Tilbake

Vinterens topp 3 mest populære reisemål

Tradisjonen tro ønsker mange nordmenn å bytte ut kalde mørke dager med sol og varme i vinterhalvåret. For vinteren 2022/2023 opplever vi stor etterspørsel etter reisemål et godt stykke unna, med solgaranti nær sagt året rundt. Her får du våre kunders topp 3 reisemål i vinter!

1. USA med cruise i Karibia

Det er noe med USA som virker forlokkende på oss nordmenn, for dette er et reisemål som alltid troner høyt på ønskelisten vår. Mulighetene er mange i et stort og variert land som USA, men i vinter er det kombinasjonen Florida og cruise i Karibia som er den store vinneren. Et utmerket valg av de reisende synes vi!

Det går mange ulike og varierte cruise ut fra Florida, og du kan oppleve mange spennende havner på én og samme tur. Noen velger cruise ut fra hvilket skip det er, mens andre fokuserer på hvor skipet seiler.

–  Min favorittrute er den som heter Southern Caribbean, og er du heldig å finne en rute med landgang hver dag, kan det etter min mening ikke bli bedre, forteller salgsleder på ferieavdelingen i Arendal, Hilde Karlsen. Skip med landgang hver dag er ofte de litt mindre skipene. Western Caribbean er den mest populære ruten, hvor du blant annet har landgang i Mexico. En generell regel i Karibia er at jo større skipet er, jo færre landganger er det. Forståelig nok, for du må jo ha tid til å utforske det enorme skipet når du først har valgt dette alternativet. På de store skipene er det aktiviteter for store og små, og alltid noe som skjer, avslutter Hilde.

Drømmer du om å oppleve Maya-ruinene i Tulum, Mexico? Stikke tærne i den kritthvite sanden på Antigua? Eller rusle rundt i den vibrerende og historiske hovedstaden Bridgetown på Barbados? Da anbefaler vi deg å ta kontakt med våre ferieeksperter, så de kan sette sammen den perfekte kombinasjonen av USA og cruiseferie til deg!

2. Thailand

Ja, vi elsker Thailand! De lange vakre strendene, den smakfulle varierte maten, og de smilende Thailenderne som tar imot oss turister med åpne armer. Thailand har det perfekte klimaet å rømme til, når kulden setter inn her til lands. Og så er det ikke til å stikke under en stol at prisnivået er svært behagelig for oss nordmenn. Med bortfallet av koronarelaterte reiserestriksjoner eksploderte etterspørselen blant våre kunder.

Hva med å kombinere kaotiske og fascinerende Bangkok med late dager på stranden?

– Når det kommer til Thailand så er Phuket lett tilgjengelig, og her finner du steder som passer for alle, enten du ønsker rolige omgivelser eller mer liv og røre. Krabi og Koh Lanta er også favoritter. Selv er jeg veldig glad i kombinasjoner, og foreslår gjerne dette for kundene mine for å gjøre Thailandferien deres best mulig, forteller salgsleder Hilde. Hvis du ikke har vært i Bangkok så er dette et absolutt must! Bangkok er veldig enkelt å kombinere med Hua Hin, som er et strandparadis en liten busstur unna. Alternativt kan du fly videre ned til den vakre øya Koh Samui. Mulighetene er mange så ta kontakt med oss for en prat rundt hva dine ønsker og behov til Thailandferien er, avslutter Hilde.

3. Mauritius

Mauritius er en liten øyperle i det sørvestlige Indiahavet som lokker til seg turister med sine kritthvite sandstrender, krystallklare vann og varme klima året rundt. I tillegg byr øya opp til et bredt spekter av aktiviteter – deriblant førsteklasses golf, fjellturer, jungeltrekking, og dykking blant noen av verdens flotteste korallrev. Det er med andre ord ikke spesielt rart at dette er et populært reisemål blant oss nordmenn.

En liten myte som svirrer rundt der ute er at dette reisemålet egner seg best for de på bryllupsreise. Det stemmer ikke. Mauritius er også perfekt for både barnefamilier, fotturisten, eventyreren og golfentusiasten.

– Vakre, grønne Mauritius er en smeltedigel med innflytelse fra både Afrika, India, Europa og Midtøsten. Det livligste området på øya er Grand Baie i nord, hvor du finner shopping, barer og gode restauranter, forteller salgsleder Hilde. De på bryllupsreise vil trives på øyas fineste strand Bella Mare, hvor luksushotellene ligger på rekke og rad. Mauritius er for alle, og selv om øya er kjent for luksus, gourmetmat og god service, kan den også være en billig backpackerdestinasjoner, avslutter Hilde.

Ønsker du hjelp med å bestille vinterens langtur? Ta kontakt med våre ferieeksperter, så hjelper vi deg med bestillingen!

Relaterte blogginnlegg

Se alle innlegg arrow_forward
Thailand
28. oktober 2019

Våre 5 sydenfavoritter i vinter

Bytt ut kalde, mørke vinterdager med sol, bad og varme. Vi har plukket ut 5 av våre feriefavoritter, som alle byr på deilige klima og vakre strender.
Strand på Mauritius
15. august 2019

Aktiv ferie på Mauritius

Mauritius er en eksotisk, grønn perle midt i hjerte av Det indiske hav. Mange forbinder dette som en bryllupsdestinasjon, men øya kan tilby så mye mer.
Miami Beach Lifeguard Station (Florida), USA
7. februar 2018

Våre eksperter gir deg sine topp 3 rundreiser i USA

USA er et hett reisemål – uansett årstid. Her får du tips til hva du kan gjøre når du skal på lengre ferier i USA.