Tilbake

Julegavetips til den som har alt: Et reisegavekort

Julen kommer like brått på, hvert år – i hvert fall for noen av oss. Og med julen kommer også spørsmålet om hva man skal gi bort i julegave til den som har alt. «Opplevelser» går ofte igjen på min ønskeliste, hva med deg?

En opplevelse kan være så mangt – den kan komme i alle former og fasonger, og i alle prisklasser. Hva med et opphold på et av landets spa-hoteller eller ski-resorts? En togtur med Bergensbanen? En shoppingtur til New York? En fotballtur til England? Eller en roadtrip over grensa til Sverige eller Danmark med leiebil?


Hos oss i Berg-Hansen kan du designe ditt eget reisegavekort, med akkurat den summen og det bildet du ønsker. Deretter kan gavekortet sendes digitalt til mottakeren, eller du kan printe det ut og legge det i en konvolutt under juletreet. Eller enda bedre, putt det i en stor gaveeske med et par vedkubber, en flaske vin eller noe annet som er litt tungt, så er det helt umulig for mottakeren å gjette hva gaven er.

Reisegavekortet kan benyttes på både tog, fly, leiebil, overnatting, cruise, charterturer, fotballturer og skreddersydde drømmereiser til hvor som helst i verden. Gyldigheten er på 2 år, og man kan betale hele eller deler av opplevelsen med gavekortet.

Alt mottakeren trenger å gjøre for å benytte seg av gavekortet, er å kontakte oss på telefon eller e-post, så vil en av våre dyktige reiseeksperter hjelpe med både bestilling og betaling. Og selvfølgelig komme med gode råd og anbefalinger, hvis man ønsker det ❤️

Klikk her for bestilling.