Drømmereise til Penang og Langkawi

Malaysia er eksotisk, kontrastfullt og hjertevarmt. Vi anbefaler å starte med 3 netter i Penang, for deretter å avslutte med 5 netter på Langkawi. Hvorfor kombinere to stedene? Når du først reiser langt, skal du selvfølgelig ha i både pose og sekk. Penang er en deilig smeltedigel av kulturer, og historske George Town er noe alle bør oppleve i løper av livet. Langkawi er en nydelig strandperle, perfekt for sol, bad og avslapping.
Passer for

Høydepunkter

Penang: Penang er så mye! Her har du vakre strender, tonnevis med kultur og historie, tropisk regnskog, et myldrende storbyliv, og et spennende dyreliv. Den frodige øya i Malaysia er bare 3 mil lang og 2 mil bred, men allikevel inneholder den alt du kan drømme om, og vel så det. Les vår inspirasjonsblogg til Penang for mer informasjon om øya, aktiviteter og overnatting!


Langkawi:
Langkawi er et lite paradis på jord, og her er det sol, bad og spennende naturopplevelser som står i fokus. Nydelige strender, eksotisk regnskog og en varm og avslappet atmosfære er det som møter deg. Les vår inspirasjonsblogg til Langkawi for mer informasjon om øya, aktiviteter og overnatting!

Overnatting

Bad på Eastern & Oriental Hotel

Eastern & Oriental Hotel

Et fantastisk 5-stjerners hotell, beliggende rett på havet i utkanten av George Town. Store rom, alle vakkert innredet i kolonialsk stil. Slapp av i solen ved det flotte evighetsbassenget, koble av med en treningsøkt på hotellets velutstyrte treningssenter, og spis et bedre måltid på én av hotellets restauranter.
Utsikten fra hotellrommet

PARKROYAL Penang Resort

Dette flotte 4-stjerners hotellet ligger nydelig til ved øyas desidert beste strand, Batu Ferringhi. Lekkert design i varme toner og moderne stil. Alt du trenger for en avslappet strandferie, med både spa-anlegg, treningssenter, flere restauranter og et stort bassengområde for voksne og barn.
Soverom i strandvilla på Meritus Pelangi Beach Resort & Spa

Pelangi Beach Resort & Spa, Langkawi

Et stort 4-stjerners resort beliggende rett på den kritthvite Cenang Beach på Langkawi. Store og romslige rom, med fine bad og terrasser. Resorter tilbyr flere ulike restauranter, treningssenter, velværesenter og bassengområde. På kveldstid våkner hele strandpromenaden til liv.
Solsenger ved bassenget på Four Seasons, Langkawi

Four Seasons Langkawi

Dette luksuriøse 5-stjerners resortet er en levende drøm. Du bor i flotte villaer med vakkert interiør og eksotisk utedusj. Gå for en villa med eget svømmebasseng og hengekøye helt nede ved strandkanten. Her finner du alt du trenger for et behagelig opphold, og stranden her er den fineste på øya.

Turen i bilder

Drømmereise til Penang og Langkawi

 • Pris per person
  På forespørsel
 • Reiselengde
  10 dager
 • Reisedato
  Når du vil
 • Avreise fra
  På forespørsel
Hva er inkludert?
 • Fly Created with Sketch.
  Fly
 • Hotel Created with Sketch.
  Overnatting

Interessepunkter

Penang International Airport
Fly med Qatar Airways fra Oslo til Penang. Flyturen tar rundt 15 timer, med en effektiv mellomlanding i Doha. Unn deg litt ekstra luksus med oppgradering til Business Class.
Eastern & Oriental Hotel
Et fantastisk 5-stjerners hotell, beliggende rett på havet i utkanten av George Town.
PARKROYAL Penang Resort
Dette flotte 4-stjerners hotellet ligger nydelig til ved øyas desidert beste strand, Batu Ferringhi.
George Town
Byen er kjent for sin vakre gatekunst, i tillegg til å være en salig blanding av arkitektur, kulturer og religioner. Her ligger templer, moskeer og kirker tett på hverandre. Du vil også se en herlig miks av nytt og gammelt, vestlig og orientalsk.
Penang Hill
Ta et av verdens eldste trikkesystemer opp, 821 meter over havet. Turen opp tar 10 minutter og går i stupbratt terreng. På toppen har du enestående utsikt over hele øya.
The Habitat
På toppen av Penang Hill finner du et område med tropisk regnskog, og et besøk innom dette området og The Habitat er et must. Det å traske rundt på naturstier og hengebroer midt inne i regnskogen, er en utrolig opplevelse!
Tropical Spice Garden
Dette er et levende museum bestående av krydder og tropiske planer, og betegnes også som en av områdets vakreste blomsterhager.
Langkawi Airport
Flyturen mellom Penang og Langkawi tar kun 15 minutter. Fly med Qatar Airways, Air Asia eller tenk miljø og ta fergen istedenfor.
Meritus Pelangi Beach Resort & Spa
Et massivt 4-stjerners resort beliggende rett på den kritthvite Cenang Beach på Langkawi.
Four Seasons Langkawi
Dette luksuriøse 5-stjerners resortet er en levende drøm.
Langkawi Cable Car
Dette sies å være verdens bratteste gondol, og den tar deg opp til øyas nest høyeste fjell – Machinchang 708 meter over havet. Fra toppen får du en eventyrlig utsikt over hele den vakre øya.
Skybridge
Dette er en 125 meter lang bro som går over luftig jungelterreng. Her får du virkelig trent høydeskrekken.
Mangrove Tour
Lær mer om de spennende mangrovetrærne, besøk en tradisjonell fiskefarm, list deg forbi sovende flaggermus, hils på ørn, og kom tett på langfingrede apekatter.