Vilkår gavekort


1. Produktet

Et reisegavekort kjøpt gjennom Berg-Hansen er et gavekort som kan benyttes på kjøp av reiser ved våre Berg-Hansen-kontorer i Norge. Gavekortet kan bestilles fysisk eller digitalt og har en gyldighet på 2 år fra kjøpsdato. Gavekortets gyldighet kan ikke forlenges.

Det finnes ingen øvre grense for hvor stort beløp gavekortet kan være på, men det kreves et minimumbeløp på kr 100,-. Gavekortet kan kun benyttes på reiser bestilt per telefon og e-post, og ikke reiser bestilt online.

2. Bestilling

Du må være over 18 år for å kjøpe et gavekort gjennom Berg-Hansen, og gavekortet bestilles på www.berg-hansen.no. Alle priser er oppgitt i NOK og er inkludert moms, avgifter og toll.

Når du har bestilt et gavekort hos Berg-Hansen sendes ordreopplysningene til deg per e-post. Om du ved et uhell har skrevet feil telefonnummer eller e-postadresse når du har bestilt og betalt et gavekort, kan vi likevel betale tilbake pengene til det kortet som ble brukt ved betaling. Du kan siden kjøpe et nytt gavekort med korrekte opplysninger. 

Gavekort kan ikke byttes mot kontanter.

3. Betaling

Betaling kan gjøres via After pay, debet- eller kredittkort hvor Nets Easy er leverandøren av betalingsløsningen. All kommunikasjon er kryptert og sertifisert. Bedrifter kan i tillegg betale med faktura. Betales det med faktura må du være obs på at gavekortet ikke kan benyttes av mottakeren før Berg-Hansen har mottatt betaling. Gavekortet vil være gyldig 2 virkedager etter at Berg-Hansen har mottatt innbetalingen.

Gavekort er et verdidokument. Tapte gavekort erstattes ikke.

4. Levering

Leveringstiden for våre digitale gavekort er umiddelbart. Dersom du velger å motta gavekortet per post vil leveringstiden være på 2-5 arbeidsdager. Alle gavekort som sendes per post sendes som rekommandert brev til adresser i Norge.

Hvis adresseopplysninger som oppgis i bestillingen ikke er korrekte, har Berg-Hansen ingen ansvar for leveransen. Vær derfor ekstra oppmerksom når du legger inn din bestilling. Det koster ingenting å motta digitale gavekort på e-post. Dersom du ønsker gavekortet sendt rekommendert per post kommer et tilleggsgebyr på kr 300,-.

5. Angrerett

Angrerett gjelder kun for privatpersoner og ikke bedrifter. Angrer du som forbruker på kjøpet av gavekort, har du 14 dagers returrett. Angreretten gjelder fra det tidspunktet du mottar gavekortet.

Du kan angre et kjøp ved å kontakte Berg-Hansen skriftlig, klikk her for skjema.