Cruise i Santorini med MSC Musica

Cruise i Middelhavet

Cruise i Middelhavet passer perfekt for familier, venner, par og livsnytere som ønsker solfylte dager, lange svale kvelder, god mat og spennende Europeiske havner.

Middelhavet er slående vakkert, og et cruise her vil garantert skape gode ferieminner. Skjem bort smaksløkene dine med nydelig mat, utforsk arkitektoniske mesterverk og pittoreske landsbyer, og ikke minst – nyt deilige solfylte dager, og lange svale kvelder. Roma, Korfu, Dubrovnik, Firenze, Santorini, Venezia, Barcelona, Amalfikysten, Athen. Alt dette mens du reiser behagelig og friksjonsfritt til sjøs.

I Middelhavet finnes det skip som passer perfekt for deg som reiser med barn, og skip som er tilpasset livsnytere som ønsker roligere omgivelser.

Rederier som tilbyr cruise i Middelhavet:

Cruiseskip seiler i solnedgangen mellom øyer
Anbefalt tur med Royal Caribbean:

De greske øyer

Opplev romantiske og pittoreske greske øyer, som Santorini og Mykonos, mens du seiler med Odyssey of the Seas – det nyeste banebrytende skipet i Royal Caribbean sin flåte. Stikkord på denne turen er uforglemmelige opplevelser og deilig mat fra alle verdens hjørner. Sett av 1 uke i 2024!

Les mer og bestill cruiset her!

Fargerike hus på rekke og rad langs en havn
Anbefalt seiling med SeaDream Yacht Club:

Fransk & italiensk riviera

Bli med SeaDream på en 7-dagers seiling langs den franske og italienske riviera.

En reise for den voksne livsnyteren, hvor du kan utforske noen av Europas flotteste havner. Utreisen er fra Roma, med besøk til blant annet Cinque Terre, Portofino, St. Tropez, Monte Carlo og Nice.

Cruiseskip til havs med en grønn ås i bakgrunnen. Foto
Anbefalt seiling med SeaDream Yacht Club:

Vest i Middelhavet

Bli med SeaDream på en 8-dagers seiling vest i Middelhavet. En «yachting» for det voksne publikum som setter pris på gode matopplevelser, vakre reisemål og en ferie i et behagelig tempo.

Utreise er fra Roma, med besøk til havner som Portofino, Monte Carlo, Antibes, St. Tropez, Costa Brava og Barcelona.

Fortell oss om dine Middelhavsdrømmer i skjema nedenfor, så finner vi det perfekte cruiset for deg.

Ønsker tilbud på cruise

Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut