Tilbake

Vårt beste julegavetips: gi bort en opplevelse!

Den beste julegaven du kan gi til de du er glad i, er opplevelser som skaper gode minner. Mulighetene er mange – besøk på sjokoladefabrikk, vinsmaking, matlagingskurs, spa, eller vår personlige favoritt; et reisegavekort!

Reise i julegave

Tips 1 – Reisegavekort

Et reisegavekort er stort sett en vinner, i hvert fall blant alle de vi kjenner. Design ditt eget gavekort, velg ønsket beløp og voilà – den perfekte julegaven er klar til å legges under treet!

Hos oss kan mottakeren bruke gavekortet på alt fra fly- og togreiser, til charterturer og hoteller i inn- og utland.

Design ditt eget gavekort her.

Freia sjokoladefabrikk - opplevelser
Foto: Freia

Tips 2 – Besøk på Freia Sjokoladefabrikk

Alle har hørt om Freia Sjokoladefabrikk, men det ikke alle vet er at de tar i mot besøk. Hvem drømmer vel ikke om å besøke en helt ekte sjokoladefabrikk?

Ta med storfamilien og opplev Freialand. Reis tilbake i tid og lær mer om den spennende sjokoladehistorien, bli med inn i fabrikklokalene og opplev kunst av Edvard Munch i Freiasalen. På toppen av det hele får dere mulighet til å støpe deres egen melkesjokolade! Det blir selvfølgelig smaksprøver på veien.

Informasjon om sjokoladebesøk finner du her.

Skåler med vinglass

Tips 3 – Vinsmaking

Vinsmaking er en perfekt gave til venninnegjengen, og er dere en gjeng på minst 6 personer anbefaler vi vinsmakingen på Klosteret. Her får dere smake på fem ulike viner fra Klosterets prisbelønnede vinkjelleren. Vinkjelleren rommer så mye som 800 ulike viner!

Dette er en gastronomisk, lærerik og ikke minst stemningsfull opplevelse. Vinkurset varer i én time, informasjon om innhold og priser finner du her.

Mathallen på Vulkan
Foto: Kulinarisk Akademi

Tips 4 – Matlagingskurs

Matlaging er i vinden som aldri før, og dette er en veldig fin opplevelse å gi i gave – eksempelvis til din kjære som en aktivitet dere kan gjøre sammen. Vi anbefaler et kurs på Kulinarisk Akademi på Vulkan. Dette er en gjeng med kokker og vinkelnere, alle med et lidenskapelig forhold til smak og ekte håndverk.

Det er stor variasjon i hvilke kurs de tilbyr. Hvordan man lager saus, street food, eller hvordan man smaker på vin, er noen av de. En oversikt over alle tilgjengelige kurs og priser finner du her.

Spa

Tips 5 – Spa

Spa er en sikker vinner, både til søster, mor, far eller kjæreste. Vi anbefaler deg å sjekke ut spa-pakkene på The Well, like utenfor Oslo. The Well er Nordens største opplevelsesparadis med spa, massasje, bad og spabehandlinger fra hele verden.

The Well anbefaler pakken som heter Experience, som innholder alt fra inngangsbillett og tilgang på aktivitetsprogram, til lunsj og spa-kit. I denne pakken får du mye for pengene.

De tilbyr også gavekort.

Lykke til med julehandelen og riktig god jul!

Sjekk ut våre anbefalte turer for reiseinspirasjon 😊