Tilbake

Drømmeferien venter på deg i 2022

Drømmeferien kan være så mangt. Det kan være på hytta her hjemme med familien, det kan være en storbyweekend med venner, eller det kan være en eksotisk reise til en strand langt, langt vekk med kjæresten. Finn frem kaffekoppen og drøm deg til nære og fjerne reisemål!

Noe av det beste med å reise på tur, er planleggingen. Bestemme reisemål, finne aktiviteter og opplevelser, og kjenne på gleden av å skulle på tur. I tiden vi er inne i er det lenge siden vi har vært på reisefot. I denne bloggen gir vi deg noen tips til  små og store drømmeferier! Kanskje finner du en reise du har lyst til å planlegge i 2022?

Naturopplevelser i verdensklasse på Svalbard

Svalbard er for mange drømmereisemålet over alle reisemål. Så nært og allikevel så eksotisk. Sommer som vinter, Svalbard er en perle som bare MÅ oppleves. Februar er magisk med «blålyset» som oppstår når solen sakte er på vei tilbake og som farger snø og himmel i blåtoner.  I mars viser solen seg igjen og dette feires i «Solfestuka». Populært både blant fastboende og tilreisende! Sommerstid må fjell og fauna oppleves, mens hundeslede- og scootertur er et must vinterstid.

Få inspirasjon i bloggen «Svalbard, en naturperle for de eventyrlystne»

Herlige storbyopplevelser i Palma

Palma de Mallorca, eller Palma som vi gjerne sier, er et perfekt reisemål for en storbyweekend. Her får du sol og varme, en sjarmerende by med shoppingmuligheter, gode restauranter og barer – og strender rett i nærheten. Bo i byen og ta en dagstur til enten strand eller småbyer i nærheten. Mallorca er en liten øy, så du kommer «langt» på kort tid og kollektivtransport fungerer bra. Dette er midt i blinken dersom du planlegger en jentetur!

Les mer om mulighetene i bloggen «Ta med jentegjengen til Palma de Mallorca»

Opplev Europa med tog

Har du lyst til å gjøre noe nytt, og kanskje noe naboen ikke har gjort? Da foreslår vi en spektakulær reise med tog i Europa. Mens du sitter godt tilbakelent i togvognen vil du oppleve landskapet som sakte passerer utenfor vinduet. Gjennom fjell i Alpene, langs kysten i Spania – eller med historisk sus i England. Det er mange spennende reiser du kan velge mellom!

Finn togreisen du har lyst på i bloggen «De 5 mest opplevelsesrike togstrekningene i Europa»

Unike luksuscruise med Cruise Collection

Er du på jakt etter en uforglemmelig reise, som kombinerer luksus og spennende historie og kultur? I november 2022 arrangerer Berg-Hansen Cruise Collection et luksuscruise som går fra Los Angeles til Lima i Sør-Amerika, og videre med tog til Machu Picchu. Her snakker vi 16-netters all inclusive cruise fra California til Peru med fantastiske Regent Seven Seas Cruises, og togtur videre med ektravagante Belmond Hiram Bingham til Machu Picchu. Dette er kanskje «toppen av kransekaka» når det kommer til drømmereiser!

PS. Akkurat denne turen er fullbooket, men kontakt Berg-Hansen Cruise Collection for andre luksuriøse cruiseforslag!

Hvite sandstrender i den Dominikanske Republikk

Hvis du drømmer om et reisemål som er uslåelig vakkert, øde og nesten uberørt av turisme, så kan Bahia de las Aguilas i den Dominikanske Republikk være stedet for deg. Reisen hit er lang, du finner knapt nok restauranter eller kortterminaler – men det er så absolutt verdt det! Urørte naturopplevelser, kritthvite strender og stillhet. I alle fall enn så lenge. Reis hit før alle andre turister gjør inntog.

Få tipsene i bloggen «Der ingen skulle tru at nokon kunne bu»