på at prisene til flyselskapene er dynamiske, og avhengig av hvilken flyplass du reiser fra. Fortell oss om du har andre ønsker på dato og hvor du ønsker å reise fra i forespørselen, så setter vi opp et tilbud basert på dine ønsker.

Overnatting

Dobbeltrom på NH Wien City
Fra kr. 8.700,- per person i dobbeltrom

NH Wien City

Et 4-stjerners hotell ved Mariahilferstrasse, Neubaugasse t-banestasjon og 10 minutts gange til det historiske sentrum. Hotellet har 105 romslige rom med Wifi og flatskjerm.
Dobbeltrom på K+K Hotel Maria Theresia
Fra kr. 8.800,- per person i dobbeltrom

K+K Hotel Maria Theresia Vienna

I hjertet av Wien ligger dette 4-stjerners hotellet fredelig til ved Mariahilfdistriktet. Det har restaurant, bar, treningssenter og badstue. Rommene er lyse og moderne
Dobbeltrom på Radisson Blu Style Hotel
Fra kr. 9.850,- per person i dobbeltrom

Radisson Blu Style Hotel

Dette er et 5-stjerners hotell sentralt i Wien. Rommene er godt utstyrte, med blant annet kaffe-og tefasiliteter. Hotellet er kjent for sin gode frokost, og har både treningsrom og badstue.

Turen i bilder

Wien – en reise i kultur, arkitektur og vakker musikk

 • Pris per person
  Fra kr 8.700,-
 • Reiselengde
  3 dager
 • Reisedato
  20. september 2024
 • Avreise fra
  På forespørsel
Hva er inkludert?
 • Fly Created with Sketch.
  Fly tur/retur
 • Hotel Created with Sketch.
  Overnatting i to netter
 • Icons/Bagasje ferie Created with Sketch.
  1 innsjekket bagasje + håndbagasje per person

Interessepunkter

Stefansdomen
En romersk-katolsk domkirke på Stephansplatz i Wiens sentrum, fra 1340.
Restaurant Griechenbeisl
Spis tradisjonell mat fra Østerrike i denne gamle restauranten fra 1447.
Wiener Schokoladekönig
Få en smakfull sjokoladeopplevelse i et flott lokale med gammel klassisk stil.
Der Hundertwasserhaus
Ta en tur til Der Hundertwasserhaus, som er et helt unikt bygg i Wien. Her kan du også besøke en café, dersom du ønsker å kombinere besøket med en matbit.
Schönbrunn-palasset
En majestetisk og enormt slott i barokk-stil, like utenfor Wien sentrum.
Shoppingsenteret Steffl
Ta turen til Kärtner Str. 19 og svi av noen tusenlapper på luksusmerker!
Hotel NH Wien City
K+K Hotel Maria Theresia, Vienna
Radisson Blu Style Hotel, Vienna