SeaDream – luksuscruise til de karibiske øyer

Drømmer du om å reise til Karibia i luksuriøse omgivelser? Bli med prisvinnende SeaDream Yacht Club på en drømmeseiling til uberørte perler. Dette er nemlig «yachting» - med plass til maks 112 gjester og nesten like mange ansatte, vil du få en helt unik opplevelse og service i særklasse.
Passer for

Høydepunkter

 • Oppdag bortgjemte strender, snorkle i laguner du ikke visste fantes. SeaDream Yacht Club er perfekt for deg som ønsker å utforske de uberørte delene av Karibia. Med en yacht får du tilgang til eksklusive havner større cruiseskip ikke kan legge til.
 • Livet om bord er eksklusivt, men med en avslappet og uformell atmosfære. De ansatte vil gjøre sitt ytterste for at du skal få en uforglemmelig ferie, og servicen er førsteklasses. Dedikert steward sørger for at oppholdet ditt blir perfekt.
 • Maten som serveres er gourmet. Velg mellom et stort utvalg av retter fra menyen med passende viner anbefalt av skipets sommelier.
 • Bli med på en av utfluktene som arrangeres i land. Skipets dyktige aktivitetsleder blir med og sørger for at du får oppleve det unike hvert sted kan tilby. Eller du kan oppdage øyene på egenhånd. Det er utlån av sykler om bord, noe som er perfekt for å legge ut på oppdagelsesferd. Kanskje du finner deg en øde strand som du har helt for deg selv?
 • Når båten ligger for anker og vindforholdene tillater det, tilbys det et stort utvalg av vannsportaktiviteter. Prøv SUP, jetski, kajakk, bananbåt eller vannsklien fra soldekket og ut i havet.
 • Spaavdelingen med autoriserte thaimassører tilbyr et stort utvalg av behandlinger. Det er også et treningssenter og golfsimulator om bord. På morgenen kan du bli med på yoga eller Thai Chi med dyktige instruktører.
 • Les mer om livet om bord i SeaDream i dette blogginnlegget!

 

NB! Prisen er en fra-pris og gjelder per person i delt lugar (2 personer) Yacht Club Stateroom på dekk 3. Flyreisen og evt. overnatting før/etter cruiset er ikke inkludert. Vi setter gjerne opp et pakketilbud til deg, hvor alt dette også er med i prisen. Fortell oss da hvor i Norge du ønsker å fly fra.

Overnatting

Nydelig innredet lugar med stort vindu på dekk 4. Foto

Lugar

Lys, romslig og innbydende lugar, med to enkeltsenger som også kan res opp som dobbeltseng. Sittegruppe og godt med skapplass. På dekk 3 og 4 har lugarene store vinduer.

Turen i bilder

SeaDream – luksuscruise til de karibiske øyer

 • Pris per person
  Fra kr 47.950,-
 • Reiselengde
  7 netter
 • Reisedato
  Når du vil
 • Avreise fra
  På forespørsel
Hva er inkludert?
 • boat copy Created with Sketch.
  7 netters cruise
 • restaurant copy 3 Created with Sketch.
  Helpensjon
 • boat copy Created with Sketch.
  Skatter og avgifter
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Tips

Dagsprogram

Dag 1: Philipsburg, Sint Maarten
Ombordstigning SeaDream fra Phillipsburg og avreise kl.16:00. Philipsburg er hovedstaden på den nederlandske siden av St. Maarten. Byen ligger i det smale stredet mellom Great Bay og Great Salt Pond. Mange butikker ligger på Front Street, og anses av mange for å være det beste shoppingdistriktet i Karibia.
Dag 2: Charlestown, Nevis
Du ankommer Charlestown om morgenen. Nevis er mindre utviklet enn naboøya St. Kitts, og her anbefaler vi å dra på oppdagelsesferd utenfor den lille byen. Bli med på en tur med skipets aktivitetsleder eller lån en sykkel og oppdag den vakre øya på egenhånd. SeaDream's tender vil kjøre deg inn og hente deg igjen når du ønsker. Four Seasons Resort har en fantastisk golfbane for de som ønsker det. Hva med å ta en tur til Sunshine's Beach Bar & Grill for å smake på den berømte karibiske romdrinken «Killer Bee»?
Dag 3: Falmouth Bay, Antigua & Barbuda
Denne rolige havnen er omgitt av historiske bygninger og møller. Du finner mange butikker, restauranter og en yacht club her. Øya er vakker og har 365 strender, så her er det en strand for hver dag i året. Bli med på en av utfluktene, for eksempel helikoptertur over Montserrat, jeep og snorkelsafari, eller tur til St. John med shoppingmuligheter.
Dag 4: Sandy Ground, Anguilla BVI
Nyt innseilingen på dekk om morgenen. Du får kaffe/te servert akkurat som du liker den. Sandy Ground har verdenskjente strender og fantastiske golfmuligheter. SeaDream tilbyr utflukter som å svømme med delfiner eller sykkeltur rundt øya. Når skipet ligger ankret er det også muligheter for vannaktiviteter.
Dag 4-5: Gustavia, St. Barths FWI
Du ankommer Gustavia i St. Barths på kvelden og drar igjen kvelden etter. Dette er en av høydepunktene på turen, og kanskje en av de mest populære destinasjonene i Karibia. Øya som tilhører Fransk Vest-India har så mye å tilby. Helt fantastiske shopppingmuligheter, nydelige strender og flotte restauranter. Du kan bli med på en fottur eller sykkeltur rundt øya. Legg deg på en av de nydelige strendene eller bare la deg imponere av de store yachtene.
Dag 6: Spanish Town og Leverick Bay, Virgin Gorda BVI
Du ankommer Virgin Gorda tidlig på morgenen, og SeaDream ankrer opp like utenfor Spanish Town. Et must er å se The Baths, og om du blir med på utflukten til SeaDream har du muligheten til å oppleve dette fantastiske stedet før alle andre turister ankommer. Etter besøket vil SeaDream sette kursen mot North Sound. Her er det flotte snorklemuligheter og nydelige hvite sandstrender.
Dag 7: White Bay, Jost van Dyke
Ankomst om morgenen og avreise om kvelden. De Bristiske Jomfuøyers barfot-øy og opphavsstedet til drinken "Painkiller". Bli med på SeaDreams legendariske "Champagne og Caviar Splash" - en morsom og minnerik avslutning på en helt fantastisk tur. Dette er en strandfest hvor det serveres champagne og kaviar ute i vannet, etterfulgt av grillfest på stranden. Her er det avslutning med stor stil!
Dag 8: Philipsburg, Sint Marteen
Du ankommer Philipsburg på morgenen. Utsjekk skjer etter frokost, mellom kl.08:00 - 10:00. Hjemreise til Norge eller hva med å legge inn en ekstra natt eller to?