Tilbake

Har du husket morsdagen på søndag?

På søndag er det morsdag, en perfekt anledning til å glede alle mødre der ute. Har du lyst til å gi moren din litt ekstra oppmerksomhet denne dagen? Her får du noen gode tips til morsdagsgaver hun garantert vil sette pris på.

Spa og velvære – et avbrekk i hverdagen

Vi fortjener alle en pause i en ellers hektisk hverdag, og hva er vel mer behagelig enn å slappe av på spa? Mange hoteller har store velværeavdelinger med bassenger og badstuer, og tilbyr også spa-opplevelser for de som ikke overnatter på stedet. Kjøp et gavekort på en spabehandling, eller ta henne med på en hel dag i velværeavdelingen.

Afternoon Teaen matopplevelse utenom det vanlige

Den britiske selskapstradisjonen Afternoon Tea, har blitt en populær matopplevelse her til lands de siste årene. Afternoon Tea serveres som et komplett måltid bestående av varm, nytrukken te og sandwicher, småkaker, syltetøy og scones på lekre etasjefat. Denne sjarmerende tradisjonen har røtter helt tilbake til 1800-tallet, og er en hyggelig aktivitet dere kan gjøre sammen.

Afternoon Tea serveres på flere hotell, og hvis du vil slå på stortromma kan du bestille overnatting og gjøre opplevelsen til en weekendtur. Vi kan varmt anbefale Afternoon Tea på det nye hotellet Sommerro i Oslo, Britannia Hotel i Trondheim og Hotel Victoria i Stavanger. Vi hjelper deg gjerne med bestilling av overnatting. Ta kontakt med våre reiseeksperter her!

Storbyferie til utlandet – et minne for livet

Nyt avslapping, sightseeing, shopping og spennende opplevelser sammen med moren din på storbyferie. Å reise på storbyferie gir dere muligheten til å oppleve en helt ny kultur sammen, og skape nye minner for livet. Hvis du vil overraske henne, kan du lage et fint kort og skrive ned datoen dere skal reise, og la destinasjonen være hemmelig til dere ankommer flyplassen.

Togtur med Bergensbanen – en fantastisk tur gjennom vakkert landskap

En togtur gjennom vårt langstrakte land er en flott gave moren din sent vil glemme. Bergensbanen er en av Norges mest kjente jernbanestrekninger, og tilbyr en unik opplevelse for de reisende. Togturen tar ca. seks timer, og tar deg fra Bergen til Oslo gjennom vakre landskap med fjorder, fjell og vakre daler. Toget kjører blant annet forbi Hardangervidda, Flåmsdalen og Finse, hvor man får muligheten til å se noen av Norges mest kjente turistattraksjoner.

Flåmsbanen

Oppdag nye opplevelser i nærområdet

Man trenger ikke reise langt for nye opplevelser, ofte har nærmiljøet mye å tilby. Hva med billetter til konsert, kino eller teater? Eller Escape Room, guidet omvisning på museum eller en tur til sjokoladefabrikken på Freia? Mulighetene er mange, og det er kun fantasien som setter grenser.

Reisegavekort – den perfekte gaven til hun som har alt

Er moren din glad i å reise – eller fortjener hun kanskje en ferie? Da vil et reisegavekort være midt i blinken! Hos oss i Berg-Hansen kan du designe ditt eget reisegavekort, med den summen og det bildet du ønsker. Reisegavekortet kan benyttes på alt fra tog, fly, leiebil og cruise, til fotballturer, golfreiser og skreddersydde drømmereiser hvor som helst i verden. En perfekt gave til hun som har alt!

Klikk her for bestilling.

Relaterte blogginnlegg

Se alle innlegg arrow_forward
Raumabanen
28. juni 2022

Norske togstrekninger på topp i europeisk kåring

Lonely Planet har kåret Europas topp 10 mest naturskjønne togreiser for 2022, og Norge stikker av med hele to av tre pallplasseringer!
Britannia Hotel sin fasade
5. mai 2021

Drømmehelg på Britannia Hotel i Trondheim

Er du opptatt av god mat & drikke, komfort og unike opplevelser på dine feriereiser? Da bør Britannia Hotel stå på din «bucket liste».
Vakker arkitektur i Wien, Østerrike
9. mars 2018

5 storbyer vi anbefaler deg å oppleve

Vi har satt sammen fem fantastiske storbypakker i Berg-Hansen-stil. Turene inkluderer alt du trenger, så du slipper å lete deg frem til den beste turen på egenhånd.