Tilbake

På fotballkamp i England

Det å reise på fotballtur til utlandet er en skikkelig kul opplevelse, og for mange fotballinteresserte nordmenn er en Premier League kamp i England noe av det største man kan oppleve. Er du på jakt etter gode tips? I denne bloggen kan du lese om Christoffer sin fotballopplevelse i London.

Picadilly Circus fra gateplan

Weekendtur med familien til London betyr mulighet for å se fotballkamp. Jeg skummer igjennom terminlistene og ser at jeg kan kombinere storbyturen med Chelsea – Tottenham på Stamford Bridge. Kampen går hånd i hånd med forhåndsbestilte restaurantbesøk og diverse andre morsomme planer, som er perfekt!

Jeg har en fotballinteressert familie, så det er enkelt å selge inn denne aktiviteten for resten av gjengen. Jeg starter derfor den møysommelige prosessen med å finne billetter til kampen på Stamford Bridge. Det finnes få aktører som selger kampbilletter til Premier League, og for å gjøre det enda vanskeligere er det ikke alle disse aktørene som er seriøse. Er det noe du må trippel-sjekke med andre ord, så er det at aktøren du bestiller billetter gjennom er seriøs.

Etter en del frem og tilbake blir jeg minnet på at Berg-Hansen tilbyr kampbilletter til ulike kamper i Premier League. Prosessen blir med ett litt enklere, og vi slår til på et godt tilbud vi får på VIP-pakker på Stamford Bridge.

Sitteplassene er i Captains Bar, som har veldig god plassering, i tillegg til å være behagelige å sitte på med god polstring. Her er det også muligheter for å kjøpe mat og drikke i baren, med litt høyere standard enn mange av de andre utsalgsstedene på stadion. Det er alltid gøy å prøve noe nytt, og tanken på å ha garantert gode plasser gjør at vi gleder oss litt ekstra!

Grønt gress på en fotballbane

På kampdagen spiser vi en god lunsj på et Daphne’s som ligger mellom Chelsea og Knightsbridge, og turen herfra til Stamford Bridge er kun en kort spasertur. Når vi er på fotballkamper pleier vi alltid å komme oss til stadion gående, for å oppleve mest mulig av stemningen og folkelivet i gatene. Dette er en opplevelse i seg selv og noe jeg absolutt anbefaler alle og enhver.

Vi ankommer stadion i god tid før kampstart, for å oppleve mest mulig av Captains Bar. Billettene fikk vi levert til hotellet vårt ved ankomst, så vi hadde ingen bekymringer rundt dette på selve kampdagen. Vi finner enkelt frem til plassene våre, som var like gode som vi hadde blitt lovet. Her får vi utdelt et kampprogram og en oversikt over startelleveren. I baren serverer de gratis kaffe og te, men jeg tar meg en øl (som for mange er en viktig del av fotballopplevelsen 😉). Det er overraskende få mennesker i baren, som er sjelden kost på fotballkamp. Enda en fordel med Captains Bar!

15 minutter før kampstart stenger baren, noe som fungerer veldig bra, for da er vi på plassene våre når spillerne går ut på banen. Atmosfæren i Captains Bar er god og behagelig. Støynivået er ikke skyhøyt, men det er fortsatt skikkelig god stemning. Chelsea vant den jevnspilte kampen, og vi sier oss fornøyde med en skikkelig god fotballopplevelse!

Captains Bar passer perfekt for familier som reiser med barn, og de som ønsker en fotballopplevelse i litt «fattede» omgivelser. Det aller beste med disse billettene er den fantastiske plasseringen på Stamford Bridge. At det i tillegg er litt ekstra komfort er selvfølgelig et pluss, og så er det utrolig deilig å kunne kjøpe seg det man vil i pausen uten å måtte stresse tilbake til setene. Det er også en stor og deilig trygghet at alt med billettene er på plass før selve kampdagen.

Dette kan virkelig anbefales! Les mer om hva Berg-Hansen kan hjelpe deg med her.

Relaterte blogginnlegg

Se alle innlegg arrow_forward
Vindmølle blant mye mennesker og grønne plener
13. oktober 2022

På togreise i Europa: London – Amsterdam – Brussel

Ønsker du å oppleve flere byer på kort tid i Europa? Da kan vi anbefale deg å ta toget istedenfor å fly! Les om Stine sin togreise her.
Fotballfans i røde jakker snakker sammen. Foto.
29. august 2022

Dette må du tenke på før fotballturen

Skal du på fotballtur? Kunne du tenke deg å se Premier League? En fotballtur kan enkelt bli et minne for livet, men det krever god planlegging
London Bridge i London
15. november 2019

Hoteller, severdigheter og restauranter i London

London er en av verdens mest besøke byer, og en storbyfavoritt med god grunn. Englands stolte hovedstad har en rik historie og utallige severdigheter.