Tilbake

Oppkjøp av CWT betyr nye muligheter for Berg-Hansen

Mandag 25. mars 2024 kom nyheten om at Amex GBT kjøper CWT. Berg-Hansen har hatt CWT som sin internasjonale partner i en årrekke.  

Mann med jordklode i hendene. Foto

Oppkjøpet kom ikke overraskende ettersom den globale reisebyråbransjen ikke har klart å re-etablere seg etter Covid. Reisemarkedet internasjonalt er fortsatt vesentlig mindre nå enn før Covid, og trolig vil vi se flere oppkjøp og sammenslåinger fremover. 

Berg-Hansen er et privat norskeid selskap med ansatte og kunder i Norge. Berg-Hansen er uavhengig av CWT når det gjelder teknologi, leverandøravtaler og personell. Dette er et bevisst strategisk valg som er forankret hos våre eiere.  

Berg-Hansens kundeportefølje består av norske virksomheter. En liten andel av kundene, 9 prosent, er knyttet til avtaler med CWT. Uansett om dette planlagte oppkjøpet blir godkjent eller ikke, vil alle kundene som ønsker det fortsette hos Berg-Hansen. 

Våre brukervennlige selvbetjeningsløsninger og døgnåpne kundesenter er etterspurt både i Norge og i andre nordiske land. Dette er produkter og tjenester vi har utviklet gjennom flere tiår, og som er under konstant videreutvikling. Vi gleder oss til å presentere en rekke produktnyheter i løpet av 2024. 

Strukturelle endringer betyr alltid nye muligheter. Spesielt ser vi store muligheter med å ta med vår teknologi og erfaring inn i nye markeder. Vi skal ikke gjøre forhastede valg, men grundig vurdere alternativer slik at vi kan utvikle Berg-Hansen til en enda sterkere leverandør av profesjonelle møte- og reisetjenester.

Relaterte blogginnlegg

Se alle innlegg arrow_forward
Pent antrukket mann sitter i kontorlandskap. Foto
16. april 2024

NDC er ikke en revolusjon før den gir økt kundeverdi

I en artikkel i Travel News hevdes det at vi nå opplever den største revolusjonen innen flydistribusjon på 30 år. Les Per Arne Villadsen, CEO i Berg-Hansen, sitt svar på saken her.
Tre personer med tursekk som går i vakker natur. Foto
6. februar 2024

Spoiler alert! Dette er trendene du bør se opp for i 2024

Nytt år betyr nye muligheter – og hva betyr det for eventåret 2024? Stikkord er mer fokus på bærekraft og et høyere andel av bleasure-reiser.
To menn sitter ved hver sin kontorpult og jobber foran PC. Foto
1. juni 2023

5 ting du ikke visste om Berg-Hansen

Berg-Hansen er Norges største- og eldste forretningsreisebyrå, men i dag leverer vi langt mer en forretningsreiser til kundene våre.