Cruiseferie med Royal Caribbean

Cruise i Karibia

Et cruise i Karibia er det ultimate cruiset for barnefamilien, storfamilien, venner, par og livsnytere, som drømmer om solfylte dager og azurblått hav.

Drømmer du om solfylte dager, azurblått hav og uberørte hvite strender i Karibia? Bahamas, Jamaica, Cozumel, Barbados, Grenada, Aruba, Curacao, Trinidad, Tobago, Dominica, St. Vincent. Vakre strender, spennende jungel, gammel historie, unikt dyreliv – alt pakket i én og samme reise.

Mulighetene er mange, og det beste er at reisen mellom havnene gjøres på behagelig vis – på en solseng på dekk, med en paraplydrink i hånden.

I Karibia finnes det cruiseskip som passer perfekt for barnefamilier og storfamilier på tur. Skipene er gjerne store, og en kombinasjon av hotell og lekeland på vann. Bassenger og solstoler, vannsklier, et endeløst tilbud av aktiviteter og underholdning for barna. Er det noe vi kan garantere, så er det at barna ikke rekker å kjede seg. Det er selvsagt også tatt hensyn til de voksne, med både barnepass, spa- og treningsfasiliteter, restauranter og barer. Dette er det nærmeste en barnefamilie på tur kommer i «pose og sekk».

Det finnes også mindre skip for venner, par og livsnytere, som foretrekker roligere omgivelser om bord. Her kan du nyte de varme dagene ved bassengkanten på dekk med en fresh drink i hånden, god mat på en rekke ulike restauranter, spennende aktiviteter på land, velvære, fitness og mye mer.

Rederier som tilbyr cruise i Karibia:

Fortell oss hva du drømmer om i skjema nedenfor, så finner vi det perfekte cruiset for deg.

Ønsker tilbud på cruise

Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut