Mennesker om bord en liten båt får øye på en hval i Antarktis

Ekspedisjonscruise

Har du en iboende eventyrer i deg, som drømmer om å dra på ekspedisjon til noen av verdens mest fascinerende steder?

Cruise kan være så mangt, og har du en iboende eventyrer i deg så er cruise et utmerket valg dersom du ønsker å reise på ekspedisjon. Opplev pingvinene på Antarktis, isbjørnen på Svalbard, de urørte kystlinjene på Grønland, det fascinerende plante- og dyrelivet på Galapagos, eller bli med på et forsøk på å krysse den sagnomsuste Nordvestpassasjen.

Lengden og innholdet på seilingene strekker seg fra noen dager til flere måneder, og her er Hurtigruten, Seabourn eller Silversea et utmerket valg. Du tas med på en reise med førsteklasses cruiseskip og erfarne ekspedisjonsteam, for å oppdage det uoppdagede, besøke fjerntliggende lokalsamfunn, majestetiske landskaper og oppleve et enestående dyreliv. 

Dette er cruise som passer for voksne eventyrere. Skipene som benyttes er spesiallaget for ekspedisjonen de skal ut på, og er utstyrt med topp moderne teknologi. Dekkene er store, slik at du skal komme så tett på omgivelsene som mulig. Du har også fasiliteter som dekker behovet for god mat og drikke, samt trening- og velvære.

Rederier som tilbyr ekspedisjonscruise:

  • Hurtigruten Expeditions

Ønsker du tilbud på et ekspedisjonscruise? Send oss en forespørsel i skjema nedenfor!

Ønsker tilbud på ekspedisjonscruise

Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut