Olympique Lyonnais sin hjemmebane

Ligue 1

Opplev Paris Saint-Germain eller Olympique Lyonnais spille på sine fantastiske hjemmebaner i Frankrike. Vi tilbyr kampbilletter til alle de store kampene i Ligue 1.

Paris Saint-Germain spiller kamp

Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain, eller PSG som de ofte forkortes til, er et av Frankrikes beste lag med en rekke seiere i Ligue 1. Her får du oppleve store stjerner som Neymar, Mbappe og Verratti. Laget spiller alle sine hjemmekamper på Parc de Princes, som tar rundt 49.000 tilskuere. Dette er Frankrikes tredje største arena, og tross sine snart 50 år er det et flott og moderne anlegg.

Send oss en forespørsel her!

Spillere fra Olympique Lyonnais ute på banen

Olympique Lyonnais

Olympique Lyonnais spiller sine hjemmekamper på Parc Olympique Lyonnais, som har en kapasitet på over 59.000 tilskuere. Her får du se kjente stjerner som Depay, Dembele og Aourar, spille fotball i verdensklasse. Dette er et av Frankrikes mest suksessrike klubber, med flere ligatitler og cuptroféer.

Send oss en forespørsel her!

Obs! Det er ikke uvanlig at en lørdagskamp blir flyttet til søndag eller mandag, og gjerne på kort varsel. Skal du se en helgekamp anbefaler vi derfor å bestille opphold fra fredag til mandag. Alternativt bør du ha fleksible flybilletter, slik at du har mulighet til å endre hjemreisen. Om kampen flyttes er det du selv som må dekke kostnaden for endringer av fly og hotell.