Cruiseferie med Royal Caribbean

Cruise i Karibia

Et cruise i Karibia er det ultimate cruiset for barnefamilien, storfamilien, venner, par og livsnytere, som drømmer om solfylte dager og azurblått hav.

Drømmer du om solfylte dager, azurblått hav og uberørte hvite strender i Karibia? Bahamas, Jamaica, Cozumel, Barbados, Grenada, Aruba, Curacao, Trinidad, Tobago, Dominica, St. Vincent. Vakre strender, spennende jungel, gammel historie, unikt dyreliv – alt pakket i én og samme reise.

Mulighetene er mange, og det beste er at reisen mellom havnene gjøres på behagelig vis – på en solseng på dekk, med en paraplydrink i hånden.

I Karibia finnes det cruiseskip som passer perfekt for barnefamilier og storfamilier på tur. Skipene er gjerne store, og en kombinasjon av hotell og lekeland på vann. Bassenger og solstoler, vannsklier, et endeløst tilbud av aktiviteter og underholdning for barna. Er det noe vi kan garantere, så er det at barna ikke rekker å kjede seg. Det er selvsagt også tatt hensyn til de voksne, med både barnepass, spa- og treningsfasiliteter, restauranter og barer. Dette er det nærmeste en barnefamilie på tur kommer i «pose og sekk».

Det finnes også mindre skip for venner, par og livsnytere, som foretrekker roligere omgivelser om bord. Her kan du nyte de varme dagene ved bassengkanten på dekk med en fresh drink i hånden, god mat på en rekke ulike restauranter, spennende aktiviteter på land, velvære, fitness og mye mer.

Rederier som tilbyr cruise i Karibia:

Azamara | Cunard | Holland America Line | MSC Cruises | Norwegian Cruise Line | Oceania Cruises | Regent Seven Seas Cruises | Royal Caribbean | Seabourn | SeaDream Yacht Club | Silversea

Par snorkler sammen over korallrev. Foto
Anbefalt cruise med Royal Caribbean:

Mexico, Honduras & Belize

Bli med på et 7 netters cruise med Royal Caribbeans «Enchantment of the Seas», som går fra Tampa i Florida. Skipet tar deg eksotiske destinasjoner i Mexico, Honduras og Belize. Du vil garantert få uforglemmelige opplevelser med unik kultur, Maya historie og naturopplevelser!

Les mer og bestill cruiset her!

Øy i Karibia med vannsklier, palmer og sandstrender. Foto
Anbefalt cruise med Royal Caribbean:

Sommerferiecruise 2025

Er det cruise med familien som står på ønskelisten for sommerferien 2025? Se mot «Adventure of the Seas» som seiler fra Orlando 5. og 19. juli. Skipet har alt en familie kan drømme om, og du kan glede deg til fartsfylte og morsomme opplevelser om bord, mens du seiler mellom Haiti, Jamaica og Perfect Day at CocoCay på Bahamas.

Les mer og bestill cruiset her!

Cruiseskip ligger ankret på sjøen med sklie rett ut i vannet. Foto
Anbefalt seiling med SeaDream:

Luksus til de karibiske øyer

Drømmer du om å reise til Karibia i luksuriøse omgivelser? Bli med prisvinnende SeaDream Yacht Club på en drømmeseiling til uberørte perler. Dette er nemlig «yachting» – med plass til maks 112 gjester og nesten like mange ansatte, vil du få en helt unik opplevelse og service i særklasse.

Les mer og bestill cruiset her!

Wonder of the Seas
Anbefalt cruise med Royal Caribbean:

Wonder of the Seas i Karibia

Wonder of the Seas var ny i 2022 og er en ekte cruiseperle for hele familien, spekket av aktiviteter.

Bli med på en uforglemmelig 7-netters reise i Vest-Karibia. Utreise er fra Orlando i Florida, og du er innom havner som Perfect Day og Nassau på Bahamas, Falmouth på Jamaica og Labadee på Haiti.

Royal Caribbean vannpark i Karibia
Anbefalt cruise med Royal Caribbean:

Freedom of the Seas til Bahamas

Freedom of the Seas var ny i 2020 og er et fantastisk skip som passer både barnefamilier, voksne par og venner.

Bli med på et 3-netters cruise, med utreise fra Miami i Florida. Her kan du nyte late dager på havet, i kombinasjon med besøk til Perfect Day på Bahamas.

Fortell oss hva du drømmer om i skjema nedenfor, så finner vi det perfekte cruiset for deg.

Ønsker tilbud på cruise

Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut