Tilbake

Høstferietipsene som gjør hele familien fornøyd

Er du lei av at barna kjeder seg, vil spille Fornite, se på Netflix og spise godteri? Selv om det ikke er planlagt, er det fortsatt mulig å komme seg av gårde. Vi har mange gode høstferietips på lur som kan gi familien et avbrekk i en ellers travel hverdag!

London Bridge i London

London er en opplevelse for barna

Besøk Harry Potter, dra på musikal, stikk innom Madame Tussaude eller rett og slett gå en tur gjennom Notting Hill. Der finner dere mange kule cafeer. Trenger barna nye høstklær er utvalget enormous. Endelig kan dere handle sammen uten å stresse. Kanskje dere til og med kan kjøpe de første julegavene på salg? Det er så mye å gjøre i London! Byen skuffer aldri. Lover.

Wieliczka saltgruver i Krakow, Polen

Krakow byr på kultur og historie for store og små

Ønsker du å la barna få med seg litt historie i løpet av høstferien er Krakow stedet å dra til. Her kan du besøke Auschwitz og Birkenau med guidet tur, men også de kjente Saltgruvene. En tur med hest og vogn i Gamlebyen kan også være kult.

Ønsker dere å kombinere historie med litt moro kan dere sjekke ut badeparken Aquapark, som ligger et par kilometer utenfor sentrum. De har bassenger, vannsklier, boblebad, klatrevegger med mer.

Travle gater i New York

New York – en bit av det store eple

Hva med en liten bit av NYC? Byen som aldri sover. Her er det umulig å kjede seg. Dere kan gå tur i Central Park, se et show eller musikal, gå på Rockefeller senter, se den kjente Frihetsgudinnen – ja, eller hva med en helikoptertur?

Siden mange kjente serier og filmer er spilt inn i New York finnes det også mange turer som er i fotsporene til blant annet Glee, Gossip Girl, Friends eller Girls. Har du ungdom i huset, kan dette være rette sted for høstferien.

Et annet kult alternativ er et besøk til Children’s Museum of the Arts. Museet består kun av kunst som barn fra hele verden har malt. Her kan hele familien komme og være kreative sammen.

Solnedgang ved Rondane Høyfjellshotell

Fjell, hygge og gourmet i Rondane

Frisk luft og vakre omgivelser. Benytt deg av de mange turmulighetene Rondane tilbyr. Rondane er et svært spennende sted å besøke for deg som er interessert i dyre- og planteliv, historie og geologi. Ikke langt fra hotellet finner du blant annet dyregraver og 2000 år gamle gravhauger.

Det er fullt mulig å gå korte turer med barn, toppturer eller sykle. Mulighetene er mange og noe for alle.

Park Guell i Barcelona

Kunst, kultur og shopping i Barcelona

Barcelona passer for dere som ønsker å slikke siste rester av solen, ser på gedigne fantastiske bygninger som ser ut som godteriland eller la barna bade eller gå i fornøyelsesparkene Port Aventura World og Ferrariland.

Hai hai. L’Aquarium er Europas største akvarium og kan være verdt et besøk. Det kan også Parque Zoologico de Barcelona med sine over 7500 dyrearter, og fokuset deres er på at dyrene har det godt der de er.

I hovedgaten La Rambla er det mye liv. Ta med sparkesykler til barna og la dem oppleve byen. Les mer om hva du kan gjøre i Barcelona.

Giraffer på Dyreparken i Kristiansand

Gøy for hele familien i fornøyelsespark

Hva med 2 dager intenst opplegg tilpasset kun barna? Da kan både Legoland, Dyreparken og Disneyland Paris være et alternativ.

Disneyland Paris ligger 30 km utenfor Paris og består av ulike områder med temaer inspirert av Walt Disneys produksjoner med mennesker kledd ut som disneyfigurer.

Legoland i Billund er så populær at det har blitt laget flere parker rundt om i verden (som i England, USA og Malaysia). Det ble først bygget detaljerte miniatyrbyer av Lego-klosser, men siden åpningen i 1968, har det også blitt en fornøyelsespark med mange attraksjoner.

Ønsker du ikke å dra full så langt, så langt anbefaler vi: Liseberg i Gøteborg. Nordens største fornøyelsespark med både berg-og-dalbaner og karuseller.

Vårt eget Dyreparken i Kristiansand. Kombiner 100 ulike dyrearter og den koselige fornøyelsesparken.

Kontakt oss

Vi hjelper deg og familien med fly, hotell, transport, inngangsbilletter til parkene og det du måtte ønske.

La høstferien bli uforglemmelig! Send oss en forespørsel her.