Tilbake

Vi kan ikke reise, men vi kan glede oss til nye reiseopplevelser!

Vi opplever en hverdag som for bare kort tid siden virket utenkelig. Selv om nye reiser ikke er øverst på to do-listen akkurat nå, er det fortsatt lov å drømme om reiser til både fjerne og nære reisemål. Her har vi samlet noen av våre mest leste blogger slik at du kan drømme deg vekk!

Utsiktsbilde mot Lofoten med fjell i bakgrunnen

Det beste av Lofoten

Lofoten er på drømmereiselisten for mange. I denne bloggen får du 5 gode tips til opplevelser i Lofoten – utenfor turistsesongen!

Les våre 5 gode Lofoten-tips.

Hustak i Hellas

Ekte gresk magi

Er det et land vi nordmenn er glad i, så er det Hellas. Her kan du lese om kollega Hildes magiske opplevelser på halvøya Peloponnes. Som hun sier; «Hellas i miniatyr».

Les om magi på Peloponnes.

Skilpadde på Maldivene

Drømmeferie på Maldivene

Maldivene. Bare du nevner navnet, så ser de fleste for seg hvite strender, krystallklart vann og palmesus. Ta på deg «flipflops» og solhatt, og drøm deg vekk til sand mellom tærne!

Les bloggen: Maldivene, jordens paradis.

Flåmsbanen

Vakre togstrekninger i Norge

Tog er «in» som aldri før. Kanskje din neste reise skal være en togreise? I vårt langstrakte land har vi mange flotte togstrekninger du kan teste ut.

Her er 5 vakre togstrekninger i Norge.

Solsenger ved bassenget på The Danna Hotel

Den lille øya med det store hjertet

I Malaysia finner du øya Langkawi, som kjennetegnes av vakre strender, frodig regnskog og ikke minst, en herlig atmosfære. Sjekk ut kollega Carinas forslag til aktiviter og hoteller!

Bli kjent med Langkawi.

Gamlebyen i Gdansk, Polen

Ta med jentegjengen til Gdansk

Når du er sånn passe lei av hjemmekontor, hjemmebarnehage og hjemmeskole, kan det være midt i blinken å glede seg til neste jentetur. Kan vi friste med Gdansk? Shopping, spa og skravlings!

Les om jentetur til Gdansk her.

Camper Van i solnedgang, Portugal

Roadtrip i Portugal

Ta med kjæresten, lei en retro bil, og opplev det beste av Portugals ville kystlandskap! Dette er roadrip`en du ikke vil gå glipp av.

Les hvordan du kan oppleve Portugal med bil.