Tilbake

På fotballkamp i England

Det er litt av en opplevelse å dra på fotballtur. For mange fotballinteresserte nordmenn er en Premier League kamp i England noe av det største man kan oppleve. Her kan du lese om Christoffer sin fotballtur til London!

Skyline over London

Weekendtur med familien til London betyr mulighet for å se fotballkamp. Jeg skummer igjennom terminlistene og ser at jeg kan kombinere denne turen med Chelsea – Tottenham på Stamford Bridge på lørdagen. Kampen går hånd i hånd med planlagte restaurantbesøk og diverse andre planer for helgen vår.

Heldigvis så har jeg en fotballinteressert familie, så det er ikke veldig vanskelig å få de med på kamp. Jeg startet derfor den møysommelige prosessen med å finne billetter til kampen på Stamford Bridge. Det finnes få aktører som selger kampbilletter til Premier League, og for å gjøre det enda vanskeligere er det ikke alle disse aktørene som er seriøse. Etter en del frem og tilbake med ulike aktører finner jeg til slutt noen som tilbyr billetter. Vi pleier å gå for helt «vanlige» plasser på langsiden dersom dette er ledig, men denne gangen fikk jeg et godt tilbud på VIP-pakkene de har på Stamford Bridge.

Stamford Bridge
Foto: Travel Connection

Vi bestemmer oss for å «slå til», og det blir dermed sitteplasser i Captains Bar. Disse setene har en veldig god plassering, i tillegg til at setene i seg selv er polstrede. Her er det også muligheter for å kjøpe mat og drikke i baren, med litt høyere standard enn mange av de andre utsalgsstedene på stadion. Det er alltid gøy å prøve noe nytt, og tanken på å ha garantert gode plasser gjør at man kan glede seg litt ekstra!

På kampdagen spiser vi en god lunsj på et Daphne’s som ligger mellom Chelsea og Knightsbridge, og turen herfra til Stamford Bridge er kun en kort spasertur. Når vi er på fotballkamper pleier vi alltid å komme oss til stadion gående, for å oppleve mest mulig av stemningen og folkelivet i gatene. Dette er en opplevelse i seg selv og noe jeg absolutt anbefaler alle og enhver.

Oversikt over Stamford Bridge
Captains Bar er på East Stand. Foto: Travel Connection

Vi ankommer stadion i god tid før kampstart, for å oppleve mest mulig av Captains Bar. Billettene fikk vi levert til hotellet vårt ved ankomst, så vi hadde ingen bekymringer rundt dette på selve kampdagen. Vi finner enkelt frem til plassene våre, som heldigvis var like gode som vi hadde blitt lovet. Her får vi utdelt et kampprogram og en oversikt over startelleveren. I baren serverer de gratis kaffe og te, men jeg tar meg en øl (som for mange er en viktig del av fotballopplevelsen 😉). Det er overraskende få mennesker i baren, som er sjelden kost på fotballkamp. Enda en fordel med Captains Bar!

15 minutter før kampstart stenger baren, noe som fungerer veldig bra, for da er vi på plassene våre når spillerne går ut på banen. Atmosfæren i Captains Bar er god og behagelig. Støynivået er ikke skyhøyt, men det er fortsatt skikkelig god stemning. Chelsea vant den jevnspilte kampen, og vi sier oss fornøyde med en skikkelig god fotballopplevelse!

Chelsea
Foto: Travel Connection

Captains Bar passer perfekt for familier som reiser med barn, og de som ønsker en fotballopplevelse i litt «fattede» omgivelser. Det aller beste med disse billettene er den fantastiske plasseringen på Stamford Bridge. At det i tillegg er litt ekstra komfort er selvfølgelig et pluss, og så er det utrolig deilig å kunne kjøpe seg det man vil i pausen uten å måtte stresse tilbake til setene. Det er også en stor og deilig trygghet at alt med billettene er på plass før selve kampdagen. Dette kan virkelig anbefales!

Drømmer du om å se favorittlaget ditt spille kamp?

Les mer om våre fotballturer her. Vi tilbyr kampbilletter i kombinasjon med fly og hotell og gjennom vårt samarbeid med vår autorisert leverandør har vi også tilgang til VIP-pakker og lounge.