Golf og kulinariske opplevelser i Cape Town, Sør-Afrika

Få byer ligger så vakkert til som Cape Town. Med flotte Table Mountain i bakgrunnen, grønne Signal Hill og Lions Head i horisonten, og et levende havneområde i front, er det ikke rart byen refereres til som Sør-Afrikas moderby. Kombiner en reise hit med golf, avslapping og kulinariske opplevelser på det historiske og luksuriøse 5-stjerners hotellet; Steenberg Hotel & Spa.
Passer for

Høydepunkter

Sør-Afrika er et land som byr på store kontraster, sterk historie, spennende kultur, vakker natur, rikt dyreliv, kule storbyer, nydelige strender og eksepsjonelt god mat og drikke. På denne turen får du mulighet til å oppdage fantastiske Cape Town, men du kan også inkludere andre spennende elementer på reisen. Her er det bare tiden og fantasien som setter grenser.

 • Bo på det luksuriøse Steenberg Hotel & Spa i Cape Town, som blant annet byr på førsteklasses golf, prisvinnende kulinariske opplevelser, eget vinmerke, og et enestående spa
 • Spill på Sør-Afrikas beste golfbane, Steenberg Golf Club, som er designet for å gli inn i det vakre landskapet rundt. Inkludert i pakken er 3 stk. greenfee. Dersom du ikke ønsker å spille golf kan du i stedet velge 3 stk. 60-minutters massasjebehandlinger på hotellets spa
 • Er du glad i vin har du skikkelig flaks. Du bor nemlig i Sør-Afrikas eldste vinområde, Constantia, hvor du kan sykle mellom vinrankene fra bistro til bistro. Du finner også mange muligheter rundt Cape Town. I nesten 400 år har man laget vin her, og navn som Stellenbosch, Paarl og Franschhoek er kjente for de fleste vinkjennere
 • Vi anbefaler alltid å oppleve Cape Town fra høyden, så kom deg opp på Table Mountain
 • Ta deg en kjøretur ut på Kapphalvøya og opplev høydepunkter som Kapp Det Gode Håp og Kappingvinene på Boulders Beach
 • Hva med å kombiner oppholdet med en safariopplevelse, hvor du får oppleve den afrikanske villmarken med sitt unike dyreliv på nært hold? Reis til verdenskjente Kruger nasjonalpark, eller velg en av de mange private reservatene i området
 • Det er utrolig hvor mye man rekker å oppleve i Sør-Afrika og Cape Town på kun få dager. Hent inspirasjon fra denne reisebloggen!

 

NB! Vi gjør oppmerksom på at prisen er en fra-pris, og at den vil kunne variere ut fra sesong. Prisen er per person, og baserer seg på delt dobbeltrom. Pakken inkluderer ikke flyreisen, men den hjelper vi deg selvfølgelig mer enn gjerne med. Fortell oss hvor i Norge du ønsker å fly fra, så setter vi opp et komplett tilbud til deg. Tips er heller ikke inkludert, og gis lokalt i kontanter.

Overnatting

Hvitt stort hotellrom med dobbeltseng og delikat innredning. Foto
5 stjerner

Steenberg Hotel & Spa

Et luksuriøst hotell med en historisk vingård, beliggende fantastisk til mellom vinranker og majestetiske fjell. Nyt kulinariske opplevelser, 18-hulls golf, spa og historie i rolige og vakre omgivelser. Hotellet har 24 rom og alle er utstyrt med aircondition, tv, minibar, safe, vannkoker og badekåper. Eiendommen er fra 1682, og hovedhuset og låven er utpekt som nasjonale monumenter. 

Turen i bilder

Golf og kulinariske opplevelser i Cape Town, Sør-Afrika

 • Pris per person
  Fra kr 11.000,-
 • Reiselengde
  5 netter
 • Reisedato
  Når du vil
 • Avreise fra
  På forespørsel
Hva er inkludert?
 • Bil Created with Sketch.
  Transport tur/retur flyplass - hotell
 • Hotel Created with Sketch.
  5 netter i delt Classic Room
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Frokost på Tryn, Bistro Sixteen82 eller på rommet
 • tickets copy Created with Sketch.
  3 stk. greenfee eller 3 stk. massasje
 • Gavekort Created with Sketch.
  Voucher á ZAR 500 til bruk på hotellets restauranter
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Vinflaske på rommet ved ankomst
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Steenberg Classic vinsmaking
 • WiFi Created with Sketch.
  WIFI
 • Kart pin 2 Created with Sketch.
  Tilgang på mountain bikes
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Shuttle til/fra V&A Waterfront

Interessepunkter

Cape Town International Airport (CPT)
Ved ankomst på Cape Town International Airport blir dere møtt og kjørt til Steenberg Hotel & Spa. Kjøreturen tar ca. 40 minutter.
Steenberg Hotel & Spa
Kapp sin første vingård har kommet langt fra sin spede begynnelse. Gården kan nå tilby sine gjester 5-stjerners luksus, med spektakulær utsikt og personlig service. Gården og hotellet ligger kun 20 minutter fra pulserende Cape Town, men allikevel vil du som gjest her føle deg milevis fra alt som kan oppfattes som støy og høyt tempo.
Steenberg Golf Club
Steenberg Golf Club ligger i den frodige Constantia-dalen, og er flere ganger kåret til en av de best golfbanene i Sør-Afrika. Golfere fra hele verdens kommer nettopp hit, for den totale golfopplevelsen denne 18-hullsbanen byr på. Golfbanen er designet for å gli inn- og med sine omgivelser, og med Table Mountain Nationalpark som bakteppe er opplevelsen av å spille på denne banen i verdensklasse.
Constantia
Steenberg Hotel & Spa ligger i det eldste vinomårdet i Sør-Afrika, nemlig Constantia. Steenberg begynte sin vinproduksjon allerede på 1700-tallet, og det er fremdeles en aktiv vingård hvor du kan oppleve produksjonen fra innhøsting til ferdig produkt. Constantina er perfekt å oppleve med sykkel, hvor du sykler fra bistro til bistro, mellom vinrankene.
Cape Town
Cape Town er en av de mest populære feriebyene i verden, og noen sier også at dette er verdens vakreste by. Med Table Mountain som kulisse, ligger byen der som «et stykke Europa i Afrika».
Table Mountain
Table Mountain er det mest ikoniske landemerket i Sør-Afrika, og er et platåberg syd for Cape Town. Fjellets høyeste punkt er Maclear's Beacon på 1.086 moh. Toppen av fjellet danner et 3 km langt platå, og fjellet kan bestiges til fots, ved klatring eller med gondol.
Kapp Det Gode Håp
Kapp Det Gode Håp er en odde som ligger sørvest på Kapphalvøya. Dette er et velfotografert og vakkert sted, som absolutt bør være en del av rundturen din på Kapphalvøya.
Boulders Beach
Boulders Beach ligger ved Simons Town, rundt 40 minutters kjøretur fra Cape Town. Dette er en vakker, hvit sandstrand hvor du får hilse på de sjarmerende Kappingvinene.